selam arkadaslar,
sizinde farkettiginiz gibi, sinava girecek arkadaslarimizda stres var..!
Bu baslik altinda sinav stresini atabilirsiniz.!
Sinava girmis arkadaslarimizin da tecrubelerinden yararlanarak, bu skintiyi birazda olsun gidermeye calisiriz diye dusundum..!
icinize atmayin, akliniza ne geliyosa yazin birazda olsa rahatlayin.!
kolay gele
Sinav Stresini Bu Baslik Altinda At..!
haha :D stresten evde herkezle aram pek iyi değil,,valla istemedende olsa kalplerini kırıyorum bazen,neyse su sınava gireyimde göstereyim şunlara Türk'ün aklını,zekasını!!
haha :D stresten evde herkezle aram pek iyi değil,,valla istemedende olsa kalplerini kırıyorum bazen,neyse su sınava gireyimde göstereyim şunlara Türk'ün aklını,zekasını!!
Evdekilerine ne kızıyon.
Ben olsan sinirimi biriktirirdim, sınavı kazanıp oraya gidince de bu sorunu başımıza çıkaranlara kusardım! :twisted:
haha,evet arkadasım sen haklısın ama bazen kendımı gercekten tutamıyorum,,yaw ben derse gece saat 3 kadar calısıyorum cunku benım sınava 20 gun kaldı ve bızım ev mılleti sınavı ilk okul cocugun sınavı gıbı sanıyor,boyle bısıy olmadıgını bılmıyorlar halen ve ona moralım bozuluyo.
bu sınav benım ıcın cok onemlı cunku benım oglum olucak hazıranda,eşim hamile ama ben halen türkiyedeyım onun ıcın acele etmeye calısıyorum..bir an once ucmak ıstıyorum anlıcan,eger olurki alamazsam,normal turist vizesiyle gıdıcem tekrar,,5 defa aldım ben normal vize..
neyse kardes.sen gırdınmı sınava veya gırıcenmı?
bu sınav benım ıcın cok onemlı cunku benım oglum olucak hazıranda,eşim hamile ama ben halen türkiyedeyım onun ıcın acele etmeye calısıyorum..bir an once ucmak ıstıyorum anlıcan,eger olurki alamazsam,normal turist vizesiyle gıdıcem tekrar,,5 defa aldım ben normal vize..
vallaha bende stress kupune dondum.. yolda yururken aklima sinav geliyor diyorum sen niye buradasin.. niye yolda yuruyon .. git eve ders calis.. (gibi salak muhhabetler yapiyorum kendi kendime ) 13 marta bende sinava girecem.. ilk girisim olacak eger kazanamasam . cildirdim herhalde...
'' emrahtr '' ayni senin gibi bende 4 defa hollanda gittim geldim.. oglumu gormeye ..esimi gormeye.. yeter artik bu cile degil mi?_.. bitsinde kurtalalim su sinavin stressi..
13 martan sonra atarim insallah.. buarada eger sinavi kazanir isem naarnederland fotoboek kitabini . arkdasin birine hediye edicem duruyulur..
allah herkese zihin acikligi versin
Basarilar
sevgiler
ugur saban
'' emrahtr '' ayni senin gibi bende 4 defa hollanda gittim geldim.. oglumu gormeye ..esimi gormeye.. yeter artik bu cile degil mi?_.. bitsinde kurtalalim su sinavin stressi..
13 martan sonra atarim insallah.. buarada eger sinavi kazanir isem naarnederland fotoboek kitabini . arkdasin birine hediye edicem duruyulur..
allah herkese zihin acikligi versin
Basarilar
sevgiler
ugur saban
ya ben de sizdenim.stresten ders çalışamıyorum.valla.kebdımı veremıyorum artık.hiç veremedım.kendıme şaşırıyorum bazzen nasıl öğrendm okuma yazmayı dıye.kur anı karım okumayı.hiç hatırlamıyorum.nasıl yapıyosam olmuyo.uğraştıgım o kadar çok şey var kı.bu sınav yetmıyomuş gibi.beynım o kadar yorgun kı...........akşam oldu mu baş ağrısı basıyo.şu an o agıyla yazıyorum bunları.her şey bir yana benım bu sınavı kazanmama lazım.eşime kavuşmak yada yenı hayatıma kavuşmak için değil eşimin ailesini haklı çıkarmamak için kazanmam lazım.bu sınavı geçemesem benım için çok kötu olur kendı ailemi ve en başında da eşimi hayal kırıklıgına ugratmış olurum.her ne kadar da eşim,aşkım,bitanem,kazanmasan dunyanın sonu değil ya tekrar girersin.ben sana güveniyorum ilk seferde alcaksın dese de.........ailesi için bile olsa,onları haklı çıkarmamak uğruna kazanmamı benden bile çok istiıyo.......offf.allah benım ve benım gibilerin yardımcısı olsun.
arkdsm ben dedim sana sen kendin ve esin icin gec gececeksen bu sinavi gerisi bos kim ne dusunurse dusunsun sen takma bunlari kafana ailesi ne karisiyo ya bu hic bilmedigimiz bi dil sonucta sen kendi cabalarinla ne kadar ogrenebiliyosan onu yaapacaksin sinavda...kazanabilirsinde kyabedebilirsinde bu hepimiz icin geceli olan bisey bende kaybedebilirdim ama esinin dedigini dinle dunyanin sonu degilki bu,,,esin bunu ailesine de anlattmasi lazim anlatamasada sorun degil.sizin hayatiniz bu.kolay bi dil degil kayinvalideninde bunu bilmesi lazim oda orda yasiyomus cunku,kendisi biliyomu dili merak ettim,fazla kafana takma ardksm bak sinavda sakin ha sakin bu dusunceleri aklina bile getirme dejavantaj olmasin sana,,,basaricaksin bak gorursun ama bunlari kafana takma lutfen,,esini dinle sen kendine guven esinde sana guveniyo zaten anlattigin kadariyla anladim.,,,sakin ol sinavda herseyi unut hollandaca haric,ben sana soyleyimmi sen baskalari icin gecmen gerektigini dusundugun icin cnn hic calismak istemiyo ama dusunki kendin icin geciceksin esin icin geciceksin oraya gitmek icin esinle bebislerinle geciricegin guzel gunler icin beraber ozgurce bi hayat yasabilmek icin gecicieksin birlikte yaslanabilemk icin geciceksin bunlari hayal et bunlari duusndukce bak nasil calisma istegin geliyo yavas yavas,,,simdilik bu kadar
kolay gelsin arkdsm,,, ;)
kolay gelsin arkdsm,,, ;)
teşekkur ederim şanslı.içime su serptın.yazdıkların çok rahatlattı.aslında haklısın.sadece onun için geçmem lazım dımı.bebişişm için..............evet galıba haklısın.
haha,evet arkadasım sen haklısın ama bazen kendımı gercekten tutamıyorum,,yaw ben derse gece saat 3 kadar calısıyorum cunku benım sınava 20 gun kaldı ve bızım ev mılleti sınavı ilk okul cocugun sınavı gıbı sanıyor,boyle bısıy olmadıgını bılmıyorlar halen ve ona moralım bozuluyo.
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin çocuğunuza. İnşallah bu sınav sonucu eşinize doğum hediyesi olur.
Bu arada ben sınava girmiyorum, zaten oralardan kaçıp gelmişim. :)
slm arkadaslar benim ogrenmek ıstedıgım bir konu var sinav puanlamasi degistimii yoksa hala ayni sekilde devam mi ediyor bilgilerinizii bizlerede anlatirsaniz seviniriz
arkadaşlar bende sınava girecem zaman cok sinirli heycanlı moralim sıfırdı cünkü 5 aylık bebemi anneme bırakıp sınava calışıyordum kazanama korkusu vardı ve biran önce sınava girip kurtulmak istiyordum sınav sitresini şöyle atlattım pek fazla sınavı düşünmeyip başka şeylerle ilgileniyordum sınava calişirkende sınava konsantire oluyordum öylelikle sınavı gectim allah kolaylık versin inşallah herkese bol şans
sınav stresı öldurdu benı ya......keşke o kadar geç tarıhe almasaydım,biran önce girip kurtulsaydım.son 32 gun.offfffffff.geçermiyim.birzcıkta olsa guven geldı de.ama yınede korkuyorum...........ya alamasam ya geçemesem..dualarınızı istiyorum,dualarınızı beklıyorum :geek: :geek: :geek: :geek:
Uffff bi gecseydim şu sınavı ya, 24 gün kaldı arkadaslar dualarınızı bekliyorummm ...
duygubulent arkdsm nasil calisiyosun sinava ?su anda nekadarini cozdun isin bahsetmek istermisin biraz...stresini azaltmasi acisindan soruyorum,,,
zaman ne cabuk gecmis ben uyum sinavina hazirlanirken oglum bes aylikmis simdi ikibucuk yasinda uc yasina uc bucuk ay kaldi sinava girecek olan arkadaslar sinavi dert ertmeyin cok kolay duzenli calisin yeter
duygubulent arkdsm nasil calisiyosun sinava ?su anda nekadarini cozdun isin bahsetmek istermisin biraz...stresini azaltmasi acisindan soruyorum,,,
Evet hemen hemen hazırım ya evde kendim hazırlandım, hepsi tamam son olarak şimdi korte vragen calısıyorum .. 4 ocakta sınava giricem Allah yardımcım olur inşallah
Sinavla ilgili bir sorum olacak.
Sinavda deneme sinavlarindaki gibi ilk basta örnekler vereceklermi? Yoksa direk soruyami gececler?
Sinavda deneme sinavlarindaki gibi ilk basta örnekler vereceklermi? Yoksa direk soruyami gececler?
Bisey sormustum ama.
hatirladigim kadariyla once ornekleri okuyolar sana sonra sorular geliyo ikinci bolumde,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol