SELAM ARKADAŞLAR AYNI TARİHTE İSTANBULDA SINAVA GİRECEK OLAN VARMI? 24.09.2009 SAAT 13:30
NOT;lutfen iletilerinizi yazarken kucuk harf kullaniniz,,,cunku buyuk harfle yazmak sitede bagirmak anlamina gelmektedir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz
SINAV TARİHİM 24.09.2009
SELAM ARKADAŞLAR AYNI TARİHTE İSTANBULDA SINAVA GİRECEK OLAN VARMI? 24.09.2009 SAAT 13:30
Hadi hayırlısı olsun insallah gecersin....
Allah yardımcınız olsun inşaallah sizden de güzel haberler alırız.
başarılar dilerim arkadasım inşallah kazanıcaksın...
Allah yardımcın olsun kardesş
İnşAllah hayırlı haberlerle dönersin :geek: Başarılar.
İnşAllah hayırlı haberlerle dönersin :geek: Başarılar.
en kısa zamanda KAZANDIMMMMMM diye sevinç çığlıklarını duymayı umud ediyoruz..allah yardımcın olsun kardeşim.....
hepinize çok çok tşk. ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için bu sabah kalktım istanbula sınava gittim heycandan bayılıcaktım az daha ilk bölüm güzel geçti...ara vermeden devam ettm ama zıtlarda bilinen şeyler çıktı nazeggen bölümü acayip hızlıydı bi başını bide sonunu yakalayabiliyor insan onuda geçtik hikaye bölümünü hiç anlamadım okadar hızlıki bir hollandalı girse bizim yerimize o bile anlamaz yani aklıma ne geldiyse söyledim bende hollandaca c.tesi sonuç gelecek allah yüzüme baksın bende gülsem artık hiç fena olmaz daha sonra detaylı anlatıcam arkadaşlar k.bakmayın hala stres war geçmedi nedense....
maviş inşAllah hayırlı haberini duyarız arkadasım.Onlar zaten anlayamayacagımızın farkındalar sen elinden geleni yapmıssın takdir Allah'ın.
İnşAllah kazanırsın arkadasım :geek:
İnşAllah kazanırsın arkadasım :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol