Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav tarihim 15/06/2010 ...

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 6.303 görüntülenme
Allahın selameti hepinizin üstüne olsun arkadaşlar. bu siteyi hollandacayla ilgili bilgiler ararken buldum. bulduğum içinde çok mutluyum. bu sitede bilgisini yardımını tecrübesini esirgemeyip herkezle paylaşan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.ben kursa gittim kursum 06/06/2010 tarihinde bitti. kursta bir çok şey öğrendim. fakat bu sitedeki bilgilerde en az kurstakiler kadar bana yardımcı oldu. emeği geçen cümle kardeşlerime teşekkür ediyor rabbimin onların dualarını kabul etmesi için dua ediyorum. imtağana girdikten sonra bende o anı paylaşacağım. aklımda kalırsa detayları yazacağım. benden de dualarınızı esirgemeyin. imtağana çok iyi hazırlandım. kendi çabamla bol cümle tekrarı yaptım. kısa soruları nerdeyse ezberledim. zıt anlamlılarda aynı şekilde inşallah sesle ilgili bir sorun olmaz ve heyecan yapmadan allahın izniyle ve yardımıyla başarırım. cümlemizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. tekrar burdan öğrendiğim bilgilerle ilgili olarak emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. GROTE DAG 16.JUNİ.2010 !!!!
Sınavında şimdiden başarılar diliyorum, Allah yardmcın olsun.
allah yardımcınız olsun, inşallah kolaylıkla geçersiniz ve vizenizi alırsınız...
rabbımın selamı ve rahmetı senın uzerınede olsun bacım sınavında sana basarılar dılerım hıc korkma sen kursada gıtmıssın rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah sınavında sesler cok ıyı olur ve ınsallah sınav senın ıcın ıyı gecer basarılar dılerım hayırlı sınavlar...
insallah gecersın kardes heycan yapma sakın insallah gecersın
stres ve heyecan yapma arkdsm geciceksin ins ins ins allahin izniyle...

(yine soyluyorum icimden gectigi icin bunu kime yazsam o arkdsmz gecti sinavdan umarim yine icimde ki ses beni yaniltmaz seninde guzel haberini duyariz)

simdiden basarilar diliyorum arkdsm sana,,,
Ummuhan sınav tarihin 15 mi 16 haziran mı. benim 15 haziran saat 11 belki karşılaşırız :D
Başarılar kardeş.Allah zihin açıklığı versin.
arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum güzeldilek vedualarınız için.... imtağanım 16 sı salı günü saat 13 30 da ....17 sinde saat 2 de sonucu almaya gitcem...
UMMUHAN yazdı:
arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum güzeldilek vedualarınız için.... imtağanım 16 sı salı günü saat 13 30 da ....17 sinde saat 2 de sonucu almaya gitcem...

basliginda 15-06 yazioya o yuzden karisiklik oldu sanirim oyuzden sordu arkdsmz....
evet tarihlerde bi karışıklık var, ve 16'sı salı değil çarşamba :)
yav:) heyecandan olsa gerek bir önceki mesaja sınav günümü yanlış yazmışiım... 15/06/2010 salı sınav günüm. 16 sındada sonuç almaya gitcem.. kusura bakmayın :)
Allah senin ve sınava girecek olan herkezin yardımcısı olsun inşallah rabbim emeğini boşa çıkarmasın en güzel şekilde sınavını geçirip oradan mutlu ayrılmanı diliyorum
ummuhan sınavın saat kaçta??? benim de salı günü, saat 11de :D ben ankarada giriyorum
slm arkadasım sana msj yollamısdım ama galiba görmedıin bende senden bigün sonra sınava gireceğim eger sakıncası yoksa sınavdan sonra cıkan sorular hakkında bilgi verebilirmisin ben sana msne adresimi tekrar vereyim sefiller-d-t-d@hotmail.com eger yardımcı olursan sewinirim ii geceler
Allah yardımcın olsun inşallah sınavda unuttuklarını hatırlatsın zihin açıklığı versin rahatlık versin kazanmayı nasip etsin inşallah aklıma başkada dua gelmedi benim 6 temmuzda kısmetse inşallah bende kazanırım ve sınva girecek herkezde kazansın inşallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol