Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

selam arkadaşlar ( vize basvurusu - dofi dosya numaram )

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 7.188 görüntülenme
ben aile birleşimi için 01.10,2009 tarihinde vize baş vurusunda bulunmuştum bana verilen dosya numarasını dofiden takip ediyordum dosyamın durumu beklemede yazıyordu ama şu bir hafta öncesine kadar hata veriyordu eror hata diyordu dosy durumumu göremiyordum şimdi dofi giryom dosyam ilgili bir şey cıkmıyor böyle bir dosya kaydı yok yalnış girdiniz diyor. bugun itibariylede ikseden baktım pasaportum ups ye verilmiş diyor ayın 14 de bana ulaşacak pasaportum ve neoldu ne bitti anlamadım. neden dofide dosyam görunmedi red alsamda kabul alsam da görunmesi gerekmiyormuydu canım cok sıkkın bilgisi olan varsa benimle paylaşsın teşekur ediyorum.
arkadasım bende 12 ekimde basvuruda bulundum.bende 1 hafta 10 gündür dofide hiçbişey göremiyordum.senin durumunla çok benzer.ilk çıkan uzun yazılı bi bölüm varya aşamaları anlatan orası çıkıyo.1 saat önce msj geldi banada.iksye baktım pasaport ups teslim yazıyo.bakalım ne olcak.gözükmesi için sayfanın güncellenmesi gerekiyo dofinin.bekleyelim bakalım arkadasım inşallah red gelmez ikimizede.
ya dediğin gibi ilk dosya numarası girdiğimizdeki ekran cıkıyordu şimdi cıkmıyor başka dosyalar görunuyor kaç gun eroro hatası veriyordu zaten site duzeldi ama bizim dosyalar uctu sdanki delirecem sanada ups de demişler allah yardım etsin neyapacam bilmiyom kafam allak bullak
ya acaba dofidemi sorun var yoksa bizim dosyalardamı sorun var ma anlamadığım her neolursa olsun dofide red veya kabulu yazması lazım inşallah red gelmez yoksa hayatım allak bulllak olacak
arkadasım büyük bi ihtimalle çıkmıştır vizelerimiz ama yinede herseye hazırlıklı olmak lazım
arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, inşallah vizeleriniz çıkmıştır...
ins ins ins ikinizdende guzel haberlerinizi duyariz arkdslar duaciniziz...
sansli yazdı:
ins ins ins ikinizdende guzel haberlerinizi duyariz arkdslar duaciniziz...

inşallah canım allah razı olsun.bekliyorum hala upsnin gelmesini :)
Bu dofi ne arkadaşLar bana dosya numarasi fiLan veriLmedi yardimci oLursanız sevinirim...
jandarma_tc yazdı:
Bu dofi ne arkadaşLar bana dosya numarasi fiLan veriLmedi yardimci oLursanız sevinirim...

dofi vize başvuru takibinin yapıldığı belçikadaki yabancılar şubesinin internet sitesi, vize başvurusunda evrakları teslim ettikten sonra size bir dosya numarası veriyorlar eğer bu numarayı vermedilerse İKS yi arayıp öğrenebilirsiniz. dofinin internet adresi şu

https://infovisa.ibz.be/InfovisaNl.aspx

bu linkte başvuru yaptığın yeri (istanbul yada ankara) yazıyorsun altada dosya numaranı yazıyorsun sonuç sayfan çıkıyor.
arkadaşlar siz kalbinizi ferah tutun ve

sürekli pozitif düşünün,kesinlikle olumsuz düşünmeyin,

çünkü her olumsuz düşünce size geri göner bunu unutmayın,

şöyle deyin kendinize,evet ben vizemi aldım hiç bir sorun yok çünkü ben vizemi istiyorum,

sadece haber bekliyorum!!

kalben ve ruhen isteyen insanın hayatta alamayacağı hiçbirşey yoktur!!

ve unutmayınki biz büyük bir milletin torunlarıyız ve

bizim ne aklımızda nede gönlümüzde karamsarlık olamaz!!

siz vizenizi alacaksınız Allahın izniyle!!inş inş inş.
atabilgin yazdı:

dofi vize başvuru takibinin yapıldığı belçikadaki yabancılar şubesinin internet sitesi, vize başvurusunda evrakları teslim ettikten sonra size bir dosya numarası veriyorlar eğer bu numarayı vermedilerse İKS yi arayıp öğrenebilirsiniz. dofinin internet adresi şu

https://infovisa.ibz.be/InfovisaNl.aspx

bu linkte başvuru yaptığın yeri (istanbul yada ankara) yazıyorsun altada dosya numaranı yazıyorsun sonuç sayfan çıkıyor.

ben kagitlari teslim ettim dosya numarasi filan vermediler arkadasim iks arayip alayim o zaman tşkler yardimlariniz için
mulakata çağırdılarya seni orda eksik evrakın çıkmazsa ve dosyanız işleme alındı dedikten sonra dosya numarası verirler. iks yi boş yere arama mulakata çağırıldığını az önce gördüm.
atabilgin yazdı:
mulakata çağırdılarya seni orda eksik evrakın çıkmazsa ve dosyanız işleme alındı dedikten sonra dosya numarası verirler. iks yi boş yere arama mulakata çağırıldığını az önce gördüm.

İks muLakat için aramadan önce payLasmistim bunLarii artik aramaya sebep kalmadi haftaya sorarim ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol