arkadaslar ben 2006 yilinda sinava girmistim ozamanlar boyle internette falan yardimci siteler yokktu kurslar yoktu izmirden istanbula gittim or adaki konsaoloslukta neyse saatimiz geldi girdik sinava ilk bolumden gectim fakat ikinci bolum olan sozelden kaldimm ertesi gun gittim kadin dedi kaldin neden dedim ozamanlar cok heyecan yaptim oyuzdendi sonra kadin biz kurul tarafindan oturup tekrar senin icin karar verdik ama malesef dedi sen dedi cumleleri hep agzinda gebelemissin sadece bi kelime soyleseydin pc puan veriyo uzun cumle okundugunda sadece anladiginiz kelimeyi soyleyin arkadslar

neyse ikinci randevu aldim tecrube oldu ya girerken sinava adama dedim benim kulaklar fazla duymuyo adam pc den son sesi ayarliyo sonracumle ezber bolum zaten basit

sorular ciktikca fotograflara bakip cevap veriyorum sakin fotolori cift cift atlatmayin sadece sayfa cevirirken dikkat sozel bolumde anladigim seylere tek kelime yle cevap verdim ogun aksam teyze evi vardi istanbulda oraya giderken konsolostaki adma cep nomu vermistim uzulmustu halime sevin dirici haberi verdi gectin dedi fakat yinede vize alamadik red geldi uyuz hollanda askerlikte catti teccilde bittmisti sonra kacak geldim belcikaya burada hastaliktan oturum verdiler doktordan psikoloji bozuk diye rapor almistim avukata verdim oyle haalltim hollandaya gecelim diyoaz ind yok diyo yine sinava gir esin calissin avrupa ulkesinden hollandaya gecmeye calisiyon yine zorluk neyse sonucta belcika sosyal parasi her ay yatiriyo ehliyeti cevirdik bakalim tam oturum ne zaman alacagiz

Lütfen açtığımız konuları uygun başlık altında açalım, forum kurallarına uyalım.

Teşekkürler.

xmultecix