selam arkadaslar!bu siteyi yapan yöneten ve bilgilerini paylasan herkese tsk ederim.ilk defa giriyorum siteye ger cekten cok guzel ve cok yararlı bi site emeği geçen herkese tekrar tşk ederim.sınav konusunda hiçö bişey bilmiyorum.sudan çıkmış balık gibi şaşkın ve tecrübesizim napacamı nerden başlayacamı sınavın nasıl olduğunu içeriğini uygulanmasını kısacası hiçbişey bilmiyorum ilkokula yeni beşlamış bi öğrenci gibiyim.rica etsem burdan bana çok detaylı bilgi verecek biri yazabilir mi?ve bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek bi arkadaşım msn adresini verebilirse çok sevinirim.yazacağınız her harf için binlerce tşk ederim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun herkese gerek sınavda ve hayatta başarılar dilerim
SINAV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALABİLİR MİYİM?HİÇBİŞEY B&
Ufoss Ailesine hosgeldin...
Onceliklle sakin ol. Korkulacak bir sey yok...
Sinav hakkinda gerekli bilgileri forum icinde bulabilirsin... Yazilar sinav tecrubelerini hepsini okumaya calis...
Allah kolaylik versin
Onceliklle sakin ol. Korkulacak bir sey yok...
Sinav hakkinda gerekli bilgileri forum icinde bulabilirsin... Yazilar sinav tecrubelerini hepsini okumaya calis...
Allah kolaylik versin
hoş buldum tşk ederim!arkadaşım sana ulaşabileceğim bi msn adresi verebilir misin rica etsem?kafam allakbullak soru işaretleri uçuşuyo kafamda cok ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim tşk ederim şimdiden
sevgili arkadasım siteye söyle bir gözgezdirirsen sitede sınav sorularından tut sınav tecrübeleri ve sınavdan sonraki yapılan hersey hakkında teffurratlı herseyi bulabilirsin. inan korkulacak bisey yok bu vize yolunda sınav sadece %5 lik kısımdır. %45 vize bekleme geri kalanıda hollandada yapılan işlemlerdir. korkmana gerek yok anlayacagın. 20 dk siteye bakmaya ver sana yeterli aradıgın hersey
allah kolaylık versin
allah kolaylık versin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol