en sonunda bende aldım randevuyu aynı gun aynı yerde girecek olanlar varmi???
Sınav Tarihim...14 eylul 2009 14:30 istanbul....
Hadi hayirlisi...
Allah zihin acikligi versin
Allah zihin acikligi versin
Benim sınavım da aynı gün ama benimki Ankara da. Allahım hepimize kolaylık versin inşaallah.
tşkler ufoss en hatice25..Basta soylemem gerekiyor ki uzun yıllardın ufoss adini biliyorum yani eski siteden vs o zamandan beri takipciyim bu yuzden yani bu siteyi hazirlayip yardimci olan herkesten ALLAH razı olsun kursa gitmedim cunku bu site sayesende ve kendim evde hazırlandım insallahda basaracagım yardımlanızla....
ALLAH yardımcımız olsun hatice dilerim aynı gunde girip kazanırız bu sınavı bu korkuncc stresten kurtuluruz....
ALLAH yardımcımız olsun hatice dilerim aynı gunde girip kazanırız bu sınavı bu korkuncc stresten kurtuluruz....
Amin amin amin inşaallah kardeşim.
14 eylül 15,30 ankara'da sınavdayım allahın izniyle.. hatice kardeşim allaahh hepimizin yardımcısı olsun........
Amin kardeşim inşaallah.
Yalnız benim ufak bir sorunum var benim sınava giriceğim yerin adresini nasıl bulucağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Yalnızca adres lazım bana babam götürcek ısrarla adresi soruyo.
Yalnız benim ufak bir sorunum var benim sınava giriceğim yerin adresini nasıl bulucağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Yalnızca adres lazım bana babam götürcek ısrarla adresi soruyo.
çankaya hollanda cad. 5 yıldız 06550 ankara :D hepsi bu 0312 409 18 00 --3124091750 burdan açık adresi alabilirsin..
Tamamdır kardeşim Allah razı olsun.
uglyser ve hatice25 sınav sonrası tecrubelerimizle ve sonuc acıklandiringa gorusmek dilegiyile insallah hepmizide kazannndımmm diye yazabilirizz cok stres yaptım gun yaklastıkca gercekten ama kendime guveniyorumda insallah hayırlısı olsun yaa bizim nikahı belediyeye bildirdik onlarda indye indede polise gondermiş ama hala haber yok:( neyseki erkenden yapmisiz nikahı ve belediyeye bildirmisiz,yoksa sınavdan sonra birde onu bekleyecektik...
İnşaallah kardeşim hayırlısıyla güzel haberlerimizide duyar, duyururuz inşaallah. Ben de hiç stres yoktu ama son birkaç gündür baya stres olmaya başladım hayırlısıyla atlatabilsek derin bir nefes alıcaz..
inş kardeşim inş hatice kardeşimle aynı yerde giricem ben inş orda alırız hemen hayırlı haberii ilk işim buraya açıklamak olucakk :D sonucu
bismillah deyip sınav oncesi son yorumumu yazmak istedim...Sonuc ne olursa olsun bu siteyi kuran ufoss'tan ALLAH razı olsun....
hatice25,uglyser ve sınava giricek diger arkadaslarada ALLAH yardimci olsun...yani hepimize yardimci olsun insallah gidisim cok stresli moralsiz ve bezmişş oluyor ama donuste buraya iyi seyler yazabilirim....
burda sınav tecrubelerini yazan herkese cok tşkler onların tecrubeleri bana cok sey kattı gercekten sınav için,ikra yazdiklarini aldim sınav tecrubenden aynılarını bende soyleyecegim bakalim hayirlisi olsun....
ben sınav saatini beklerken yada sınavdayken bu iletiyi okuyan arkadaslar dualarini esirgemesin artik benim biraz duaya birazda sansa ihtiyacim var...
hepinize tşkler...
hatice25,uglyser ve sınava giricek diger arkadaslarada ALLAH yardimci olsun...yani hepimize yardimci olsun insallah gidisim cok stresli moralsiz ve bezmişş oluyor ama donuste buraya iyi seyler yazabilirim....
burda sınav tecrubelerini yazan herkese cok tşkler onların tecrubeleri bana cok sey kattı gercekten sınav için,ikra yazdiklarini aldim sınav tecrubenden aynılarını bende soyleyecegim bakalim hayirlisi olsun....
ben sınav saatini beklerken yada sınavdayken bu iletiyi okuyan arkadaslar dualarini esirgemesin artik benim biraz duaya birazda sansa ihtiyacim var...
hepinize tşkler...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol