Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV SONUCUM GECİKTİ:(

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 5.391 görüntülenme
Arkadaslar ben ilginç bir sınav süreci yaşamaktayım,

şöyleki 7 mayısta sınava girdim,sınav sonunda sınavı yapan bayan bilgisayara bakarak ,cok iyiydin dedi,ve 4-5 gün içinde sınav sonucunu alırsın dedi..

GARİP olan bundan sonrası,çarşamba günü elçiliği aradım ,engeç cuma günü sınav sonucunu alırsın dediler,cuma günü tekrar aradım ve bugün yolluyoruz pazartesi günü alırsın dediler ve

BUGÜN pazartesi elçiliği aradım bana dedilerki,beyefendi sınav sonucunuz henüz hollandadan gelmedi,neden diye sordum onlarda bana ,eğer hollandadakiler tereddütte kaldıysa senin sınav kasedini tekrar tekrar dinliyorlardır bir karar vermek için.

şimdi ben kime inanayım arkadaşlar!!!

buda demek oluyorki sınav puanlamasını bilgisayar değil hollandadaki çalışanlar yapıyor.

ve bu beklemek beni çok gerdi arkadaşlar .eşime dedim sınav başvurusu yaptığımız makama email yolla ve sor neden benim sınav sonucum hala yollanmadı!!

artık ne yapacağımı bende bilmiyorum :roll:
selam arkadasim.senin yasadiklarini yasayan arkadaslar da var.herhangi bir sorun yoktur.sen sabirla haber gelmesini bekle.panik yapmana gerek yok.bazilarina bir gunde geliyor cvp konsolosluktan.bazilarina bir haftadan fazla suruyor.

stresini anliyourm.fakat panige girmene de gerek yok.biraz sabir .rabbim yardimcin olsun

bol sanslar
conhoney yazdı:
Arkadaslar ben ilginç bir sınav süreci yaşamaktayım,

şöyleki 7 mayısta sınava girdim,sınav sonunda sınavı yapan bayan bilgisayara bakarak ,cok iyiydin dedi,ve 4-5 gün içinde sınav sonucunu alırsın dedi..

GARİP olan bundan sonrası,çarşamba günü elçiliği aradım ,engeç cuma günü sınav sonucunu alırsın dediler,cuma günü tekrar aradım ve bugün yolluyoruz pazartesi günü alırsın dediler ve

BUGÜN pazartesi elçiliği aradım bana dedilerki,beyefendi sınav sonucunuz henüz hollandadan gelmedi,neden diye sordum onlarda bana ,eğer hollandadakiler tereddütte kaldıysa senin sınav kasedini tekrar tekrar dinliyorlardır bir karar vermek için.

şimdi ben kime inanayım arkadaşlar!!!

buda demek oluyorki sınav puanlamasını bilgisayar değil hollandadaki çalışanlar yapıyor.

ve bu beklemek beni çok gerdi arkadaşlar .eşime dedim sınav başvurusu yaptığımız makama email yolla ve sor neden benim sınav sonucum hala yollanmadı!!

artık ne yapacağımı bende bilmiyorum :roll:

simdi arkdsm hic panik yapma en kisa zamanda gelicektir sinav sonucun eline,,,bu aralar hollandada cok tatil oluyo belki oyuzden postada gecikme yada hollandalilar calismadigi icin gondermede gecikme olmus olabilir ama uzulme en kisa zamanda gelicektir diye dusunuyorum,,,
Arkadaşlar verdiğiniz moral desteği için çok teşekkür ederim,

sizin bu tavsiyelerinizin aynısını eşim telefonda şimdi söyledi,

oda sizinle hem fikir :)

eşim exameninburgering@minbuza.nl ye bir email yollamış,

benim sınav belgemi sormuş ne oldu diye!!
conhoney yazdı:
Arkadaşlar verdiğiniz moral desteği için çok teşekkür ederim,

sizin bu tavsiyelerinizin aynısını eşim telefonda şimdi söyledi,

oda sizinle hem fikir :)

eşim exameninburgering@minbuza.nl ye bir email yollamış,

benim sınav belgemi sormuş ne oldu diye!!

bak iste arkdsm aklin yolu birdir esin de ayni seyleri soylemis....umarim en kisa zamanda sinav sonuc belgen eline ulasir,,,
ben sınavdan çıkarken görevli bana en geç 6 gün içinde cevabı alırsın demişti ben nerdeyse 10 gün beklemiştim sonucun gelmesini. inşaallah bir sorun yoktur kardeşim hayırlısıyla gelir. bir de sana sınavdan sonra ups takip kağıdı verdiler mi? ordan da postayı takip edebilirsin.
kardeşim sen ne dert edıyon bosver sen allahın ıznıyle kazandın sınavı bosver bır hafta sonra gelsın sonuc nasılsı elınde sonunda sınav sonucun gelecek gec olsunda guc olmasın kardesım sen sabırlı ol bılıyorum beklemesı daha ayrı bı dert ama dedıgım gıbı gec olsunda guc olmasın inşallah bugunlerde sınav sonucun hayırlısıyla gelır amın
hatice25 yazdı:
ben sınavdan çıkarken görevli bana en geç 6 gün içinde cevabı alırsın demişti ben nerdeyse 10 gün beklemiştim sonucun gelmesini. inşaallah bir sorun yoktur kardeşim hayırlısıyla gelir. bir de sana sınavdan sonra ups takip kağıdı verdiler mi? ordan da postayı takip edebilirsin.

UPS takip numaram var kardeş,sadece onunlada değil ups e telefon edip soruyorum ama

maalesef henüz ellerine geçmemiş benim sınav kağıdım,

bugün 11 gün oldu ama benim hanım hafta sonlarını sayma diyor :)
ortakoy yazdı:
kardeşim sen ne dert edıyon bosver sen allahın ıznıyle kazandın sınavı bosver bır hafta sonra gelsın sonuc nasılsı elınde sonunda sınav sonucun gelecek gec olsunda guc olmasın kardesım sen sabırlı ol bılıyorum beklemesı daha ayrı bı dert ama dedıgım gıbı gec olsunda guc olmasın inşallah bugunlerde sınav sonucun hayırlısıyla gelır amın

İyi dileklerin için Allah razı olsun kardeş,

kendi gözümle görmeden kazandım diyemiyorum,

ve beni endişeye düşürende ,konsolosluğu her aradığımda farklı cevap almam,

mesela çarşamba günü aradım cuma günü elinizde olur dediler,

cuma günü aradım,beyefendi bugün sınav kağıdınızı yolluyoruz,engeç pazartesi alırsınız dediler,

ve dün yani pazartesi aradım konsolosluğu ,bu seferde sizin sınav kağıdınız hollandadan daha gelmemiş,eğer hollandadakiler tereddüt ettilerse tekrar tekrar dinliyorlardır ve bu biraz gecikebilir dediler,

cuma günü sınava girip pazartesi sonucunu alan

arkadaşlarımız var ve aynı şekilde salı günü sınava girip ertesi günü yani çarşamba günü sonucunu alan arkadaşlar var .şimdi eğer bu sınav sonucu hollandadan geliyorsa bu kişiler nasıl oluyorda 24 saat sonra sınav sonucunu alabiliyor :roll: ? bu mümkün değildir!!

birileri ya bana yalan söylüyor yada bunlar ne yaptıklarının farkında değiller!!hangisi acaba??

benim başıma gelenler başka arkadaşlarada tecrübe olur inşallah,ve başlarına aynısı gelirse (inş gelmez),

benim yaşadıklarımdan örnek çıkarabilirler,

belki bu şekilde yardımım oluyor ilerisi için,kimbilir!!
kardeşim sen bunada sukur de belkı bundada vardır bı hayır bak benım bı arkadasımınkı sınavdan bır saat sonra evını arayıp soyledıler ama dıger arkadasımınkıde bır hafta sonra geldı oda senın gıbı cok karamsardı kesın kaybettım dıye dusunuyodu bır haftadan sonra sınav kagıdı geldı allaha sukur kazanmıs kardeşim inşallah senın kagıdında hayırlısıyla gelırde sende rahatlarsın bosver gec olsunda guc olmasın herseyde vardır bı hayır sende nasılsa bu gunlerde gececek kardesım rabbım yardımcın olsun sabrını kaybetme kardesım
ortakoy yazdı:
kardeşim sen bunada sukur de belkı bundada vardır bı hayır bak benım bı arkadasımınkı sınavdan bır saat sonra evını arayıp soyledıler ama dıger arkadasımınkıde bır hafta sonra geldı oda senın gıbı cok karamsardı kesın kaybettım dıye dusunuyodu bır haftadan sonra sınav kagıdı geldı allaha sukur kazanmıs kardeşim inşallah senın kagıdında hayırlısıyla gelırde sende rahatlarsın bosver gec olsunda guc olmasın herseyde vardır bı hayır sende nasılsa bu gunlerde gececek kardesım rabbım yardımcın olsun sabrını kaybetme kardesım

tekrar saol kardeş ve ben sabırlı olmaya çalışıyorum ama bunun sabırla ilgisi olmadığını düşünüyorum ben, daha çok bunun güven problemi olduğunu zannediyorum,

eğer gecikmenin nedenini bilsem veya kazandım yada kaybettim,

ozaman sorun yapmam,

bu konuyu taze tutuyorumki bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar birşeyler yazabilir umuduyla!!!
Beklemekten başka bir yol yokmu arkadaşlar?

yapabileceğimiz izleyebileceğimiz yasal bir yol,

elimiz kolumuz bağlımı yani,koyun gibi bunların iki dudağının arasına bakıp durucaz. :roll:
kardeşlerım onları amacı cogu zaman bızlerı bekletıpte oz guvenımızı sarsmak de4gılmıdır bızlerı sabırsızlandır mak ıcın bırcok sey yapmıyolarmı bızlere dusen onların bu amaclarına ulastırmamak ve sabırla belemektır hem rabbım ol dedıklten sonra kım engellıye bılırkı sız bol bol dua edın rabbım buyuk hakımızda hayırlısı neyse o olsun rabbım bol bol sabır versın herkese inşallah kardeşim tez zamanda sınavının sonucu hayırlısıyla elıne ulasır rabbım yardımcınız olsun
ortakoy yazdı:
kardeşlerım onları amacı cogu zaman bızlerı bekletıpte oz guvenımızı sarsmak de4gılmıdır bızlerı sabırsızlandır mak ıcın bırcok sey yapmıyolarmı bızlere dusen onların bu amaclarına ulastırmamak ve sabırla belemektır hem rabbım ol dedıklten sonra kım engellıye bılırkı sız bol bol dua edın rabbım buyuk hakımızda hayırlısı neyse o olsun rabbım bol bol sabır versın herkese inşallah kardeşim tez zamanda sınavının sonucu hayırlısıyla elıne ulasır rabbım yardımcınız olsun

Ortakoy kardeşim,eşim pazartesi günü inburgeringsexamen'a email yollayıp sormuştu benim sınav sonucum ne oldu diye,

dün eşimin emailine cevap yazmışlar bugün kargo ile yolluyoruz diye,

ve dün akşam üzeri kargo takip numarasını kontrol ettim,evet dün benim mektup kargoya verilmiş.ama dün 19 mayıstı ve konsolosluk kapalıydı bildiğim kadarıyla,nasıl oluyorda kargoya verebildiler anlayamadım ama neyse bu sabah UPS'den mesaj aldım ,paketinizi yarın teslim edicez diye,

artık bilmiyorum sonuç nasıl gelicek,eğer sınavımın üstünde oynayıp beni kaybettirmedilerse,

sınavı yapan bayanın dediği gibi kazandım

bakalım yarın akkoyun karakoyun çıkacak ortaya,

ve sürekli hayır duan için Allah razı olsun kardeş,Allah seni biran önce sevdiklerine kavuştursun inşallah.
saolasın kardeşim ama rabbım herkesı bır an once sevdıgıne kavustursun rabbım kımseyı evdıgınden ayrı bırakmasın inşallah sınav sonucunda hayırlısıyla gelırde kazanmıs olursun inşallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol