Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav Tarihim ; 04.01.2010 ... 10:00

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.582 görüntülenme
Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ve sınava girmiş arkadaslar tecrübe olarak eklemek istediginiz bişey varsa cok sevinirim cokk ihtiyacım varrr.......... cok heycanlıyım yaa uff
bol şanslar hemşerim :)
zeyna yazdı:
bol şanslar hemşerim :)

ihtiyacım varr gercekten teşekkürler hemşerim dualarını eksik etme :) hihi
çok stres yaparsan kaybedersin bende kazanalı daha fazla olmadı güzelce çalış tekrar etmeye bak bilemediklerinde salla ama susma..
evet susmayı düşünmüyorum zaten :) Allah ın izniyle kazanırım inşallah
konyali yazdı:
Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ve sınava girmiş arkadaslar tecrübe olarak eklemek istediginiz bişey varsa cok sevinirim cokk ihtiyacım varrr.......... cok heycanlıyım yaa uff

Allah yardımcın olsun arkadasım sınavda hic susma sürekli konus sakın düsünmeki ben sacmalıyorum diye...emin ol gececeksin...
konyali yazdı:

Kardeş kazanacan zaten boşyere heyecan yapma bıraz sabır bırazda calışmak üstesinden gelemiyeceğin bişey değil hadı bol şanslar...
bol sanslar (succes) insallah kazanirsin goster kendini
Teşekkürler arkadaslar inşallah gecerim, Allah razı olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol