Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV SONUCU : KAZANDIM 100/42

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 4.041 görüntülenme
selam olsun hepinize arkadaşlar sonunda sonucuda aldım kazandım. 100/42 puanım.. darısı girecek olan arkadaşların başına....rabbim yar ve yardımcınız olsun...

konsoloslukta beklerken orda sınav sonucu alacak arkadaşlarla sohbet ettik.bir arkadaş vardı dün benden sonra girmiş. özel ders almış.ama imtağanın nasıl olduğuna dair hiç birbilgisi yok sıralamaları bile bilmeden girmişti yani nazegen hangisi soru hangisi bilmeden girmişti. kazanmış.diğer tarafta gene dün giren bir arkadaş daha vardıgenç bir adamcağız hollandadayaşıyor hali hazırda ve türkçeyi konuşmayı unutmuş artık oda kazandı ama aldığı puan 26 idi yani burdan anlaşılan dili iyi bilmek değil papağanlığı iyi bilmek aslolan yani bol bol hollandaca nazegen yapın arkadaşlar benim sınava girecek arkadaşlara tavsiyem sadecebudur... allah cümlesinin yardımcısı olsun....
Tebrikler Ummuhan gayet güzelde puan almışsın,İnşallah vizenide tez zamanda alırsın eline.
süppper :)

hayırlı olsun :)
Tebrikler kardeş,Allah vizenide böyle kolay nasip etsin :ugeek:
teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize.....

vizeiçin birazbkleyeceğim.yıl sonunda inşallah.. hallletmem gereken işlerim var onları halletmeden gitmem mümkün değil ona göre hazırlanıyorum.en azından sınav derdim bitti inşallah vakti gelince vize işlemlerimde böle olur...çabuk ve iyi aksaksız...
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrikler arkadasim .gozun aydin.rabbim yardimci olsun .bol sanslar
hayirli olsun darisi vizeye insallah.
hayırlı olsun, inşallah vizenide kolayca alırsın...
tebrikler arkdsm gozunaydin cok sevindim senin adina,,,umarim vizende en kisa zamanda cikar...
geçmiş olsun arkadaşım büyük bir yükten ve stresten kurtuldun değilmi inşallah gün gelir ve bende bitti kurtuldum geçtim diye buraya yazabilirim Allaha emanet olun işleriniz rastgelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol