merhaba arkadaslar..vıze randevusu ıcın 27 mayısa gun aldım.ıns hayırlısıyla vızemı verırler..ancak ben agustosta nl ye gıdecegım yanı vızeyı aldıktan 2 bucuk ay sonra ...seyahat sıgortamın baslangıc tarıhını ne zamana almam lazım? randevu gununden mı baslatmam lazım yoksa nl ye gıdıs tarıhımden ıtıbaren mı baslaması gerekır..?
her seyınız yeterlı olsun
seyahat saglık sıgortası
NL'e gidiş tarihine arkadaşım.
Ve enaz 3 aylık olmalı sigortan
iks dekı yetkılıler randevu gununden de baslatabılrıısnız dedı nassıl olsa ucus tarıhımı de kapasayacak oyle olursa.cunku randevu gununden 2 bucuk ay sonra ucacagım ...yıne ben ucus gununden baslatayım .oyle yaparsam bıletımı yada rezervasyon bılgısı ısterlermı acaba..madem bu tarıhte baslattın bıletını de gorelım der ler sanırım ha?
Hayır arkadaşım, seyehat sigortası yurdışında geçerli bir sigorta. yani randevu tarihinden itibaren sigorta yaptır extra paraya malolur size. cünkü ikibuçuk ay sonra gidecem diyorsunuz. o zaman 6 aylık sigorta yaptırman gerekli.
siz randevuya giderken sigortayı yaptırıp gideceksiniz tabiki. fakat, sigortayı sizin uçacağınız tarihe yaptırın ve en az 3 aylık olmalı.
sanırım agustos ortası gibi geleceksiniz. sigortanızıda atıyorum agustostan itibaren 3 aylık yaptırın.
siz randevuya giderken sigortayı yaptırıp gideceksiniz tabiki. fakat, sigortayı sizin uçacağınız tarihe yaptırın ve en az 3 aylık olmalı.
sanırım agustos ortası gibi geleceksiniz. sigortanızıda atıyorum agustostan itibaren 3 aylık yaptırın.
evet haklısın ben agustos 15 te ucucam o tarıhten ıtıbaren 3 aylık yaptırmam en mantıklısı ...hepınıze tesekkur ederım
yani 3 aylık yaptırsak o 3 ayın icinde de gitsek ne oluyoki , sigorta basladıgı tarihte gitmek zorunlu diye bişey var mı ki :roll: mesela diyelim ben bugun 3 aylık alsam ve 2 ay sonra gitsem ozamanda sigortalı oluyorum daha da 1 ayım kalıyo ama bu sorunmu olur ? hala sigortam bitmemiş oluyo :roll:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol