Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SİNAV TARİHİM 04.01.2010

Yorum için giriş yap 21 mesaj · 8.374 görüntülenme
pazartesi gün için aradim beni 4 ocağa attılar insallah sinav sistemi değişmez yazili olacak diyorlar sizin bi bilginiz varmı sınava girecek arakadaşlara başarıalr dilerım
daha öyle bi şey gündeme gelmedi, sadece düşünüyorlarmış arkadaşım ben daha 2 gün önce girdim, bol bol kelime tekrarı yap birazda zıt anlamlılara çalışş benden sana tavsiye..
pyschoo28 yazdı:
pazartesi gün için aradim beni 4 ocağa attılar insallah sinav sistemi değişmez yazili olacak diyorlar sizin bi bilginiz varmı sınava girecek arakadaşlara başarıalr dilerım

arkadaşım başarılar yapamıycan bişey değil önemli olan yapacagına inanmak bol şanslar...
ya anlamadığım tuttular 1 ay sonrasına gün verdıler ben en çok şu goruntulu sorulara çalısyorum ondan 30 soru net yapayım dıyorum ıkıncı bölümde bakalım kısmet bıldıklerımı söylıyecem artık ya bu işin stres boyutu yuksek bakalım ne olacak yaa heyecanla beklıyorum sınav gunumu adamlar üklerıne almamak elınden gelenı yapıyorlar zateb
pyschoo28 yazdı:
ya anlamadığım tuttular 1 ay sonrasına gün verdıler ben en çok şu goruntulu sorulara çalısyorum ondan 30 soru net yapayım dıyorum ıkıncı bölümde bakalım kısmet bıldıklerımı söylıyecem artık ya bu işin stres boyutu yuksek bakalım ne olacak yaa heyecanla beklıyorum sınav gunumu adamlar üklerıne almamak elınden gelenı yapıyorlar zateb

suanda sanirim eskiden arayanlar siradalar ve 2 hafta sonra yilbasi tatilleir basliyo ocagin ilk haftasina kadar oyuzden 1.aya kalmis olabilirsin,,,,
arkadaşlar ben sınava 2 kez girmiş biri olarak bence yeni yasaya göre eğer sınavı yazılı yaparlarsa daha basit sözlü olduğunda sesde bi sorun çıkıyor denileni tam anlamıyla anlamıyor insan birsürü tantana yani bence yazılı daha iyi olur en azından kelimeyi görünce aklımıza gelir çalıştığımız kadarıyla herşey herkese bol şans diliyorum
Maviş Arkadaşım burda biraz bilgi eksikligi var. Keşke komple yazılı olsa :( Ama 2. bölüm 5 bölümden ise onu 6 ya çıkarıp bir bölümü yazılı olacakmış her taraf değil. Açıklamalarda okumuştum yanlış olmasın ginede
inşallah gecersin arkadasım sınavı.yanlız bişey sormak istiyorum konsolosluklar 1 ocak-1 subat arası tatil deilmi ya.
valla bana 4.ocak verdıler saat 15.30 za ınanaı 100 goruntulu soru tamam ama diğer korte vragenlarda ne yapacam bılmıyorum ses kısık dıyorlar zor bişdie yok aslıdna birazda şans meselesi artıks evdıklerımıze sınavla kavusur olduk vay turkiyenın haline yaw
bende 4 ocakta giriyorum sınava saat 10:00 da , Allah yardımcımız olsun inşallah kazanırız
Duygubulent yazdı:
bende 4 ocakta giriyorum sınava saat 10:00 da , Allah yardımcımız olsun inşallah kazanırız

inşallah sende kazanırsın arkadasım bol şanslar..
zeyna yazdı:

inşallah sende kazanırsın arkadasım bol şanslar..

inşallahhh teşekkürler
SAĞOL KARDEŞIM ALLAH SENINDE YARDIMCIN OLSUN

Lutfen iletilerinizi buyuk harfle yazmayiniz !!!

saygilar

sansli...
Sıkmayın canınızı kazanacaksınızzz :)
arkadaşlar sınavın hıkaye ve tekrar bölümünde neler soruluyor bilen varsa arkadaşlar paylaşabilirmısınız ya bu sınav sitresıyle yaşanmıyor artık ya
pyschoo28 yazdı:
arkadaşlar sınavın hıkaye ve tekrar bölümünde neler soruluyor bilen varsa arkadaşlar paylaşabilirmısınız ya bu sınav sitresıyle yaşanmıyor artık ya

Hangi sorular cıkıcak keske bende bilsem onlara calısırım :P

Tekrar bölümünde nazeggen onların söyledigi cümlelerin tekrarı 1 kelime dahi olsa tekrar edeceksin, hikaye bölümüde sınav tecrübelerini yazan arkadaslar dan baktım bende anlarsan hikayeden bişeyler söylersin bi kaç kelimede olsa daha sonra ya kendini tanıtırsın yada ordan verilen kagıt sende kalırsa ondan gizlice bakarak bişeyler söylersin.. Önemli olan susmamakmış ya susmayalım işte:) sacmalasakta konusalım..

Sınava girenlerin Sınav tecrübelerini oku daha bilgilenirsin..

Allah yardımcımız olsun..
sağol kardeşım sen kursa fılan yazıldınmı öyle yapcam herkes susmayın dıyor doğru yanlış söyleyın dıyor bazıları ne dediğimi dahı bılmıyrodum dıyor geçdım dıyorlar bızde bu kadar şanslı olacakmıyız bu arada sende istanbuldamı gireceksın senı tnaımak isterdım orda neyse allah senınde yardımcın olsun
pyschoo28 yazdı:
sağol kardeşım sen kursa fılan yazıldınmı öyle yapcam herkes susmayın dıyor doğru yanlış söyleyın dıyor bazıları ne dediğimi dahı bılmıyrodum dıyor geçdım dıyorlar bızde bu kadar şanslı olacakmıyız bu arada sende istanbuldamı gireceksın senı tnaımak isterdım orda neyse allah senınde yardımcın olsun

yok ben kursa gitmedim evde kendim hazırlandım, inşallah biz şanslı olur kazanırız, evet susmamak önemliymiş.. yok ben ankarada giricem sınava, amin inşallahh Allah herkesin yardımcısı olsun.. Kazandıgımızıda yazarı buraya inşallah, Bitsinn artık bu stressss
arkadaşlar hikaye bölümünde nasıl çıktıgını tam olarak kimse anlatamaz, şimdi şöle diyim size 30 saniyelik hizli bir kelime topluluğu geliyoz size ve bunlarda anladıklarını solemeniz gerekiyo, tamı tamına sölemeniz gerekmez arkadaslar aklınızda kalanı soyleyin, baktınız bitti sölüyecekleriniz daha 30 sn dolmadımı sallamaya basla işte hollandayı cok seviyorum eşimi cok seviyorum, hollandaya gitmek istiyorum, eşimi cok ozluyorum vb gibi şeyler veya kendinizi anlatın ben felan filan surda oturuyorum surda okudum yaşım su gibisine olmadı oda olmazsa zıt kelimelerden salla ama susmayın hikaye bölümünde, ben daha fazla olmadı kazanalı stresden cok sıkıntı cektim ama strese girmeyin cok kotu bir durum. Hikaye bölümünde yok hikaye okuyacam dersenizde sagolsunlar arkadaslar sitede yeterinde yardım oluyorlar ornek hikayeler var onları ezberleyip onları okuyabilirsiniz...
merhaba arkadaşlar sınav için randevu için pasaport gerekiyomu pasaportumun günü bitmiş uzatmam gerekiyomu acaba._?
evet pasaport gerekıyor rendavu alırken kadın pasaportla beraber gel dedı yınede sne konsolosluğu ara sor uzatmam gerekırmı dıyee ocakdan sorna pasaport harçlarına zamn gelecekmıs dun ben 300liraya çıkarım 1 yıllık

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol