Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

shengen ülkeleri için 6 aylık seyahat poliçesi

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.790 görüntülenme
merhaba arkadaşlar bugün iks den aradılar ''shengen ülkeleri için 6 aylık seyahat poliçesi'' istediler.bende daha kendime gelemedim ama ben aile birleşimi için başvuru yapmıştım.benim bildiğim seyehat poliçesi turist ve öğrenci vizeleri için istenir.ben yinede alıp gönderecem sizlerinde bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen paylaşırmısınız benimle..şimdiden tşkrler...
firat2121 yazdı:
merhaba arkadaşlar bugün iks den aradılar ''shengen ülkeleri için 6 aylık seyahat poliçesi'' istediler.bende daha kendime gelemedim ama ben aile birleşimi için başvuru yapmıştım.benim bildiğim seyehat poliçesi turist ve öğrenci vizeleri için istenir.ben yinede alıp gönderecem sizlerinde bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen paylaşırmısınız benimle..şimdiden tşkrler...

merhaba fırat2121 bendende sağlık ve seyehat sigortası istemişler ama benden 90günlediler ve bu ayın sonunda sigorta tarihim dolyo bitince tekrar isterlermi bilmiyorum benimkide aile birleşimi bende şaşırmıştım hayırısı bakalım biran önce yaptır gönder
tşk Sinoeko buda neyi gösteriyo??demekki bi 6 ay daha beklemeye devam.90 gün yetersiz olmuş demekki.:)

teşekkür ediyorum sinoeko arkadaşım...
Sinoeko birşey daha sorabilirmiyim.bu seyahat sigortasını istediklerine göre vize almamız kesinleştimi sence.yoksa buda başvuru esaslarından birimi? merak ettim
arkadaslar bu ne polıcesı bızdennıye ıstemedıler yenı sızden duyuyorum ne ıcın bu bılgısı olan varmı
firat2121 yazdı:
Sinoeko birşey daha sorabilirmiyim.bu seyahat sigortasını istediklerine göre vize almamız kesinleştimi sence.yoksa buda başvuru esaslarından birimi? merak ettim

bende öyle ummuştum ama değil benimki mesela bu ayın sonunda doluyo yani bilmiyorum
valla bende bilmiyorum arkadaşlar.sadece seyahat poliçesi istendi. dofi ye baktım bugün dosya durumu bu ''En traitement'' yazıyor.tercüme edebilirmisiniz size zahmet
merhaba arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum dofide ''En traitement'' yazıyor tercüme edebilirmisiniz...
dostum fransızca ıslemde yazıyo anladınmı

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol