Selam arkadaslar sınav tarihimi 04,06,2009 biliyordum ama karıştırmısım 02,04,2009 olacakmıs :D herkesin dualarını bekliyorum insallah bende kazanır yeşillenirim.Sadece 2.ci bölümde sıkıntı var sitede 2.ci bölümle alakalı herseyi indirdim ama hepsi farklı acaba sınavda farklı biseyler cıkar diye umuyorum insallah cıkmaz.herkese slm allah'a emanet olun kardeşlerim.
Kazandıgım takdirde isteyen herkese her türlü programı vereceğim hediyem olarak.elbette bütün programlar full şeklinde.
Sınav tarihi
slm arkadasm yeşillnrsin büyütülecek bişeyn olmadiğinn farkında hissetm seni.
sitede ki bilgilere çaliştiysan tamm o iş kendine güven ben sadece siteden caliştm saolsun hazirlayan destek veren herkes önemli olan vzedr bence ins vize işleriniz de yolunda gider bz hala bekliyoruz allah cümlemizin yar ve yardimcisi olsun..
sitede ki bilgilere çaliştiysan tamm o iş kendine güven ben sadece siteden caliştm saolsun hazirlayan destek veren herkes önemli olan vzedr bence ins vize işleriniz de yolunda gider bz hala bekliyoruz allah cümlemizin yar ve yardimcisi olsun..
Saol kardesim insallah seninde vizen gelir en kısa zamanda dualarımız seninle.
bol şans arkadaşım umarım çalıştıklarından gelir hep.. Allar yardımcın olsun dualarımız seninle..
inşallah kazanırsın arkadaşım :geek: :geek:
iyi haberlerini bekliyoruz arkdsm hadi bakalim hayirliisi...yarin sende yesillenirsin ins ins ins...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol