Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav cok kötü gecti 2 ay non-stop calısmıstım

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.632 görüntülenme
arkadaslar bugün sınava girdim 1. bölüm mükemmel geçti ama 2.ci bölümde calısmıs oldugum hıc bır sey ama hıc bır sey cıkmadı bakalım yarın ne olacak sınav sonucu.Bu nasıl bi sınavdır 2. bölümde ne dedıklerını daha önce bu sıtede kesınlıkle hiç duymadım, okumadım, görmedim.Sınav için bana çalısma dökümanları verecek olan arkadaslar varmı acaba?
sen hemen peşin yenilgiyi kabul etmişsin, dur bakalım belki kazandın sınavı. hazırlandıklarından çıkmadığını söylüyorsun fakat hiç susmayıp birşeyler söylediysem mutlaka puan almışsındır umarım yeterli puanı alıp geçmişsindir sınavı.
Vallahi 2 sny bile susmadım ne biliyosam saydım hebben gaan paard hond wit zwart ik hou van nederland ne geldıyse saydım insallah geçmişimdir sadece anladıgım tek soru vardı --hangisi pişirilir süt---ekmek bende yanlıs yaptım süt dedım sonradan brood demeye calıstım ama zaman yetmedi...
inşallah yarın buraya müjdeli haberi yazarsınız:)

benimde sınavda özellikle zıtlarda çalıştığım kelimelerden hiç biri denk gelmemişti şans işte.

malum çok hızlı konuşuyorlar zaten.. bizim gibi acemi insanların yakalaması zor oluyor kelimeleri.

birde heyacanı eklersek üzerine:)) ama sınavdan sonra görevli bayan gülümseyerek kazandınız diyince heyacandı stresti hepsini unutuverdimm:)) şimdide vize stresi yaşıyorum bakalım inşallah müjdeli bir haberde oradan gelir diye dua ediyorum.

sonuç için peşin hükümlü olmayın inşallah kazanmışsınızdır..
2run34 yazdı:
arkadaslar bugün sınava girdim 1. bölüm mükemmel geçti ama 2.ci bölümde calısmıs oldugum hıc bır sey ama hıc bır sey cıkmadı bakalım yarın ne olacak sınav sonucu.Bu nasıl bi sınavdır 2. bölümde ne dedıklerını daha önce bu sıtede kesınlıkle hiç duymadım, okumadım, görmedim.Sınav için bana çalısma dökümanları verecek olan arkadaslar varmı acaba?

Tum Okulda Gormediginiz Egtim deki sorularda imtihandaki sorunlarin icerisinde cevaplar dikkatli izlerseniz belirtilmistir!!

Sizler Yanlizca biraz dikkat ederek ,su Dogru olsa Gerek Demeniz gerekir!!

a=

b=

c=

vs.....!!

Kolay Gelsin! basarili Yarinlar Herkese!!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol