Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav Tarihim 15.10.2009 08.45

Yorum için giriş yap 48 mesaj · 12.858 görüntülenme
Tşk ederim yavuzkoc ya ben senin durumuna hem şaşırdım hem cok sevindim 19 günde bu kadar başarı süper ben hala kendimi hazır hissetmiyorum ama tarihimide ertelemek istemiyorum.Rabbim benim gibi arkadaslarımın yardımcısı olsun.Korku başladı artık:( Rabbim yar ve yardımcım olsun inşAllah.Bol dua edin dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar.İnşAllah bende hayırlı haberlerle dönerim. :geek:
esra sana takmış vaziyetteyim ne iş anlamadım.ya bir ay önceden hatırlıyorum sınav tarihini yada 3 gün önceden.bugünü ayın 15 i sanıyorum iyimi .kusura bakma ya
Sorun degil zeynacım.Persembe günü giriyorum sabah 09.00 :( cok korkuyorum ya inşAllah iyi gecer bide kazanamazsam cok üzülürüm soru cevap bölümünde zorlanmam umarım.Bol dua edin bana hayırlı haberlerle dönerim inşAllah inşAllah inşAllah :geek:

zeyna sınav sonrası sana özel mesaj atarım canım bu kadar benim sınavımı düşündügün icin :)
Bu kadar strese korkuya gerek yok esra daha oncede soyledim bende senin gibiydim amma işte haklisin girip ciktiktan sonra ne;ne kadar cabuk gectigini anliyorsun nede nasil gectigini hatta aklinda dogru duzgun bildigin sorular bile kalmiycak ama inan basaricaksin:D

senin bugunku yasadigin korkuyu tam 1 ay once bende yasiyordum ama sinavdan cikinca kuss gibi rahatlamıs sekilde ve kazandigimi bilerekk (hissederek)ciktim..

Sana tavsiyem suanda istedigin kadar kork stres yap vs ama sinavda cok ama cooook rahat ol(en azindan oyle gorun)benden tavsiye!!!

Aklina takilan sormak istedigin birsey varsa?
esra sinavda basarilar,lutfen kendini sadece 30 dakika da olsa sinava odakla,sinavi kazanmaktan baska birsey dusunme.sinavi kazanacaksin insallah.basarilar diliyorum
ben çok pis trsıyordum walla girmeden önce ama korku girene kadar odaya girdin mi ne korku kalıyor ne heyecan :D allah yardımcın olsun kardeşim dualarım seninle 2 öncesinden foruma konu açtın :D:D:D: bakk tek çaren var kaazanmakk 2 aydır galyana getiriyon bizi:D hadii hayırlısı kardeşim allah gönlüne gre verir inş
Esra70 yazdı:
Sorun degil zeynacım.Persembe günü giriyorum sabah 09.00 :( cok korkuyorum ya inşAllah iyi gecer bide kazanamazsam cok üzülürüm soru cevap bölümünde zorlanmam umarım.Bol dua edin bana hayırlı haberlerle dönerim inşAllah inşAllah inşAllah :geek:

zeyna sınav sonrası sana özel mesaj atarım canım bu kadar benim sınavımı düşündügün icin :)

inşallah kazanacaksın canım.ben güveniyorum sana.kötü ihtimalleri getirme aklına.ne olursa olsun sonuç olumlu düşün.evet ya mutlaka msj at bana.
Arkadaşlar hepinize tşk ediyorum destekleriniz iiçin.Yarın sabah sınavdayım artık suan hem sıkıntılıyım hem rahatım.Sıkıntımı anlıyorum ama rahatlık neden bilmiyorum.Rabbim benim gibi arkadaslarımın yardımcısı olsun inşAllah :geek:

Ben sınav dönüşü tecrübelerimi yazarım.Herkesten ricam dualarınızı esirgemeyiniz lütfen.

Görüşmek üzere arkadaşlar.Hepinizden Rabbim razı olsun. :geek:
esra sinavin icin simdiden basarilar diliyorum.yarin sabah sinavda olcaksin,insallah iyi haberlerini duyacagiz senden.basarilar
arkdsm yarin sinava giriyosun sana simdiden basarilar ve sans diliyorum...

korkma cok kolay olucak ve gecip geliceksin sinavdan,,,
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Buyuk gun geldi catti esra artik fazla söze gerek yok...Alllah yardimcin olsun basarilar sana dualarimizz seninle emin ol....

merakla bekliyoruzz sınavının sonucunu:)
arkadaşım inşşşşşşşş geçmişsindir. allahın izniyle hayırlı :D haberlerini bekliyoruz
uglyser yazdı:
arkadaşım inşşşşşşşş geçmişsindir. allahın izniyle hayırlı :D haberlerini bekliyoruz

evet bekliyoruz
Sınava girme stresi ayrı dert sonucu beklemek ayrı dert.inşAllah hayırlı bir haber alırım arkadaslar hala sonucum gelmedi.

Geç Olsun Güç Olmasın Rabbimin izniyle.Sadece biraz daha sabretmem gerekiyo.

Allah'ım kimseyi sabırdan ayırmasın inşAllah.
esra kardeşim nasıl geçti sınavın....sonuçla alakalı bişe söyledilermi sana sınavdan sonra biraz anlatırmısın sınava girecek olan arkadaşlar içinde yardımcı olmuş olursun biraz....ve inşşşşşş rabbim hayırlı haberleri alman için yardımcı olur....
:Dpardonnnnn walla senin sınav sonucunu bekledigimden :D direk bu konuyu açtım baktım yorum yaptıktan sonrada senin tecrubenle alakalı konuyu gördüm :D zaten yapmışsın :D:D:D
uglyser sorun degil arkadasım.Hala sınav sonucunu beklemedeyim.

inşAllah hayırlı sonucu yarın alırım.

Selam ve Dua ile.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol