Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav Sistemi hakkında soru? (konu taşınmıştır)

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 4.265 görüntülenme
merhaba burada sanıyorum sorumlusunuz yada ben öyle sanıyorum ve çokda iyi anlamıyorum bu teknoloji işlerinden size sorum olacak bu gün temmuzun 1i ve uyum sınavı duyduğuma göre ayın 1i itibari ile değişecekmiş bu konuda bilginiz varmı acaba bana bu konuda yardımcı olurmusunuz 6 sındada ben sınava girecem kısmetse

İletiniz uygun başlık altına taşınmıştır.

xmumltecix
ben tel ıle sormustum sımdılık boyle bırsey yok dedıler ama bunlara da fazla guven olmaz
Bunu eşiniz IND yi arayarak öğrenebilir ve bu daha sağlıklı bilgi olur kanaatindeyim,

ama Hollanda'da hükümet krizi olduğu için bu aşamada değişiklik olacağını sanmıyorum.

En güvenilir bilgi kaynağından alınan bilgidir :!:
gonul yazdı:
merhaba burada sanıyorum sorumlusunuz yada ben öyle sanıyorum ve çokda iyi anlamıyorum bu teknoloji işlerinden size sorum olacak bu gün temmuzun 1i ve uyum sınavı duyduğuma göre ayın 1i itibari ile değişecekmiş bu konuda bilginiz varmı acaba bana bu konuda yardımcı olurmusunuz 6 sındada ben sınava girecem kısmetse

xmumltecix

Merhaba Gönül, bu konuyu incelersen ; https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5491

sorularına cevaplar bulabilirsin. Ama sınav sistemi hakkında net cevabı

konsolosluk verir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.
conhoney yazdı:
Bunu eşiniz IND yi arayarak öğrenebilir ve bu daha sağlıklı bilgi olur kanaatindeyim,

ama Hollanda'da hükümet krizi olduğu için bu aşamada değişiklik olacağını sanmıyorum.

Conhoneye bu konuda katılıyorum, hollanda da şu an için bu konu ile ilgili bir çalışma

olacağını bende sanmıyorum,ama söylediğimiz gibi en sağlıklı bilgi IND yada konsolosluktan

alınabilir.
xmultecix yazdı:

Conhoneye bu konuda katılıyorum, hollanda da şu an için bu konu ile ilgili bir çalışma

olacağını bende sanmıyorum,ama söylediğimiz gibi en sağlıklı bilgi IND yada konsolosluktan

alınabilir.

merhabaler öncelikle.. ben ankarada bir kursla görüşme yapmıştım ve onlara kendi numaramı bırakmıştım. onlar da zaman zaman beni durumdan haberdar ediyorlar sağolsunlar.

sınav sisteminin öncelikle almanya uyum sınavına benzeyeceği söylenmişti fakat en son görüşmemde bi öğrencileri max puan(100/50ydi sanırım) almış ve hollanda onun üzerinde bir deneme sınavı yaparak sistemi nasıl değiştireceğine karar verecekmiş daha doğrusu yeni sistemi o öğrenci üzerinde uygulayacakmış direkt olarak. şu aşamada sadece alınması gerekn puanların yükseltileceğini ama sistemde çok fazla bir değişiklik olmayacağını bildirdiler bana. eğer isterseniz yarın daha sağlıklı bir görüşme yapıp net bir bilgiye ulaşabilirim.
C_Esra yazdı:

alınabilir.

merhabaler öncelikle.. ben ankarada bir kursla görüşme yapmıştım ve onlara kendi numaramı bırakmıştım. onlar da zaman zaman beni durumdan haberdar ediyorlar sağolsunlar.

sınav sisteminin öncelikle almanya uyum sınavına benzeyeceği söylenmişti fakat en son görüşmemde bi öğrencileri max puan(100/50ydi sanırım) almış ve hollanda onun üzerinde bir deneme sınavı yaparak sistemi nasıl değiştireceğine karar verecekmiş daha doğrusu yeni sistemi o öğrenci üzerinde uygulayacakmış direkt olarak. şu aşamada sadece alınması gerekn puanların yükseltileceğini ama sistemde çok fazla bir değişiklik olmayacağını bildirdiler bana. eğer isterseniz yarın daha sağlıklı bir görüşme yapıp net bir bilgiye ulaşabilirim.

Tabiki öğrendiğiniz bilgileri aktarırsanız memnun oluruz.
benim sorumla ilgilenen herkeze teşekkür ediyorum burada bazı arkadaşların sınav yorumlarını okuyunca korkulacak bişey yok diyorum kendi kendime sonrada kazanamazsam diye stres yapıyorum 2.kez aynı stresi yaşamak zor olsa gerek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bana ve sınava girecek bütün adaylara dua edin lütfen
gonul yazdı:
benim sorumla ilgilenen herkeze teşekkür ediyorum burada bazı arkadaşların sınav yorumlarını okuyunca korkulacak bişey yok diyorum kendi kendime sonrada kazanamazsam diye stres yapıyorum 2.kez aynı stresi yaşamak zor olsa gerek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bana ve sınava girecek bütün adaylara dua edin lütfen

Herşeyin başında korkudan ve stress den kendinizi uzak tutun. Bol bol çalışın forumumuzda

yararlanabileceğiniz bir çok sesli,görsel ve yazılı materyal mevcut.

Dinleyerek çalışmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.
gonul yazdı:

xmumltecix

Ben bu hollanda gelmeyi 2009 da karar verdim ta o zmndan beri ayni hikaye sinav degisecek hep kurslarin uydurmasi insanlari kandirmak tabi bizim insanimizda hemen kaniyo onlarda bu yalan bizim insanimizda bu kanma olduktan sonra daha cok degisir bu sinav hatta biri yazmisti kursa gidenler verdigi parayi hollanda da geri aliyor diye yakinda bu kurslar isde bulur hollandaya gelince evde verir hatta aylik parada baglar inanmayin boyle seylere lutfen.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol