Arkadaşlar bu sınav stresinden biran önce kurtulmak istiyorum hepinizin dualarına ihtiyacım var Allah hepimizin yarımcısı olsun. Son zamanlarda sınava giren arkadaşlara sesleniyorum sorularda bir değişiklik var mı ? sınavda kısa cevap sorular ve zıt kelimelerden akıllarında kalanlar var ise paylaşabilirler mi ? selamlar
SINAV TARİHİM 03.11.2009
Arkadaşlar bu sınav stresinden biran önce kurtulmak istiyorum hepinizin dualarına ihtiyacım var Allah hepimizin yarımcısı olsun. Son zamanlarda sınava giren arkadaşlara sesleniyorum sorularda bir değişiklik var mı ? sınavda kısa cevap sorular ve zıt kelimelerden akıllarında kalanlar var ise paylaşabilirler mi ? selamlar
Slm arkadasım benim hollandaya gidecegim gün sınava giriyorsun allah yardımcın olsun tüm islemlerinde sınavda cıkan zıt anlamlarda kendıne 5 kelime sec onlar cıkarsa söyle cıkmazsada söyle ama hic susma ben öyle yaptım.canını sıkma cok kolay olacak emin ol...
arkadasım dua etmek dısında yapabilecegim bişey yok.allah yardımcın olsun.inşallah kazanırsın
sinav da kendini sorulara konsantre et.ve bu sinavi kazan arkadasim.seninde iyi haberlerini bekliyoruz.basarilar
arkadasim,
tedbirini al takdiri allaha birak.
bizde destek duasi ederiz sana tasalanma.
yeterki otur guzelce calis. forumda yeterince tecrube ve dokuman var.
selamlar.
Leonardo
tedbirini al takdiri allaha birak.
bizde destek duasi ederiz sana tasalanma.
yeterki otur guzelce calis. forumda yeterince tecrube ve dokuman var.
selamlar.
Leonardo
arkadaşım ben bu siteye ilk üye olduğumda sınavda tek çalıştığım yer ikinci bölümde zıtlardı oysa hiç gerek yok çünkü birinci bölümü geç ikinci bölümde duyduklarını tekrarlasan yeter ikinci bölümün barajı 16 birinci bölümün 70 bende ikinciye çalışmıştım ve kaldım.dediğim dilin yatkınsa söyleneni tekrarla birinci bölümde resimleri ezberle yeter kimisi zıtlara çalışıyor 100 200 tane ezberleidm diye oysa zıtlşar sadece bir bölüm herşey kolay olacak canını sıkma
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Sınavında başarılar arkadasım.Allahım yardımcın olsun.Ama cok stres yapma.Bende yakın zamanda girdim sınava ilk bölüm cok olay zaten 2.bölüm icin dinlemeler yap zıtlara cok takılma günlük hayatta kullanılabilecekleri bil yeter cok ezber yapıp kafanı karıstırma ve bilmiyosan da anlamadım bu benim cok hızlıydı duymadım gibi cevap ver.Bende sınav tecrübemi yazdım aklımda kalan zıt anlamlıları.Sınava giren arkadasların tecrübelerini oku ve heyecanını at. : )
Dualarımız sınava girecek arkadaslar icin.Rabbim hepinize kolaylık nasip eylesin inşAllah :geek:
Dualarımız sınava girecek arkadaslar icin.Rabbim hepinize kolaylık nasip eylesin inşAllah :geek:
Arkadaşlar, Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum insanın arkasında bu kadar destekçisi olduğunda sınav stresi diye birşey kalmıyor. İnşallah kazanaccağım ve kazandım başlığınını aacağım Allaha emanet olun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol