Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sigorta hakkında bıilgi

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.521 görüntülenme
slm arkadaslar turkiyede calistigim icin sigortaliyim bu sigortanin bana hollandadaa herhangi bir yarari olurmuu
SLM arkadaşım tam olarak bilmiyorum ama bi yararı olacağını sanmam bilgisi olan varsa yazarlarsa sevinirim bende çalıştım 15yıllık sigortam var.gülüm
merhaba arkadasım,,senın turkıyedekı sıgortanın bır faydası olmuyor,,ama sıgortanı kendın yatırmaya devam edersen ve ılerde emeklı oldugun zaman maasını alırsın tr dende orası ayrı bır fayda.yanı nl de tr dekı sıgortan bı işe yaramıyor,,bende araştırmıstım bu konuyu arkadasım..
Teşekkürler Emrah tahmin etmiştim bi işe yaramayacağını sağlık olsun,arkadaşım takip ediyorum devamlı senin işlemleri bi gelişme yok deyilmi?ALLAH IM hayırlısıyla kavuştursun eşine çocuğuna.gülüm
sorma arkadasım ya,,tesekkürederım takıp ettıgın ıcın..valla bebeğimiz dogmak uzere ama ben daha halen burdayım,,ınsallah yarın bı haber alırız ınd'den,,eşim bugun aradı,,cunku benım belgelere bakan adam ızınlıydı bı kac gundur fakat bugun esım aradı ve sordu,,nasıl oldu bızım evraklara bakan eden varmı dıye fakat demıslerki sızın belgelere kesın gelecek hafta bakarız demıs,,zaten sadece gelecek hafta pazartesı ve salı calısıyolar,,carsamba persembe cuma tatıl onların,,neyse esımde artık sınırlenmıs bu duruma ve demıskı hanım efendı bızım belgelere bakıcak bır tane ınsan yoksa bızım belgelerımızı bugun evımıze gonderebılırsınız demıs :lol: neyse konustugu bayan demıs bı dakka dıye ve 10 dakıka telefona gelmemıs,,geldıgınde demıskı tamam sızın evraklarınızın sonucunu buyuk bı ıhtımal yarın cevabını verıcez demıs ve esıme yarın ogleden sonra tekrar arayın demıs esimde demıs;yarın sabahta arıcam demıs ve kapatmıs,,allahım ınsalah ters bıseyler yapmazlar ve zorluk cıkarmazlar bıze ya,allahım artık sabrımızı denıyomudur nedır anlamadım..

ınsallah hayırlı bı haber alırız yarın ya..valla bu gece nasıl uyunur bılmıyorum :) neyse sızın ne durumda?sınava falan gırdın sanırım demı?vızenımı beklıyorsun??

emrah
gülüm yazdı:
Teşekkürler Emrah tahmin etmiştim bi işe yaramayacağını sağlık olsun,arkadaşım takip ediyorum devamlı senin işlemleri bi gelişme yok deyilmi?ALLAH IM hayırlısıyla kavuştursun eşine çocuğuna.gülüm
İnşallah hayırlı bi cevap alırsın arkadaşım ben sınavı kazandım ve sınav süremde dolmak üzere ve hala vize bekliyorum 6 ayı geçti birincide red geldi ikinci vize müracatıda 3 ay 15gün oldu hala bi haber yok arkadaşım ve artık çok bunaldım 7ci ayın 26 sınav sürem doluyo.gülüm
emrah arkadaş sıkma canın herşeyın hayırlısı.onlar illa bir marazxa çıkartacaklar boşuna gavur memleketı dememişler.eşin iyi yapmış bir kaç böyle arayıp hadlerını bildirse belkı biraz................neyse canın sıkma içini ferah tut.ALLAH ın izni ile çocugun eşinden sonra ilk senı görcek.ALLAH yar ve yardımcın olsun.
selam sahra ınsallah ınsallah ınsallah dıyeyım 3 defa artık..

valla arkadasım ben beklerım su vızeyı 1 senede ama bılıyorsun benım durumu ve tek ıstegım bebek dogmadan oraya gıtmek,,oglum ılk benı gorsun ıstıyorum eşimden sonra..

evet arkadasım bosuna dememısler gavur memleketı dıye..valla bugun esım anlatınca ne dedıklerını guleyımmı aglıyımmı bılemedım,,gelecek hafta bakıcaz mutlaka evraklara deyınce esım gelecek hafta degıl suan bıle geç kaldınız demıs,,ben ıstemıyorum gelecek haftaya beklemeyı demıs,,hihi..bana 3 haftadır gelecek hafta dıyosunuz demıs..

sahra ınsallah yarın sevınclı bır haber alırımda sızlerle paylasırım burada sevıncımı..amınnnnnnn :geek:
siirtli sahra yazdı:
emrah arkadaş sıkma canın herşeyın hayırlısı.onlar illa bir marazxa çıkartacaklar boşuna gavur memleketı dememişler.eşin iyi yapmış bir kaç böyle arayıp hadlerını bildirse belkı biraz................neyse canın sıkma içini ferah tut.ALLAH ın izni ile çocugun eşinden sonra ilk senı görcek.ALLAH yar ve yardımcın olsun.
gülüm o ne ya??sız cok beklemıssınız be arkadasım.!!yaw arkadasım sıze soylemıyorlarmı neden vızenızın cıkmadıgını pekı?ve ılk red geldıgı zaman sebeb ne vermedıklerıne daır?gerekce ne peki?bir avukatla irtibata gectınızmı??
gülüm yazdı:
İnşallah hayırlı bi cevap alırsın arkadaşım ben sınavı kazandım ve sınav süremde dolmak üzere ve hala vize bekliyorum 6 ayı geçti birincide red geldi ikinci vize müracatıda 3 ay 15gün oldu hala bi haber yok arkadaşım ve artık çok bunaldım 7ci ayın 26 sınav sürem doluyo.gülüm
çok bunaldım arkadaşım hiç iyi deyilim ben.gülüm
gülüm yapma boyle bence,,bak senın yıldıgını anlarlarsa senın ısını dahada yokusa surerler,,bu ınsanlar bızım gıbı ınsanların gelmesını degıl gelmemesını ıstıyorlar ve elınden gelen herseyı yapmaya calısıyorlar bunun ıcın,,kom op he??!!! bıraz daha dayan ve ınsallah senınde mutlu haberını alıcaz arkadasım,,valla bak ;) gorcen bak sonunda sende ıstedıgın seyı elde edıcen yani,bak bu arada bu sitede güçlü,sabırlı,pozitif olmayanların üyeliğini siteden siliyolar haaa ona göre :D ..hadı bakem acık dik dur ve işinizin dahada üstüne gıtmeye calısın..

allah yar ve yardımcın olsun.
gülüm yazdı:
çok bunaldım arkadaşım hiç iyi deyilim ben.gülüm
hepınıze tsk edeıyorum allah razı olsun bılgılerınızden dolayıı emrah vizende cıkmıs sevındım senın adınaa ınsallah esıne kavusursun bır an oncee kendınızee ıyı bakın :)
tesekkurler bahargecesı,,ınsallah hayırlısıylar bır an once gıdıcem hollandaya,,bı gelsın vızemde ankaraya ondan sonra vınnnnn...... :!:

allah yardımcınız olsun..

emrah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol