arkadaşlar sınavdan ilk bölümden 67 ikinciden 45 aldım yani ilk bölümden kaldım hemde bir soru ile baraj 70 miş ordakilere sordum.şimdi tekrardan girmem gerek ne yapalım kader ama benim ikinci bölüm kötü geçmişti çünkü çok hızlı konuşuyor ses net ama hızlı birşey anlamadım kafama göre cevap verdim 45 almışım.birinci bölümdede sınava girmeden önce kağıtta dıt sesinden sonra cevap verin yazıyordu adamda aynısı söylemişti fakat sınav başladı dıt sesini beklerken ilk iki soruyu kaçırdım hemde bildiğim halde şanşsızlığında bu kadarı.kaldığımdan demiyorum ama biz herşeyi prosedürüne göre yapıyoruz fakat onlar sınavı bile söyledikleri gibi yapmıyorlar neyse inşallah ikinciden geçerim.birde ikinci kez girildiğinde yine 350 euro mu yatırılacak yoksa düşüyormu allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
sınav sonuçu kötü kaldım
sağlık olsun arkadaşım bir dahaki sefere artık sıkma canını her işte bir hayır vardır
en kek bölümden kalmışssın yaa.
üzüldüm. bu sana tecrübe olsun. bi dahakine daha iyi asıl.
selamlar...
üzüldüm. bu sana tecrübe olsun. bi dahakine daha iyi asıl.
selamlar...
arkadaşlar sınavdan ilk bölümden 67 ikinciden 45 aldım yani ilk bölümden kaldım hemde bir soru ile baraj 70 miş ordakilere sordum.şimdi tekrardan girmem gerek ne yapalım kader ama benim ikinci bölüm kötü geçmişti çünkü çok hızlı konuşuyor ses net ama hızlı birşey anlamadım kafama göre cevap verdim 45 almışım.birinci bölümdede sınava girmeden önce kağıtta dıt sesinden sonra cevap verin yazıyordu adamda aynısı söylemişti fakat sınav başladı dıt sesini beklerken ilk iki soruyu kaçırdım hemde bildiğim halde şanşsızlığında bu kadarı.kaldığımdan demiyorum ama biz herşeyi prosedürüne göre yapıyoruz fakat onlar sınavı bile söyledikleri gibi yapmıyorlar neyse inşallah ikinciden geçerim.birde ikinci kez girildiğinde yine 350 euro mu yatırılacak yoksa düşüyormu allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
gecmis olsun arkdsm uzuldum,ama soruyu kacirdim derken duyamadinmi yoksa sureyimi kacirdin,cunku elindeki kitapcikdan bakip soruyu duymasanda cvbini verebilirdin,ama sureyi kacirdim ben cvp verene kadar 3 uncu soruya gecti diosan onu bilemem tabi....umarim ikinci sefere iyi bi notla gecersin....
sağlık olsun bir dahakine işallah...bende 24ünde giricem sınava korktum şimdi ilk bölümü hiç önemsemiyorum ben.bu ilk bölümde elimize verilen kitapçıktaki resimlerin altında şıklarıda yazıyormu acaba yoksa sadece resim mi var arkadaşlar...
sağlık olsun bir dahakine işallah...bende 24ünde giricem sınava korktum şimdi ilk bölümü hiç önemsemiyorum ben.bu ilk bölümde elimize verilen kitapçıktaki resimlerin altında şıklarıda yazıyormu acaba yoksa sadece resim mi var arkadaşlar...
sadece resim var arkdsm...sIklari yok,ama hangi resme hangi cvbi verecegini aklinda tutarsan isin kolay olur...
aynı parayı mı yatırıcaz yine 350 euro
evet aynı parayı yine yatırman gerekiyo sanırım.
slm arkadaşım bende seninle aynı gün sınava girmiştim ama ben ankarada girmiştim..gerçekten senin adına çok üzüldüm..2. bölümden bu kadar yüksek alıp 1. bölümde takılmış olman çok üzücü..ben 1. bölümden 100 2. bölümden 20 aldım 20 almış olmama bile çok sevindim çünkü kesin kaldım die düşünüyodum..kısmet meselesi galiba..inş diğer sınavın başarılı olur..ve evet sınava her girişimizde 350 euro yatırmak mecburiyetindeyiz..sana başarılar dilerim..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol