Arkadaşlar merhaba,
03.11.2009 saat 15:30 istanbulda sınava gireceğim. bu sınav stresi gerçekten çok kötü. sınava giren arkadaşlar; sınav sonucunu sınav biter bitmez hemen söylüyorlar mı ?
Sınav Sonucunu Hemen Söylüyorlar mı ?
Bana kalırsa sınav sonrasındaki durumunuza bağlı ben çok heycanlıydım ve kaybettim diye hem çok korkmuş hemde üzülmüştüm normalde söylememiz yasak ama geçtin demişti.
İnşallah hemen söylerler zaten sınav stresi beni mafetti bide sınav sonucunu beklersem bilmiyorum artık ne hale gelirim çok kaya taktım ya çok stress yaptım inşallah geçerim.
Size stres yapmaya gerek yok desemde biliyorumki bir faydası olmayacak. ben sınava girinceye kadar devam etti ama sınav başladığı anda ne heyecan kalıyo nede stres sınava adapte oluyosunuz. 100 resimi ezberlediyseniz eğer ikinci bölüm kendinize cümleler hazırlayın onlara ağırlık verin ezberinizde bir keç cümle olsun. ve telafuzunuza dikkat edin çünkü telafuz önemli. korkulcak bir şey yok Allahın izniyle geçersiniz sizde kardeşim.
Teşekkürler yardımların için kendimize cümle hazırlamak derken hikaye kısmından mı bahsettin örenk verebilirmisin ?
ik vet het nit:: bilmiyorum
ik ü kan niet horın:: sizi duyamıyorum
ik heb muu:: yorgunum
sorulara cevap veremiceğinizi düşündüğünüzde susmak yerine böyle cümleler kulallanın. birde ben hikaye bölümünden 10a yakın kelimeyi tutabilmiştim aklımda onları söyledikten sonra bir metin hazırlamıştık eşimle ezberlemiştim onu söyledim. oda şöyleydi;
( okunuşlarıyla yazıyorum yazılışlarını hatırlamıyorum çünkü)
hudumorhın(günaydın)
my naam is hatice
hu hatıt (nasılsınız)
ik ben eyn türk
ik won in tokat
ik mis meyn man(eşimi çok özledim)
om dat( çünkü)
ik hau fan meyn maan(eşimi çok sewiyorum)
darom(onun için)
ik will naar nederlan gaan(hollandaya gelmek istytiyorum)
ve birde bu benim izlenimim aynı fikirde olan arkadaşlarda varsa yazsınlar lütfen sınavdan sonra kendinize güvenin ve bunu sınav gözetmenine de yansıtın başardım geçtim inşaallah gibi.
sorulara cevap veremiceğinizi düşündüğünüzde susmak yerine böyle cümleler kulallanın. birde ben hikaye bölümünden 10a yakın kelimeyi tutabilmiştim aklımda onları söyledikten sonra bir metin hazırlamıştık eşimle ezberlemiştim onu söyledim. oda şöyleydi;
hudumorhın(günaydın)
my naam is hatice
hu hatıt (nasılsınız)
ik ben eyn türk
ik won in tokat
om dat( çünkü)
darom(onun için)
ve birde bu benim izlenimim aynı fikirde olan arkadaşlarda varsa yazsınlar lütfen sınavdan sonra kendinize güvenin ve bunu sınav gözetmenine de yansıtın başardım geçtim inşaallah gibi.
ik vet het nit:: bilmiyorum
hudumorhın(günaydın)
my naam is hatice
hu hatıt (nasılsınız)
ik ben eyn türk
ik won in tokat
om dat( çünkü)
darom(onun için)
goedemorgen
mijn naam is hatice
hoe gaat het?
ik ben een turks
ik woon in tokat
ik mis mijn man
omdat
ik hou van mij man
daarom
ik wil ga naar nederland,,,
arkdslar bakin size cok onemli bi tavsiyem var bence bu cook cook onemli gercekten kendinize okuldan yada komsularinizdan surekli konusabiliceginiz yazisabiliceginiz arkdslar edinin,,,msn den surekli yazisin yanlis yaparsaniz duzeltmesini rica edin korkmayin yanlis yapmakdan...bakin yemin ederim kendimi ovmek icin demiyorum ama benim var boyle bikac arkdsm surekli konusuyorum msn den yazisiyorum ve inanmassiniz sok oluyolar nasil olurda 15 aydir burdasin boyle guzel yaziyosun diye hatta bazen yanlis yazdiklari oluyo ben diyorum boylemi demek istedin biraz yanlis oldu gibi geldi bana diyorum,,,dogru hizli yazarken yanlis yaziyoruz kusura bakma sende cok dikkatlisin fln diyolar,,,yani yazin surekli yazin yazisin cok onemli insan yazdikca daha iyi ve kolay ogreniyor buda benden size nacizane bi fikir oneri,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol