Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV TARİHİM - 03-12-2009 Saat: 11.00

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 8.614 görüntülenme
Arkadaşlar bugün 2. Mail geldi ve gittim aradım konsolosluğu sınav tarihimi verdiler.. Allah nasip ederde inşallah sağ sağlim girer çıkarım :geek:
Celasun yazdı:
Arkadaşlar bugün 2. Mail geldi ve gittim aradım konsolosluğu sınav tarihimi verdiler.. Allah nasip ederde inşallah sağ sağlim girer çıkarım :geek:

gozunaydin arkdsm,,,hayirlisiyla girer ve kazanmis olarak cikarsin ins ins ins...

sanirim bu aralar yogunlar tarihi uzatmislar biraz ama soyle dusunelim ins ins ins bu senin sinavi kazanacagin tarih oldugu icin boyle denk dusmustur diye dusunelim,,,,

hayirli haberlerinide yazarsin sitemize ins ins ins arkdsm,,,
inşallah kazanırsın sınavı.Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı, ama bi stres yaptı bana bu sınav, girip çıksam hemen keşke :( geçmez bu 21 gün artık.. Birde girenler bi test edebilirmi yazdıklarımı, 100 sorundan 100 ne tam cevap verıyorum, 85'i geçkin zıt anlamlılardan biliyorum,kısa cevaplardan ise kalıpları artık kolayca anlıyorum ondanda korkum yok sadece korktugum biraz tekrar ve 2. bölümde sesin boguk gelmesinden, günlerdir sınava girenlerin tercübelerini okuyorum. Allahım İnşallah Bana Yardım eder :'( :geek:
Celasun yazdı:
teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı, ama bi stres yaptı bana bu sınav, girip çıksam hemen keşke :( geçmez bu 21 gün artık.. Birde girenler bi test edebilirmi yazdıklarımı, 100 sorundan 100 ne tam cevap verıyorum, 85'i geçkin zıt anlamlılardan biliyorum,kısa cevaplardan ise kalıpları artık kolayca anlıyorum ondanda korkum yok sadece korktugum biraz tekrar ve 2. bölümde sesin boguk gelmesinden, günlerdir sınava girenlerin tercübelerini okuyorum. Allahım İnşallah Bana Yardım eder :'( :geek:

hiiiiicc korkma arkdsm simdi desemde korkma diye biliyorum korkucaksin ama sinava girip ciktikdan sonra sansli sen demistin gercektende cok kolaymis diyeceksin...100 soru tamam guzel,,,buyuk ihtimal bildigin zitlardanda gelicektir bilmediklerin olursa onune --on yada --niet eki getirerek soyle...

gezond-- ziek mesela (ziek o an aklina gelmesse)

gezond--ongezond diyebilirsin gibi

sitede sinavin 2.bolumu icin sesli alistirmalar var onlari dinle inanki dinledikce kulak asinaligi oluyo ve ses boguk gelmemeye basliyor,,,allah yaninda ve yardimcin olsun arkdsm,,,simdi sinav tarihini yeni aldigin icin gecmez gibi geliyo ama bide bakicaksinki gun gelmis de girmis cikmissin bile,,,korkma stres yapma sakin sakin calis yeter arkdsm kolay gelsin,,,
eyvallah kardeşim sagolasın, evet sitede ne var ne yok hepsini indirdim :D zaten kursada gitmiştim kayseride artık 21 gun boyunca tekrar yapacam
İnş yapıyım kazanıyım KAZANDIM diye bagiracammmmmmmm :D
sımdıden basarılar.bende kursa

gıdıyorum bende beklıyorum

aynı zamna denk gelebılırız.BOL ŞANS
eyvallah kardeş sağolasın, umarım sende kazanırsın sınavı.. Allah yardımcımız olsun :geek:
Hadi hayırlısı arkadasım sıkıntı yapma kesin gecersin allah vizende kolaylık versin.
2run34 eyvallah arkadasım destek ve dua'ya cok ihtiyacım var :geek:
sinava hazirlanan ve vize bekleyen arkadaslara allah sabir versin.arkadaslar biraz calisirsaniz sinav gunune kadar basarili olursunuz.sinavdan korkmayin.bizler cok sinav atlattik biliyorsunuz.sizlere kolay gelsin.sinavi gecmeme ragmen is olmamasi nedeni ile henuz basvuruyu bil yapamadim.ya sabir..
evett sınava 9 gün kaldııı :geek:
HayirLisi ile basaracaksin arkadasim ! strese girme ! sinavda bol bol konus hic susma ! ! inancini kaybetme !!!

iyi sanslar !
Celasun şimdiden BasarıLar aRkadaSım.Rabbim hakkıNda hayıRLısıNı veRSin.

inşAllah Rabbimin izni ile kazanırsın sınavı.Cok zor degil ama yinede basiTe almamak lazım :)Cok fazla kalan yok sınavdan inşAllah sende kazanacaksın.Dualarımız sınava girecek olan tüm arkadaslarla.Hepinize bol şanslar.

Rabbim yar ve yaRdımcıN oLsuN.

Selam ve Dua iLe.
çok teşekkür ederim destekleriniz için sağolunn, kaldı 8 gün bi girseydim Allahın izniyle stres yapmak istemiyorum ama elimde degil oluyo yawww :'( Allahım Bana Yardım Et... :geek:
SEN YAPARSIN SEN ASLANSIN celasun rahat ol olabiliyorsan ben nazegenlardan yırttım özel mesaj at bana msni vercem sana bi kaç dosya yollayımda iyi gelsin :) celasun sende şu sınavı kazanıp hollandaya celasun :)
eyvallah kardeşim sağolasın. Özelden attım sana mail'imi eklersin beni
canını hıc sıkma sitres yapmaa gerısı kolayy gelecektırr kendıne guven kazanacaksındır emin ol..hadı sımdıdenn başarılarr....
son 4 gün...
Selam arkadaşlar dün sınava girdim, ilk bölümden 100 cektim buna gayet eminim ama 2. bölümden hiç ama hiç birşey anlamadım bana ne kadar hızlı soylendıgnı anlatamam dahada hızlanmıstı sankı boguk ve anlamsız geldi gala gule edip durdum artık hakkımda hayırlısı olsun..
Celasun yazdı:
Selam arkadaşlar dün sınava girdim, ilk bölümden 100 cektim buna gayet eminim ama 2. bölümden hiç ama hiç birşey anlamadım bana ne kadar hızlı soylendıgnı anlatamam dahada hızlanmıstı sankı boguk ve anlamsız geldi gala gule edip durdum artık hakkımda hayırlısı olsun..

hayırlısı arkadaşım inşaallah geçmişssındır....
Celasun yazdı:

Kesin kazanmıssındır arkadasım simdiden tebrikler allah vizende yardımcı olsun....
insallah ama Allahım inşallah kazanmısımdır cok galagula ettim salladım hep :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol