Arkadaslar sınav sonrasında hangi belgeler lazım.Eşim NL den yapcak istegi.Benim sınav sonuc belgemden baska ne göndermem gerekiyo.Şimdiden hazırlamak istiyorum.
SINAV SONRASINDA HANGİ BELGELER İSTENİYO
oncelikle gecmis olsun. sinav stresi bitmis. umarim kazanirsin.
forumu arastirirsan neler istenmis, millet neler gondermis bulabilirsin.
hatirladigim kadariyla benim gonderdigim belgeler;
pasaportumun tum sayfalarinin fotokopisi,
formul a ve b apostilli,
sinav sonuc belgesi.
eksigim varsa arkadaslar tamamlasin artik:) 1 sene olacak nerdeyse.
selamlar
Leonardo
forumu arastirirsan neler istenmis, millet neler gondermis bulabilirsin.
hatirladigim kadariyla benim gonderdigim belgeler;
pasaportumun tum sayfalarinin fotokopisi,
formul a ve b apostilli,
sinav sonuc belgesi.
eksigim varsa arkadaslar tamamlasin artik:) 1 sene olacak nerdeyse.
selamlar
Leonardo
Tşk ederim leonardo06 inşAllah hayırlı bir sonuc alırım.Verdigin bilgiler icinde cok cok tşk ederim.Sen hala bekliyomusun ?
rica ederim...
Allah korusun:) o nasil soz:)
1 sene olacak dediysem Hollandaya geleli 1 sene olacak nerdeyse.
ve yakinda da burda gidecegiz. baska ulkeye tasinmaya karar verdik.
baska sorularin olursa yaz bana. elimizden geleni yapariz.
selamlar
Leonardo.
selamlar
Leonardo.
rica ederim...
selamlar
Leonardo.
Esra eminim kazanmıssındır allah vizende kolaylık versin...leonardo nereye gidiyorsun :-) ben 3 kasımda geliyorum ama bende hollanda da kalmak istemiyorum hadi hayırlısı sen git pesinden ben gelecegim :-)
Leonardo arkadasım kusura bakma ben yanlıs anladım.Rabbim o kadar uzun süreli bekletmesin kimseyi inşAllah.
Yardımlarınız icin tşkler.
Ayrıca 2run34 sanada hayırlı yolculuklar arkadasım şimdiden inşAllah bütün mutluluklar sizinle olsun.Rabbim banada biran önce eşime kavusmamı nasip etsin.
Yardımlarınız icin tşkler.
Ayrıca 2run34 sanada hayırlı yolculuklar arkadasım şimdiden inşAllah bütün mutluluklar sizinle olsun.Rabbim banada biran önce eşime kavusmamı nasip etsin.
Merhaba esra öncelikle soyleyim esin hollandadan basvuru yapıcaksa onun kendine ait belgeleri isteniyo;vast kontrati 3 aylık maas bordrosu EGER NİKAH HOLLANDADA olmus ise Nikah cuzdanının fotokopisi(bunu herkes karistiriyo o yuzden buyuk yazdım),belediyeden alacagi kagit,patronuna-iş verenine imzalatacagi kagit,esinin oturum karti yada ab pasaportunun fotokopileri isteniyo....
Ama senden istenicek belgelerde yani konsolosluga senin goturecegin kagitlar esine mektup geldikten sonra 1. Müracaat şahsen yapılmalı.
2.Başvuru formu
3. 2 adet orijinal vesikalık fotoğraf.
4. Pasaportun birinci, ikinci ve son sayfasının fotokopisi.
5. Var ise, eski pasaportlar sunulmalı.
6. Geçerli pasaport
7. 6aydan eski olmayan Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
8. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
9. Evlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi
10. AB vatandaşı eşin pasaport fotokopisi VE AB Oturum kartı fotokopisi VEYA vize fotokopisi
11. Hollandadaki eş - partneri veya ebeveynin, pasaportunun Tüm yazılı ve damgalı sayfaların fotokopisi.
12. Eşler için Evlilik cüzdanı fotokopisi, Çocuklar için Doğum Kayıt Örneği aslı
13. Hollandadaki Eş / Ebeveynin Oturum Kartı kartı fotokopisi.
14. AB vatandaşı kişi ile akrabalığı kanıtlayacak, Aile Nüfus Kayıt örneğini aslı
15. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Doğum Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
16. Eğer başvuru sahibi evli ise; 6 aydan eski olmayan,Ulusl.Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi
17. Yerleşim Temel Bilgi Sınavını kazanmış olduğunuza dair sonuç belgesinin fotokopisi.
bunlar yani.....
insallah seninde tez zamanda kabul olurr Allah yardimcin olsun....
Ama senden istenicek belgelerde yani konsolosluga senin goturecegin kagitlar esine mektup geldikten sonra 1. Müracaat şahsen yapılmalı.
2.Başvuru formu
3. 2 adet orijinal vesikalık fotoğraf.
4. Pasaportun birinci, ikinci ve son sayfasının fotokopisi.
5. Var ise, eski pasaportlar sunulmalı.
6. Geçerli pasaport
7. 6aydan eski olmayan Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
8. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
9. Evlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi
10. AB vatandaşı eşin pasaport fotokopisi VE AB Oturum kartı fotokopisi VEYA vize fotokopisi
11. Hollandadaki eş - partneri veya ebeveynin, pasaportunun Tüm yazılı ve damgalı sayfaların fotokopisi.
12. Eşler için Evlilik cüzdanı fotokopisi, Çocuklar için Doğum Kayıt Örneği aslı
13. Hollandadaki Eş / Ebeveynin Oturum Kartı kartı fotokopisi.
14. AB vatandaşı kişi ile akrabalığı kanıtlayacak, Aile Nüfus Kayıt örneğini aslı
15. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Doğum Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
16. Eğer başvuru sahibi evli ise; 6 aydan eski olmayan,Ulusl.Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi
17. Yerleşim Temel Bilgi Sınavını kazanmış olduğunuza dair sonuç belgesinin fotokopisi.
bunlar yani.....
insallah seninde tez zamanda kabul olurr Allah yardimcin olsun....
Tşk ediyorum umuder verdigin bilgiler icin.Bizim diger herşey hazır Allahın izniyle.Sadece hani diyolar ya formul a b apostilli vs ondan sordum.Eşimin herşeyi hazır suan cok şükür.
Herşey icin sagol arkadasım.Hepiniz emek verip yazıyorsunuz hakkınızı helal edin inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Herşey icin sagol arkadasım.Hepiniz emek verip yazıyorsunuz hakkınızı helal edin inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol