Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV TARİHİM 28 KASIMDA ANKARA...ALLHIM YARDIM ET BİZE...

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.349 görüntülenme
sınav tarimhi 28 kasımda...alalhım cok heyecanlıyım ne yapcam ne etcem orda bilmiyorum.simdiden ellerim titriyor.sınav sitresi ne kadar kötü bir şey anlatamam...

hepimize allah kolaylık versin diyorum..ankarda gircem sinava tam adresini bilen varsa yazarsa cok iyi olur...bide nasıl gitcem bilmiyorum ankara akderede yalnız yasıyan babaannem var.onun yanında kalcam ordan gıtcem...

bu konuda bırılerı yardımcı olursa cok sevınırım..alalhım ınsallah ben gecen arkadaslar gıbı sınavı gecerım...cok calıstım hala yetersız goruyorum kendımı belkı sıtedekı herseyı ındırdım herseyı gozden gecırdım ama yeterlımı bılmıyorum...hepınızın yardımları ıcın allah razı olsun
cetinaltun yazdı:
sınav tarimhi 28 kasımda...alalhım cok heyecanlıyım ne yapcam ne etcem orda bilmiyorum.simdiden ellerim titriyor.sınav sitresi ne kadar kötü bir şey anlatamam...

hepimize allah kolaylık versin diyorum..ankarda gircem sinava tam adresini bilen varsa yazarsa cok iyi olur...bide nasıl gitcem bilmiyorum ankara akderede yalnız yasıyan babaannem var.onun yanında kalcam ordan gıtcem...

bu konuda bırılerı yardımcı olursa cok sevınırım..alalhım ınsallah ben gecen arkadaslar gıbı sınavı gecerım...cok calıstım hala yetersız goruyorum kendımı belkı sıtedekı herseyı ındırdım herseyı gozden gecırdım ama yeterlımı bılmıyorum...hepınızın yardımları ıcın allah razı olsun

Adres:

Hollanda Caddesi 5,

Yildiz, 06550 ANKARA

Tel: (0312) 409 18 00

Fax: (0312) 409 18 98

E-mail: ank@minbuza.nl

ama akdereden nasil gidili inan bilmiyorum arkdsm ama maltepe guven parkdan dolmuslar gidiyo konsolosluga,yani ben bu sekil gitmistim baska nasil gidilir bilemiyorum keske elimden daha fazlasi gelse yardimci olmak isterdim arkdsm,,,bide sakin korkma stres de yapma sitedeki bicok seyi calistigysan kolaylikla gecebiliccegini dusunuyorum,,,ins ins ins hayirli haberlerini okuruz burdan,,,kolay gelsin...
çetin kardeşim,

sinava giderken yanında hangi belgeleri götüreceksin?

tr den mi ordan mı başvuruldu sınava?

biraz anlatsana olayları.

selamlar.
Allah yardımcın olsun kazanırsın ins.heyecan yapmana hic gerek yok gayet basit sınavda hic susma yeter bunun icin bır kac cumle ezberle telaffuzunu ıyı ogren sınavda bılmedıgın yerlerde onları konusursun zaten hıkayelerden felan bırsey anlamayacagın kesın

ben sekız soru anca bılmısımdır ama 31 puan aldım hıkayelere felan hıc kulak vermedım ama hıc susmadım alakası olmadıgı halde bıldıgım seyleri soyledım..

eger konsolosluga kızılaydan gıtmek ıstersen kızılay gobegındekı duraktan dolmusa bınebılırsın tam onunde ındırırler senı, galıba yıldız mahallesıne gıden dolmustu orda sorarsın ...sınavda basarılar
Allah yardimciniz olsun :geek:

Umarim kazanir ve vize islemlerine baslarsin :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol