Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok güzel bir site kurmuşsunuz ve bizim insanımızın yardımlaşma olgusunu en güzel şekilde yansıtmışsınız...
Ben yeni buldum bu siteyi 1-2 güne kadar sınava girmeyi düşünüyordum ama tamamen yanıldığımı anladım çünkü ben 3 ay Hollandada kaldım ve orada dil eğitimi aldım dışarıda çok rahat anlaşabiliyorum ancak burada gördüm ki benim bildiğim şeylerin çok dışında sorular soruluyor o nedenle pazartesiye erteledim sınavımı...
Sizlerden öncelikle öğrenmek istediğim şey sınav değerlendirmesi nasıl ve baraj puanlar kaç?
İki bölümde 100 üzerindenmi değerlendiriliyor?
100 üzerinden en az kaç alırsak geçebiliyoruz...
Tecrübelerini aktaran bir arkadaşın 1. bölüm 100 2. bölümden 28 aldığını ve geçtiğini okudum,
en aşağı kaç puanla geçerli sayılırız...
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
not:iletiniz olmasi gereken baslik altina tasinmistir,,,
saygilar...
sansli...
sınav baraj puanları nedir?
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok güzel bir site kurmuşsunuz ve bizim insanımızın yardımlaşma olgusunu en güzel şekilde yansıtmışsınız...
Ben yeni buldum bu siteyi 1-2 güne kadar sınava girmeyi düşünüyordum ama tamamen yanıldığımı anladım çünkü ben 3 ay Hollandada kaldım ve orada dil eğitimi aldım dışarıda çok rahat anlaşabiliyorum ancak burada gördüm ki benim bildiğim şeylerin çok dışında sorular soruluyor o nedenle pazartesiye erteledim sınavımı...
Sizlerden öncelikle öğrenmek istediğim şey sınav değerlendirmesi nasıl ve baraj puanlar kaç?
İki bölümde 100 üzerindenmi değerlendiriliyor?
100 üzerinden en az kaç alırsak geçebiliyoruz...
Tecrübelerini aktaran bir arkadaşın 1. bölüm 100 2. bölümden 28 aldığını ve geçtiğini okudum,
en aşağı kaç puanla geçerli sayılırız...
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Arkadaşım sitede aradığın soruların cevapları var ama ben yinede kısaca özetleyeyim,
birinci bölüm fotoboektan oluşan 100 sorunun içinden 30 tanesi soruluyor ve
30 sorunun enaz 21 tanesini yapmalısın ve buda 100 üzerinden70 puan yapıyor,
ve birinci bölüm 100 puan üzerinden hesaplanıyor...
ikinci bölümde ise enaz 16 puan almalısın sınavı geçebilmek için,yani ikinci bölümün her periodunda 2 doğru cevap yapmalısın
sınav barajı bunlardır!!
ilk bolumden 70
ikinci bolumden 16
bol sanslar
ikinci bolumden 16
bol sanslar
çok sağolun arkdaşlar sitede bir çok yere baktım ancak emin olamadım konunun yeri yanlışsa kusuruma bakmayın daha yeni üyeyim maalesef çok geç keşfettim burayı...
Allah hepimize yardımcı olsun...
Allah hepimize yardımcı olsun...
hoşgeldın kardeşim aramıza senın sorunu arkadaslarımız guzelce cevaplamıslar bende kısaca anlatmaya calısıyım sen bırıncı bolumden 30 soru ıcınden 21 tane yaparsan 1. bolumu kazanırsın.100 puandan,71 puan almalısın ama bırıncı bolum cok kolay ezberlenıyo sen bunu hıc kafana takma ınsallah 100 puan alırsın sen.
2. bolumden hıkaye bolumu puanlamaya dahıl degıldır kardesim dıger 4 bolumun hepsınden ıkı tane dogru yaparsan sınavı kazanırsın kardeşim ama sen elınden geldıgı kadar hepsıne cevap vermeye calıs.2. bolum 70 puan uzerınden 16 puan alman gerekır sen bıraz calıs ınsallah rabbımın ıznıyle sınavı hayırlısıyla kazanırsın rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı gunler
2. bolumden hıkaye bolumu puanlamaya dahıl degıldır kardesim dıger 4 bolumun hepsınden ıkı tane dogru yaparsan sınavı kazanırsın kardeşim ama sen elınden geldıgı kadar hepsıne cevap vermeye calıs.2. bolum 70 puan uzerınden 16 puan alman gerekır sen bıraz calıs ınsallah rabbımın ıznıyle sınavı hayırlısıyla kazanırsın rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı gunler
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim,
Rabbim yanımızda olsun bizleri esirgesin, Yine Allah'ın izniyle hepimiz başarılı olacağız inşallah.
1. bölümdeki sorular hala aynıdır umarım
görüntülü 100 soru diye bir video indirdim karaliçe prens yasalar ve son soru goedkoop of duur
bu videoya çalıştım Pazartesi Allah'ın izniyle sınava gireceğim umarım 1. bölüm bu sorular arasından gelir, 2. bölümüde bildiğim kadarıyla yapmaya çalışacağım sitedeki tecrübeleri tavsiyeleri okudum...
İnşallah sınavdan sonra yardımcı olmaya çalışacağım,
Tekrar Allah razı olsun sizlerden,
Rabbim yanımızda olsun bizleri esirgesin, Yine Allah'ın izniyle hepimiz başarılı olacağız inşallah.
görüntülü 100 soru diye bir video indirdim karaliçe prens yasalar ve son soru goedkoop of duur
bu videoya çalıştım Pazartesi Allah'ın izniyle sınava gireceğim umarım 1. bölüm bu sorular arasından gelir, 2. bölümüde bildiğim kadarıyla yapmaya çalışacağım sitedeki tecrübeleri tavsiyeleri okudum...
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim,
Kardeşim sınavın bırıncı bolum soruları aynı o 100 sorudan sana karısık ve hepsı bı duzen halınde 30 soru gelecek bu garantı yanı
ıkıncı bolumdede can kulagınla dınle ve susmassan emınım rabbımın ıznıyle sınavı kazanırsın rabbım sendende razı olsun hayırlı sınavlar sınavda rabbım yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla kazanırsın hayırlı haberlerını beklıyoruz kardesım, bol sanslar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol