Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sema ( Park Polisi )

Yorum için giriş yap 25 mesaj · 9.115 görüntülenme
Selam arkadaslar hepinizi az cok tanimis oldum sinavlarinizda basarilar diliyorum ben 20 senedir Hollandadayim evli ve iki oglum var daha onceden 15 senedir belcikadaydim burada park polisi olarak calisiyorum bol bol ceza dagitiyorum :twisted: ee meslek napacaksin baska bulamadim :D hepinize iyi calismalar diliyorum ;)
Ablam hosgeldin....

Sema ablanin blog sistemli portali var... Bizim kardes sitelerdendir.

http://www.semaplaza.com sizde katilin kendi web sayfanizi blogunuzu hizli sekilde olusturun....
selam Sema abla aramiza hosgeldin.!

siten hayirli olsun..!

guzel bi meslek aslinda, gelene gidene ceza yaz :)

kolay gele
Hosgeldin Sema abla meslegin cok guzel :)) yaz bakalim kafana gore :p
BI PARK CEZASI YEDIK 50 EURO NEDEN OKADAR UCUZ YAZIYOSUNUZ YA ;D
aramıza hoşgeldin sema abla sende derin bilgilerini bu sitede paylaşırsan herkes çok mutlu olacaktır

bu arada bizimkilere fazla yazma abla
sema abla hoşgeldin siteye baktım biraz önce çok güzel zaten müzik belli ediyor siteni nasılöolduğunu ellerine sağlık.hollandada görüşmek dileğiyle.....
O site kardes sitemizdir...

Teknik kurulumunu ben yaptim....

Orada rahatlikla blog acip kendi sayfanizi yapabilirsiniz...
hoşgeldin ;)
Hepinize tesekkur ederim..evet milletimize ceza yazmamaya calisiyorum..guzel bir meslek isi olmayanlara tavsiye ederim :D ceza ucretleri kurallara uymayanlara uygundur ;) ayrica sadece 1 diploma yeterli bu meslek icin oda BOA yani buitengewoonopsporingsambtenaar imtihana girip kazandinizmi bircok ve degisik cezalar yazma yetkisine sahip oluyorsunuz yuksek okul diplomasinada gerek yoktur...
tesekkur ederim ziyaretin icin
Geluk yazdı:
selam Sema abla aramiza hosgeldin.!

siten hayirli olsun..!

guzel bi meslek aslinda, gelene gidene ceza yaz :)

kolay gele

hos bulduk canim tesekkur ederim... yok ben yine kurala uymayana yazayim gelip gidene yazsam yerler beni :lol:
ceal yazdı:
sema abla hoşgeldin siteye baktım biraz önce çok güzel zaten müzik belli ediyor siteni nasılöolduğunu ellerine sağlık.hollandada görüşmek dileğiyle.....

tesekkur ederim sagolsun ugur kardes olmasaydi biraz zor yapardim onun sayesinde site sahibi oldum hakkini odeyemem cok emek verdi.. evet milliyetci oldugumdan bizimkileri gormezlikten gelip yazmamaya calisiyorum... ins Allah yardimcin olsun..
Selam herkese,

:o :) :) Hanım sen ne zaman geldin buraya :lol: :lol:
oooo abi....

yanimda oturuyon

siteye yazi yazmissin haberim yok. niye gormedim ben...

Hosgeldinnn
hoş bulduk Ugur,

yöneticisin sen, görürsün diye ses çıkartmadım.

Forum güzel olmuş çok beğendim

:D
selam Yener abi,

aramiza hosgeldin,

bu arada kendimi tanitayim, ben Ugur'un sozlusuyum..!

gorusmek uzere

kolay gele
bence cezacilari cahillerden secmeliler ozaman bizde az ceza yeriz valla bu is hollandada abartilmis belcikanin gozunu sevim ya 20 euro park cezasi biraz insaf cezacilardan
merhaba sema abla aramiza hosgeldin

ya bende diyemeden gecemedim. nl ilk geldigim gun hosgeldin cezasi vermisler 50 euro. cok canim sikildi ama. neyse. aslinda cok hosuma gitti tr ler her iste calisiyor.abla bizimkilere ceza yazma yani elimden geleni yapiyorum demissin ya elinden gelsin yani yazmamak icin. :oops: bide nl da belcika aracini gordukleri zaman ceza yaziliyomus diye bisey duydum bide arabaya yogurt dokenede ceza yazin :D hosgeldin cezasi yogurdu bi gunde 2 hosgeldin yaptilar bana... 3 hafta once...ablacim opuyorum seni BIZDENSIN :lol:
Geluk yazdı:
selam Yener abi,

aramiza hosgeldin,

bu arada kendimi tanitayim, ben Ugur'un sozlusuyum..!

gorusmek uzere

kolay gele

Selam Geluk hanım, çok teşekür ederim.

Bende memun oldum.

Ben sizi tanıyorum yani Ugur kardeş sizden bahsetmişti.

Sağlıkla kalın kardeşim
sema abla bu konuyu biraz daha acıklarmısın mesela lise diploması gibi oluyormu? elllerine sağlık
selam, cok tesekkur ederim sayin yesil park polisi olmak icin hicbir diploma gerekmiyor yalniz burada gurup 4 u bitirmissen yani dil kursu olarak bu yeterli birde yetki icin BOA diplomasi lazim bunuda bir dosyadan olusan bir kitabi okuyorsun yani kanunla ilgili ve bundan imtihan oluyorsun 50 sorudan en az 30 cevap veriyorsun ve birde raporla ilgili bir sayfalik yazi yaziyorsun hepsi bu kadar diplomayi alinca yapmak istedigin ise gore sana ceza yazma yetkisi veriyorlar adalet bakanligindan..bu yetkiyle sadece park polisi degil daha baska islerde yapabilirsin ( sorusturma polisi, tatbikat, konduktor, bazi guvenliklerde ) gibi daha bir cok var imtihana katilirken bilgilenebilirsin bu konuda. Burada sunada deginmeden gecemiycem maddi destek isteyenlere tavsiyem bir kursa katilarak destek almalilar bazi kuruluslardan yoksa tum imtihan masrafini kendiniz odemek zorunda kalirsiniz. Ben burada zaten belediye iscisi oldugum icin masrafi belediye karsiladi. Umarim bilgi yeterli olmustur, sormak istediginiz herhangi bir konu olursa buradayim hepinize huzur dolu gunler ve bol sanslar diliyorum Allaha emanet olun..
sema abla cok sagol verdiğin bilgiler için. artık oraya hayırlısı ile gidelimde bunuda düşnmek lazım.
sema yazdı:
Hepinize tesekkur ederim..evet milletimize ceza yazmamaya calisiyorum..guzel bir meslek isi olmayanlara tavsiye ederim :D ceza ucretleri kurallara uymayanlara uygundur ;) ayrica sadece 1 diploma yeterli bu meslek icin oda BOA yani buitengewoonopsporingsambtenaar imtihana girip kazandinizmi bircok ve degisik cezalar yazma yetkisine sahip oluyorsunuz yuksek okul diplomasinada gerek yoktur...

amanin bide nasil cezaci olunucagini yazmis:d

vayy anam vay halimeeee vay anam vayyyyyy
bener can yazdı:
merhaba sema abla aramiza hosgeldin

ya bende diyemeden gecemedim. nl ilk geldigim gun hosgeldin cezasi vermisler 50 euro. cok canim sikildi ama. neyse. aslinda cok hosuma gitti tr ler her iste calisiyor.abla bizimkilere ceza yazma yani elimden geleni yapiyorum demissin ya elinden gelsin yani yazmamak icin. :oops: bide nl da belcika aracini gordukleri zaman ceza yaziliyomus diye bisey duydum bide arabaya yogurt dokenede ceza yazin :D hosgeldin cezasi yogurdu bi gunde 2 hosgeldin yaptilar bana... 3 hafta once...ablacim opuyorum seni BIZDENSIN :lol:

merhaba, tesekkur ederim canim sende hosgeldin..evet bazi hosgeldin cezasi buradada geldi basima :D ama sildim nede olsa misafirdir dedim biraz alissin :P ondan sonra yazariz dedim ;) neyse saka bir yana gercekten okadarda fanatik sayilmayiz belcika veya yabanci arac gorup yazmak icin... karsimiza kim kurallari cignemisse yaziyoruz iste..meslek dedim ya..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol