Arkadaşlar Ankara'da 12 Mart'a ben de tarih aldım. Hayır dualarınızı esirgemeyin benden de. Sınava gireceklerin Allah yardımcısı olsun. Ben 15.30 da gireceğim ogun girecek olan varsa sabahtan buluşup azcık daha bilgi kontrolu yapalım derim ben.
Sınav tarihim 12 mart
kardesım sınavında basarılar.kolay gelsın bol sanslar
Arkadaşlar Ankara'da 12 Mart'a ben de tarih aldım. Hayır dualarınızı esirgemeyin benden de. Sınava gireceklerin Allah yardımcısı olsun. Ben 15.30 da gireceğim ogun girecek olan varsa sabahtan buluşup azcık daha bilgi kontrolu yapalım derim ben.
hadi bakalim arkdsm hayirli ugurlu olsun sinav tarihin dualarimiz seninle sende kazanip geliceksin allahin izniyle ins ins ins :geek: :geek: :geek:
senden bi ricam var aradigin numara sitede gecenlerde yayinladigimiz numarami teyit edersen sevinirim cunku en yeni sinav tarihi alan arkdsmz sensin numara iletisini geluk ablamiz sabitledi eger dogruysa yani degismemisse verdigimiz numara ihtiyaci olan arkdslarimizi o konuya yonlendirebiliriz oyuzden sordum,,,simdiden tesekkurler,,,
Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden. Dualarınız hepimize güç veriyor. Ben numarayı diğer açılan başlığa da yazdım. bilgi kirliliği olması dedim ama insanlar belki buraya da bakar diye yine de yazayım ankara telefonu 409 17 50 ama saat 13:30 ila 14:30 arasında aranmalı. Sınava girecek olan diğer arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin herkese.
Arkadasım sana sınavında başarılar diliyorum.Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inşAllah hayırlı bir sonuc alırsın.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
ALLAH yardımcın olsun kardeşim kazanırsın okadar sıkıntı yapma geçersin bende 22 sinde girdim susma yyeter
kardeşim allah yardımcın olsun ınsallah sınavı kazanırsında kurtulursun fazla dert etme rabbım büyük insallah kazanırsın hayırlı haberlerını beklıyoz bol sanslar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol