Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

seyehat sigortası yardım..

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.963 görüntülenme
arkadaşları vizemiz çıktı ankaraya gönderilmiş henuz sisteme yansımamış sanırım o yüzden raandevu alamadık ama saanırım gelir bu hafta içerisinde inşallah..

ben seyahat sıgortası hakkında şunu sormak istıyorum şimdi dıyelımki vıze radevusunu onumuzdekı haftaya her hangı bı gune aldık vızeye gıtmeden oncemı seyahat sıgortasını almamız gerekıyorkmu. ? yanı biletıdemı almamız lazım ? persembe gunune randevu alırsak eger bu demek oluyorki yanı cuma gunune de bılet alabılırız anlamınamı gelıor aynı zamanda sıgortanında ogun başlaması gerekır demı bunu tam anlayamadım bı yazarsanız sevırım arkadaslar tsk ederım hepınıze..
azee yazdı:
arkadaşları vizemiz çıktı ankaraya gönderilmiş henuz sisteme yansımamış sanırım o yüzden raandevu alamadık ama saanırım gelir bu hafta içerisinde inşallah..

ben seyahat sıgortası hakkında şunu sormak istıyorum şimdi dıyelımki vıze radevusunu onumuzdekı haftaya her hangı bı gune aldık vızeye gıtmeden oncemı seyahat sıgortasını almamız gerekıyorkmu. ? yanı biletıdemı almamız lazım ? persembe gunune randevu alırsak eger bu demek oluyorki yanı cuma gunune de bılet alabılırız anlamınamı gelıor aynı zamanda sıgortanında ogun başlaması gerekır demı bunu tam anlayamadım bı yazarsanız sevırım arkadaslar tsk ederım hepınıze..

Seyahat sigortan ucak biletinle (ne zaman hollandaya gideceksen) aynı tarihten itibaren baslamalı arkadasım.Allah yeni yasamında saglık mutluluk ve huzur versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadasim :

seyehat sigortasi (90 gunluk) vize icin ankaraya giderken aliyorsun her hangi ozel bir sigorta sirketinden yaptirabiliyorsun ama her sigorta sirketide yapmiyor arastirman lazim . Aldigin gunden itibaren tam 90 gun gecerli bu sigorta . ucretide yaklasik 100 tl yada 50 euro gibi birseydi . ben aldigimda o civarlardaydi ..simdiden kolay gelsin arkadasim ..
En ucuz axa sigorta 28 euro ben dün anneme yaptırdım...
arkadasşlar vize alamay giderken extrea para vercemi konsolosluga
mvv ile gidiyorsan bir ucret odenmiyor sadece kargo ucreti o da cok cuzzi bir ucret 20 tl gibi bir rakkam ama ziyaret icin oldugunda yanlis hatirlamiyorsam 150 tl veya 180 tl arasinda odeme yapiyorsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol