Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav randevusu için hangi numarayı arıyoruz???

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 12.481 görüntülenme
arkadaşlar yardım ltfn. sınav randevusu almak için ankara hangi numarayı arıyacağım yeni başvuran arkadaşlar. hangi saatte aramam lazım bir de. şimdiden teşekkürler.
genelde 3 ile 4 arasi araniyor sen 3 e ceyrek kala aramaya basla arkdsm ...geluk ablamiz bu konuyu soylemisti bana ama bende arastirdim bulamadim,,,,simdi ank konsoloslugunun numarasini bulup yazicam buraya,,,,
ANKARA' DAKİ BÜYÜKELÇİLİĞİMİZ

Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği

Adres:

Hollanda Caddesi 5, Yildiz, 06550, ANKARA

Telefon:

(0312) 409 17 50

umarim degismemistir numarasini bu olarak biliyorum ben,,,bankadan pin kodu alarak sinav randevunuzu alabilirsiniz...
Ben sitede bu konu hakkinda bilgi okumustum ama ne yazikki bulamadim..!

Sansli kardes tesekkurler..!

Konuyu sabitledim,bu konu hakkinda bilgisi olan diger arkadaslar paylasimda bulunursa seviniriz..!

kolay gele
rica ederim ablacim umarim numarasi degismemistir ve umarim ise yarar...
arkadaşlar sınav randevusunu şu şekilde aldım. ilk önce hollandadan eşim parayı yatırdı ve üç gün sonra mail geldi randevu alabilirsiniz diye. Ben de siteyi inceledim birşeyler bulmak için ama olmadı bulamadım. Ardından teşekkür ederim şanslı bir takım bilgiler verdi. ama ben yine de emin olmak için iks yi aradım. Doğrusu şu şekilde oluyor. Randevu alabilirsiniz mailini aldıktan sonra istanbul, ankara ya da hangi elçilik bakıyorsa ona telefon açıyor ve direkt elçilikten alıyorsunuz randevuyu. Ankara'elçiliğini 409 17 50 nolu telefonunu 13:30-14:30 arasında arıyarak 2010 ile başlayan(bu yıl için) numaranızı veriyorsunuz ve istediğiniz bir tarihi alıyorsunuz. elçiliğe giderken pasaportunuz ve yazılı sayfalarının fotokopisinide istiyorlar. Ben ek olarak ikinci pasaportum olduğundan eskisini de yanımda götüreceğim ne olur ne olmaz.
banka dekondunun altinda yazar ... 13.30 -14.30 arasinda ariyorsunuz ... dedigin gibi
ozgurk yazdı:
arkadaşlar sınav randevusunu şu şekilde aldım. ilk önce hollandadan eşim parayı yatırdı ve üç gün sonra mail geldi randevu alabilirsiniz diye. Ben de siteyi inceledim birşeyler bulmak için ama olmadı bulamadım. Ardından teşekkür ederim şanslı bir takım bilgiler verdi. ama ben yine de emin olmak için iks yi aradım. Doğrusu şu şekilde oluyor. Randevu alabilirsiniz mailini aldıktan sonra istanbul, ankara ya da hangi elçilik bakıyorsa ona telefon açıyor ve direkt elçilikten alıyorsunuz randevuyu. Ankara'elçiliğini 409 17 50 nolu telefonunu 13:30-14:30 arasında arıyarak 2010 ile başlayan(bu yıl için) numaranızı veriyorsunuz ve istediğiniz bir tarihi alıyorsunuz. elçiliğe giderken pasaportunuz ve yazılı sayfalarının fotokopisinide istiyorlar. Ben ek olarak ikinci pasaportum olduğundan eskisini de yanımda götüreceğim ne olur ne olmaz.

iyikide emin olmak icin aramissin arkdsm boylelikle telefon numarasinin degistigini ogrenmis olduk yukaridaki iletimdeki numarayida degistireyim ozaman yanlis yonlendirme olmasin,,,ayrica bunu acikca anlattigin icin tesekkur ederim arkdsm,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol