Üç adam barda oturmuş konuşuyorlarmış.
Birincisi demiş ki:
"Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Diğerleri anlamamışlar.
"Ne aldın?" diye sormuşlar.
"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.
İkinci adam demiş ki:
"Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan birşey almıştım."
Hemen anlamışlar tabi.
"Vaay, yoksa Ferrari mi aldın?"
Adam gülümsemiş:
"Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:
"Peki sen ne aldın karına?"
Adam:
"Ben öyle birşey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Adamlar şaşırmışlar:
"Atıyorsun!" demişler,
"Öyle bir araba olmaz ki?!"
"Araba aldığımı kim söyledi?" demiş adam. Diğerleri:
"Ne aldın peki?" diye sormuşlar. Adam cevap vermiş:
"Baskül."
Sıfırdan yüze :)
:D güzelmiş ya ... 100 kiloluk bir sevgilsi var.. dimek ki
saol arkdsm evet bende cok gulmustum...100 kiloluk bi esi varmis desek daha dogru olurdu eslerine aldiklarindan bahsetmisler cunku :)
saol arkdsm evet bende cok gulmustum...100 kiloluk bi esi varmis desek daha dogru olurdu eslerine aldiklarindan bahsetmisler cunku :)
:d YAA orasına dikkat etmemişdim , sırf birisi bana eş İ degil sevgilisi demesin diyee bunu demişdim :)) hahahah tam tersi oldu ... saol gülecegim yokdu
:d YAA orasına dikkat etmemişdim , sırf birisi bana eş İ degil sevgilisi demesin diyee bunu demişdim :)) hahahah tam tersi oldu ... saol gülecegim yokdu
:lol:
:lol: simdide ben guldum,,,gercekten tam tersi olmus ama guzel biseye vesile oldu bak vize bekleyen ve morala ihtiyaci olan bi arkdsmzi (yani seni) guldurmus oldum ve buna sebep oldugum icinde sevindim,,,rabbim vize bekleyen tum arkdslarimiza gulmeyi unutturmasin ins ins ins....
:lol:
:lol: simdide ben guldum,,,gercekten tam tersi olmus ama guzel biseye vesile oldu bak vize bekleyen ve morala ihtiyaci olan bi arkdsmzi (yani seni) guldurmus oldum ve buna sebep oldugum icinde sevindim,,,rabbim vize bekleyen tum arkdslarimiza gulmeyi unutturmasin ins ins ins....
hahah evt yaa , saolasın ... bakalım kısmet 01-08*2009 a gitmeyi istiyorum / sevdigimle oturam diyorum artık ... kolay degil 7 sene olmus 2 sene nişan bekle :)) dua edin insALLAHCC ...
ha bu arada :)) inş =izin demek ALLAH cc ile birleşince : ALLAHCC izin verirse demek oluyormuş saolsn arkadaslar beni uyardı yapmamaya calısıyorum ins demeyi :D bak sende BU KONUyu burada acmama vesile oldun ... e e malum
Es-sebebü ke’l fâil†(sebep olan yapan gibidir)
hadis ine mashar oldun bu sebeble insALLAHCC :D bende hayırlı bişeylere vesile olurum bi gün ...
...
sanslı saol canım ya senin sayende biraz da olsa stres atıyorum.ne güzel fıkralar koymuşsun foruma :)
sanslı saol canım ya senin sayende biraz da olsa stres atıyorum.ne güzel fıkralar koymuşsun foruma :)
saol canim aslinda bunlari baya bi once koymustum geride kaldi ama baktimki yine bugunlerde herkes streslerde guncelleyimde arkdslarimiz birazda olsa tebessum etsin stres atsin istedim,,,ise yaradigina sevindim arkdsm,,,
evet farkettim eskiden oldugunu.bu aralar acayip stresteyim ben inan gercekten işe yarıyo.allah razı olsun :)
evet farkettim eskiden oldugunu.bu aralar acayip stresteyim ben inan gercekten işe yarıyo.allah razı olsun :)
cok sevindim ozaman arkdsm,,,devamida gelicek okudukca hosuma gidenleri eklicem sitemize ...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol