Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAV TARİHİM..... 20.11.2009.....13:30

Yorum için giriş yap 40 mesaj · 11.955 görüntülenme
ufoss yazdı:
Slm. Basarilar. Umarim hayirli haberlerle donersin.

Senden ricam program haline getirdigin sorulari paylasirsan sevinirim.

Program halinde

bende o konuyu sana danışıcaktım topraam oefentoest var 18 tane deneme sınavı nasıl yüklücem diye sorucaktım hele yarın bi bitsin şu çilee sonrası kolay ve ilk 100 soru yu tek tek yaptım harika oldu ben 10 ar 10 ar ezberledim neyse yarın ola hayrola kaldı18 saaat :shock:
eser 5955 şimdiden başarılar arkadasım.Rabbim hayırlı haberler almanı nasip eylesin inşAllah.

Rabbim yAR ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
öncelikle çok özür dilerim cuma sınava girdim cuma c.tesi istanbuldaydım MALUM BEŞİKTAŞLIYIZ :D :D :D

bu sitede emeği geçen arkadaşlara çokkk teşekkür ederim herkez birbirine destek olmaya çalışıyor ve dualarınız iyi dilekleriniz içinde ayrıca yürekten bir teşekkür yolluyorum...

şuan tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim kazandığıma eminim dicem ama diyemiyorum işte yarın sabah kargo geldiğinde ilk işim buraya yazmak olucak... ilk 30 sorunun tamamını bildim ondan eminim nazegen larda en az 7-8 tanesi net diğerlerindende 2şer 3 er cümle söyledim korte frag lardan 2 tane net eminim ve 1 tanede tegenstellıng yaptım SİYAH DEDİ BEYAZ DEDİM :) az kalsın beşiktaş diyordum :)

diğerlerini on ekledim niet ekledim başına bilmiyorum ama kalbim durcak meraktan...
eser 5955 yazdı:
öncelikle çok özür dilerim cuma sınava girdim cuma c.tesi istanbuldaydım MALUM BEŞİKTAŞLIYIZ :D :D :D

bu sitede emeği geçen arkadaşlara çokkk teşekkür ederim herkez birbirine destek olmaya çalışıyor ve dualarınız iyi dilekleriniz içinde ayrıca yürekten bir teşekkür yolluyorum...

şuan tarifi mümkün olmayan duygular içerisindeyim kazandığıma eminim dicem ama diyemiyorum işte yarın sabah kargo geldiğinde ilk işim buraya yazmak olucak... ilk 30 sorunun tamamını bildim ondan eminim nazegen larda en az 7-8 tanesi net diğerlerindende 2şer 3 er cümle söyledim korte frag lardan 2 tane net eminim ve 1 tanede tegenstellıng yaptım SİYAH DEDİ BEYAZ DEDİM :) az kalsın beşiktaş diyordum :)

diğerlerini on ekledim niet ekledim başına bilmiyorum ama kalbim durcak meraktan...

Sıkıntı yapma emin ol gecmissindir bu cok basit bir sınav 100 de 1 kalma payı neredeyse...Allah vizende yardımcı olsun önemli olan vize....
Acaba arkadaşımz ne yaptı geçtimi bende merak ettim umarım bızede haber verir
eser gelmedimi sınav sonucun?inşallah kazanmışsındır
HayirLisi ile basaracaksin arkadasim ! strese girme ! inancini kaybetme !!!

Allah yar ve yardimcin olsun !

iyi sanslar !
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff sınav ayrı stres hazırlanmak ayrı stres beklemek ayrı stress bana pazartesi elinde olur demişlerdi bugün ups kargodan mesaj geldi gönderiniz alınmıştır diye yarın elimdeymiş kocagün evde balkonda fink attım ve bu gece son allahın izniyle yarın sabah elimde bigece daha sadece 1 gece
eser 5955 yazdı:
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff sınav ayrı stres hazırlanmak ayrı stres beklemek ayrı stress bana pazartesi elinde olur demişlerdi bugün ups kargodan mesaj geldi gönderiniz alınmıştır diye yarın elimdeymiş kocagün evde balkonda fink attım ve bu gece son allahın izniyle yarın sabah elimde bigece daha sadece 1 gece

ayyyy arkdsm offfffffffffffffffffffffffffffffffff yazinca kotu bisey oldu sandim,,,evet bi gece daha kalmis sabah eline ulasir sende hemen yaz buraya kazandim kazandim diyeeee,,,
kazandıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

100

37

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol