Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV RANDEVUSU NASIL ALINIR? ( resimli anlatım )

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 17.327 görüntülenme
http://inburgeringsformulier.minbuzamail.nl/civic/nl/ Bu adrese giriyorsunuz sonra aşağıdaki formu dolduruyorsunuz

Üstteki formu gönderdikten sonra aşağıdaki E-mail' i elde ediyorsunuz. Bu

e-mailin çıktısıyla bankaya gidip 350 euroyu yatırıyorsunuz

E-MAIL 1

_______________________________________________________________________________________________________________________

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken de ontvangst van de aanmelding van dhr/mw ( adınız soyadınız olacak burada ) voor het Examen Inburgering in het buitenland.

Voordat dhr/mw ( adınız soyadınız olacak burada ) een afspraak kan maken met de Nederlandse ambassade/consulaat voor het afleggen van het examen, dient u het examengeld ad ? 350.00 over te maken.

De bankgegevens luiden:

Rabobank, Postbus 17100, 3500 HG Utrecht

Rekeningnummer ( burada 9 basamaklı numaralar olacak )

Ten name van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Postbus 20061, 2500 EB Den Haag

Onder vermelding van kenmerk ( burada 10 basamaklı adaylık numaranız olacak ) en de naam ( adınız soyadınız olacak burada )

Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de navolgende gegevens tevens nodig:

IBAN: ( burada numaralar ve harflerle karışık kodlar olacak )

SWIFT: ( burasıda bir üstekinin aynısı )

De betaling dient binnen 3 maanden na deze bevestiging bijgeschreven te zijn op het bovenvermelde bankrekeningnummer. Indien de betaling niet binnen deze termijn wordt ontvangen, vervalt de aanmelding voor het examen.

U ontvangt een betalingbevestiging zodra dit ministerie uw betaling heeft verwerkt. De kandidaat kan pas een afspraak maken met de ambassade/consulaat na ontvangst van de betalingbevestiging.

Voorts wordt u verzocht de onderstaande aanmeldingsgegevens te controleren op mogelijke onjuistheden. Eventuele onjuistheden kunt u per email ExamenInburgering@minbuza.nl doorgeven aan het ministerie van Buitenlandse Zaken onder vermelding van kenmerk ( burada 10 basamaklı adaylık numaranız olacak ). U hoeft geen nieuwe aanvraag in te dienen.

Examenplaats : İstanbul yada Ankara

Kandidaatgegevens:

Naam: ( adınız soyadınız )

Adres : ( açık adresiniz )

Postcode & Woonplaats : ( posta kodunuz ve yaşadığınız şehrin ismi )

Land : Turkije

Geboortedatum : ( doğum tarihiniz )

Paspoortnummer : ( pasaport numaranız )

Referentgegevens:

Naam: ( Hollanda’ daki eşinizin adı soyadı )

Adres : ( adresi )

Postcode & Woonplaats : ( posta kodu ve şehir ismi )

Land : Nederland

Met vriendelijke groet,

Ministerie van Buitenlandse Zaken

PS. Als bovenstaande gegevens niet juist leesbaar zijn of vreemde codes bevat, kunt u ook het bijgevoegde HTML bestand openen.

_______________________________________________________________________________________________________________________

3 günlük aradan sonra bir e-mail daha alıyorsunuz ve konsolosluğu randevu almak için arıyorsunuz

Randevuyu aldıktan sonra aşağıdaki e-mailleri sırası ile arka arkaya elde ediyorsunuz.

E-MAIL 1

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken de ontvangst van het geld voor het afleggen van het Examen Inburgering in het buitenland ten behoeve van

Kandidaatgegevens:

Naam: ( adınız soyadınız )

Adres : ( adresiniz )

Postcode & Woonplaats : ( posta kodu ve şehir ismi )

Land : Turkije

Geboortedatum : ( doğum tarihiniz )

Paspoortnummer : ( pasaport numaranız )

Dhr/mw ( adınız soyadınız ) kan vanaf morgen telefonisch contact opnemen met de Nederlandse ambassade/consulaat te İstanbul yada Ankara. U kunt niet via dit e-mailadres een afspraak maken bij de Nederlandse ambassade/consulaat te Istanbul. Dit dient telefonisch te geschieden. Voor het telefoonnummer verwijs ik u naar http://www.minbuza.nl.

Met vriendelijke groet,

PS. Als bovenstaande gegevens niet juist leesbaar zijn of vreemde codes bevat, kunt u ook het bijgevoegde HTML bestand openen.

E-MAIL 2

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij bevestigt de Nederlandse ambassade/consulaat te Istanbul dat met u, ( adınız soyadınız ve 10 basamaklı adaylık numaranız ), de navolgende afspraak is gemaakt voor het afleggen van het Examen Inburgering in het buitenland:

DATUM: ( sınav tarihiniz )

TIJD: ( sınavın kaçta olduğu )

ADRES AMBASSADE/CONSULAAT:

( İstanbul yada Ankara’ daki konsolosluğun adresi )

U wordt verzocht zich met een geldig paspoort 15 minuten voor het bovenvermelde tijdstip te melden bij deze ambassade/consulaat.

Voor de goede orde wijs ik u erop dat de ambassade/consulaat voorafgaand aan het examen uw medewerking verlangt bij het elektronisch afnemen van uw vingerafdrukken en het maken van een digitale pasfoto.

Indien u wegens dringende redenen niet kan verschijnen, dient u dit vooraf (bij voorkeur 48 uur voor het examen) telefonisch te melden aan de ambassade/consulaat. Reageren via dit e-mailadres is niet mogelijk.

De persoon die u heeft aangemeld voor het examen ontvangt een afschrift van deze afspraakbevestiging ter informatie en wordt verzocht hierover geen contact op te nemen met de ambassade/consulaat.

Met vriendelijke groet,

Allah, bu formu dolduranlara hayirlisiyla ollumlu cevap vermeyi, sevdigine kavusmayi nasip etsin..!

ve Ali arkadasim Allah senden razi olsun, emegine saglik

kolay gele
rica ederim. ;)
o formun ciktisi ile mi illa paranin yatmasi gerekiyo.yoksa internet bankaciligi ile de yatirila bilir mi
evet yatırılyor hilo. biz öyle yaptık
sınav tarihini eşim hollandadan alabilirmi pasaportumun günü bitmiş uzatmam gerekiyomu

pasaport numrası denilen yer pasaportun neresinde olur bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
tr-v-no111111

bu pasportnumarasi seninki farkli numara
selam arkadaşlar bi sorum olcaktı, sınav için randevu almak istiyorum eşim sınav parasını yatırcak ancak belediyeden evlilik onayımız daha gelmedi üstelik 5-6 hafta oldu. sınavın onayla bi ilgisi varmı onay gelmeden sınava girebilirmiyim???
enriccce yazdı:
selam arkadaşlar bi sorum olcaktı, sınav için randevu almak istiyorum eşim sınav parasını yatırcak ancak belediyeden evlilik onayımız daha gelmedi üstelik 5-6 hafta oldu. sınavın onayla bi ilgisi varmı onay gelmeden sınava girebilirmiyim???

Kardeşim bizim ewlilik onayımız 3 ayda geldi. Ayrıca sınava engel olacağını sanmıyorum. yine bilen arkadaşlar yazarlar inşaallah.
cvp için teşekkürler kardeşim, evet bilen bi arkadaştan bekliyorum.
Esim sinav icin randevu alicak.

Sinava girerken goturmesi gereken evraklar nelerdir?

Kafan suan o kadar karisikki okuyamadim, aradigimi bulamadim yada gozumden kacmis olmali.

yardimci olurmusunuz?
Turkiyeden Hollandaya Gonderdiklerim:

1- Pasaportumun butun sayfalarının fotokopisi

2- Formul A (apostil muhurlu)

3- Formul B (apostil muhurlu)

4- Aile Nufus Toplum Kagidi (apostil muhurlu)

5- Sinav Sonuc Belgemin Fotokopisi

Esimin Hollandada Hazırladigi Evraklar:

1- Formul A (Belediyeden Aldi)

2- Formul B (Belediyeden Aldi)

3- Pasaportunun Fotokopisi (Tum Sayfaların)

4- Kontrat

5- Maas Bodrosu Son 3 aylık

6- Esimin İnd den siparis ettigi Form

7- Evlilik Cuzdani Fotokopisi

8- Oturum Kartı Fotokopisi
Sinava giderken nufus cuzdani fotokopisi pasaportun gerekli kisimlarinin fotokosi evlilik cuzdani fotokopisi (formula formulb )diye de aklimda kalmis ve asillari iki tanede resim goturmustum galiba ole hatirliyorum.

Konsoloslugu arasaniz daha iyi bilgi alirsiniz . suan hatirlayamiyorum. hatirladiklarim net sekilde bunlar
Ya korkuyorum, benim 3 aylik maas bodrosu yokki.

Benim kontratim simdi 6 aylik, nisanda uzatiliyor 1 yillik ondan sonra basvuru yapicam, nasil gonderebilirimki maas kagidimi? : (
arkdsm gulnur arkdsmzn ilk iletisinde yazdigi evraklar vize basvurusu icin,,,ikinci iletsinde yazdigi kimlik asli ve footokopisi,,,pasport ve fotokopisi evlilik cuzdani ve fotokopisi,,,a ve b formulu 2 de resim gerci cogunu almiyolar bile ama sen yinede gotur yaninda nolur nolmaz,,,ve randevu almak icin aradiginizda mutlaka sorun neler getirmem gerekli diye,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol