i aksamlar arkadaslar bildiginiz gibi dun vizem cikti.simdi ne yapmamiz gerekiyor,esim neler goturmesi gerekiyor ankaraya giderken nezaman arasin?
yardim ederseniz sevinirim..
simdiden dank jullie wel
simdi ne yapmamiz lazim (olumlu cvp sonrasi)
i aksamlar arkadaslar bildiginiz gibi dun vizem cikti.simdi ne yapmamiz gerekiyor,esim neler goturmesi gerekiyor ankaraya giderken nezaman arasin?
yardim ederseniz sevinirim..
simdiden dank jullie wel
arkdsm simdi yapmaniz gereken randevu almak,gerekli evraklari randevu alirken soylerler soylemezlerse siz sorun,,,ama tr den basvurdugunuz icin buyuk ihtimal pasaportunuzla gelip vizenizi alabilirsiniz diceklerdir,bendede bu sekil olmustu,,,cunku tr den basvurdugunuzda en basta veriyosunuz evraklari ve ikinci kez istemiolar yani,,,umarim yardimci olabilmisimdir arkdsmm,,,,kolay gelsin,,,
bigilerin icin tsk ederim arkadasim.
peki pin kodu alinca hemen ayni gun randv verirlermi yoksa 24 saat sonrami aktif olur?
peki pin kodu alinca hemen ayni gun randv verirlermi yoksa 24 saat sonrami aktif olur?
bigilerin icin tsk ederim arkadasim.
pin kodu bir gun sonra aktif oluyor,aldiginz gun arayamiyosunuz arkdsm,,,
tsk ederim arkadasim.
yeni sorum arkadslar.esim bir turlu ankarayi dusuremyo.
sizde baska yeri araya bilirmiyiz.veya arkadasi aakrabasi gide bilirmi ankaraya rand icin?
veya olmazsa kendisi gitsimi?iks aradi esim ama ankarayi arayin vizeniz geldimi diye sorun demis.
bilgisi olan varda yrdm edin...
sizde baska yeri araya bilirmiyiz.veya arkadasi aakrabasi gide bilirmi ankaraya rand icin?
veya olmazsa kendisi gitsimi?iks aradi esim ama ankarayi arayin vizeniz geldimi diye sorun demis.
slm arkadaşım.bende de aynııs olmuştu.ben tr den düşüremeiştim.eşim nl den arayıp düşürdü...paranın yattıgını ögrenmek için de gun almak içinde.....her seferınde telefon suratıma kapatıldı.....hollanda numaralarına daha cabuk cvp verıoyrlar dıye düşündük..bir deneyın.bıldıgım kadarıylar adamlar butun işlerını telefona baglamış.şimdiye kadar bırının gıdıp dırek randevu aldıgını duymadım....
tsk ederim arkadasim.
arkdsm diger bi arkdsmzada soyledim,eger redial yani tekrar tusu olan bi telefondan mesgul dedikce tekrar tusuna basarak ararsaniz surekli devamli devamli eninde sonunda dusecektir telefon,ama surekli rakam cevirerek ararsaniz zor dusurursunuz,,,redialle surekli arayin saat ucte baslayin tr saatiyle 4 e kadar surekli redial tusuyla aramaya devam edin,ozellikle 15;45 den itibaren yani son 15 dk surekli hic bos birakmadan arayin tekrar tusuyla dusecektir,,,kolay gelsin arkdsm,,,
esimde dedigin gibi yapiyor arkadasim.tekrar arama yapiyor,neyse tskler yinede birde ben deneyim yarin belki elim ugurlu gelir.sinavdada ben dusrmustum:)
esimde dedigin gibi yapiyor arkadasim.tekrar arama yapiyor,neyse tskler yinede birde ben deneyim yarin belki elim ugurlu gelir.sinavdada ben dusrmustum:)
ins ins ins hadi bakalim,,,
arkadaslarr vizemiz ankaraya varmis.esim 2 gundur dusuremedi.bugun ben aradim 10 dk icinde dusurdum.yarin iks yi esim aricak..bakalim artik nezaman randevuyu vercekler iks.
heyt be artik rand aldi esim.2 hafta sonra vizesini almaya gidecek insallah.
rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu..
hersey gonlunuzce olsun....
heyt be artik rand aldi esim.2 hafta sonra vizesini almaya gidecek insallah.
ne guzel arkdsm tekrar gozunuzaydin rabbim sagsalim kavusmayida nasip etsin ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek: allahim herkesse geride kalan bekleyen herkese nasip etsin bu duygulari yasamayi kavusmayi ins ins ins :geek: :geek: :geek:
tsk ederim sansli arkadasim.bana ayirdigin zaman icin verdigin bilglerin icin.dedigin gibi rabbim herkeze tez zamanda yasatsin bu duyguyu.siz amsterdamdami kaliyonuz
tsk ederim sansli arkadasim.bana ayirdigin zaman icin verdigin bilglerin icin.dedigin gibi rabbim herkeze tez zamanda yasatsin bu duyguyu.siz amsterdamdami kaliyonuz
rica ederim arkdsm ne demek,biz den haag dayiz bende bildigim kadariyla cvpladim kendimce sorularinizi,amin amin amin,,,,
i geceler arkadaslar.bnm bi sorum olcak,esim 24unde ankaraya gidecek.pasportu kac gunde gelir geri.bayramdan sonrami yoksa o haftami.esimin gidecegi gun carsamba gunu...yardimci olursaniz sevinirim.tskler simdiden
eger 24 unde randevusu varsa 2 gun sonra pasaport eline geciyor. 26 si veya en gec 27 sinde elinde olur.
tsk ederim arkadasim.
insallah dedigin gibi olur.cunku syin 3une bilet buldum onu alip gelmesini istiyorum esimin.bayramin 3cu gunu kiziyla gecirmesini istiyoruz.ama tabi nasip olurmu bilmem.esim 27sine kdr gelmezse 10 gun bekletirler dedi.bayram tatili giriyormus.
insallah ole brsey olmaz cunku ayin 6 sinda benim 3 haftalik iznim basliyor.insallah iznimde esim yanimda olur.islerimizi evimizi hallederiz.
rabbim herkezin gonlune gore versin.herkezin dualarini kabul etsin bu mubarek ayda...
insallah dedigin gibi olur.cunku syin 3une bilet buldum onu alip gelmesini istiyorum esimin.bayramin 3cu gunu kiziyla gecirmesini istiyoruz.ama tabi nasip olurmu bilmem.esim 27sine kdr gelmezse 10 gun bekletirler dedi.bayram tatili giriyormus.
insallah ole brsey olmaz cunku ayin 6 sinda benim 3 haftalik iznim basliyor.insallah iznimde esim yanimda olur.islerimizi evimizi hallederiz.
rabbim herkezin gonlune gore versin.herkezin dualarini kabul etsin bu mubarek ayda...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol