Arkadaşlar Allaha inş herkese bu sınavı kazandırmayı nasip eder sınav tarihimi aldım kendimi
şu an sınava hazır hisediyorum allahtan hayırlısı Heycandan korkuyorum sadece :oops: Bu siteyi kuran admin arkadaşımında hakı ödenmez sayesinde iyi tecrübe oldu emeyi geçen herkese teşekürler
Sınav Tarihim 14 Haziran
Başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.
Allah zihin açıklığı versin ve iyi haberlerini duyarız yakında :geek:
hadı hayırlısı olsun kardeş inşallah hayırlısıyla kazanırsın sınavını rabbım yardımcın olsun sınavda bol sanslar dılıyorum ınsallah sınav senın ıcın cok kolay olur ınsallah hakkımızda herzaman ıcn hayırlısı neyse o olsun ıyı calısmalar
Allah sınavda zihin açıklığı versin yardımcın olsun inşallah benimde kısmetse 6 temmuzda ama hiç ümidim kalmadı niyeyse son sınava giren arkadaşdan sonra inşallah senin güzel geçer
Herkese Teşekürler Gönül inş seninde güzel geçer ben Günde 4 saat çalışıyorum bana yetiyor Kitabı ezberledim 200 den fazla zıt biliyorum kokum nazejkinlar inş sende sevdine kavuşursun allaha herkesi kavuşturur inş
Sana sında başarılar dilerim kardeş,
herkes gibi sende kkazanacaksın. :geek:
herkes gibi sende kkazanacaksın. :geek:
allah yardımcınız olsun, bu sitedeki herkes gibi sınavı geçtiğinizi okuruz inşallah bu sayfalardan...
Herkese Teşekürler Gönül inş seninde güzel geçer ben Günde 4 saat çalışıyorum bana yetiyor Kitabı ezberledim 200 den fazla zıt biliyorum kokum nazejkinlar inş sende sevdine kavuşursun allaha herkesi kavuşturur inş
kardeşim nazeggendan hıc korkma duyduklarını soylemen yeterlıdır ınsallah sınavda sesler ıyı olur ve nazeggenların bazısı kısa zaten onları yaparsın uzun olanlardada aklında kalanları soyle yeter bılmedıklerındede yada hıc bırsey duymadıklarında bılmıyorum duymadın anlamadım de bos bırakma yeterlıdsır kardeş rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı sınavlar inşallah sınav senın ıcın cok kolay olur inşallah
Herkese Çok Teşekürler sınava 2 gün kaldı bu siteye emeyi geçen herkesden allaha razı olsun ortaköy kardeşim senden de Hadi Bakalım
kardesım Allah yardımcın olsun. bende cok calıstım dun sınavım vardı ancak hersey berbat oldu. kendımden okadar emın ve rahat gırdımkı okadar sakındım hıc heycan kalmadı kapından ıcerı gırınce. ancak ses berbattı ınanılmaz hızlıyde ve ses net degıldı. yemın edıyorum cıldırdım. insallah senın basına boyle bısey gelmez rabbım yar ve yardımcın olsun. insallah istanbulda grmıyorsundur..
bu gün 14 haziran karizma sınava girmiş olmalısın sınavın nasıl geçti inşallah çok iyi geçmiştir yorumunu bekliyorum ve diliyorumki inşallah kazanmışsındır yürekten diliyorum Allah sınava girecek olan herkezin yardımcısı olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol