Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav tarihim

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.538 görüntülenme
Sınav tarihim 14 Eylül Pazartesi sabah 11'de. İnşaallah sınavı geçtiğime dair de konu açabilirim.. Nolur bu mübarek günlerde dualarınaza benide katın da hayırlısıyla ben de kavuşabileyim eşime.
allah kavustursun...
merhaba hatice sınav tarihini kendinmi sectin yoksa onlarmı onerdi???ve sınava nerde gireceksin sen ben istanbulda giricem,yogunluk oldugu içinmi o tarihi verdiler sana???ALLAH yardımcımız olsun bende eylul 7 de girmeyi planlıyorum bu hafta içi parasını esim yatırıcak ve randevu alıcaz....hepiimizin allah yardımcısı olsun
Amin Allah razı olsun. Randevu için aradığım da sizin için ne zaman uygun diye sordu ben de 10-15 eylül arası olabilir dedim 14 olur mu dedi ben de olur dedim saatleride soruyor saatinide seçebiliyorsunuz. Yalnız ben hazırlıksız yakalandım ama sağolsun görevli yardımcı olsu eşiniz parayı yatırınca email gelicek size orda dosya numarası varmış onu soruyo ve telefon alıyo aklınızda bulunsun. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
tşkler hatice bugun yatıracak esim parasını insallah bende eylul 7sini düşünüyorum sınav tarihi olarak insalalh hersey istedigim gibi giderde buraya sınav tecrubemi bende yazabilirim....ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
hatice25 yazdı:
Sınav tarihim 14 Eylül Pazartesi sabah 11'de. İnşaallah sınavı geçtiğime dair de konu açabilirim.. Nolur bu mübarek günlerde dualarınaza benide katın da hayırlısıyla ben de kavuşabileyim eşime.

ALLAH yardımcın olsun o sınava girdim stresini bilirim

ama inanki sonra boşuna stres yaptığını göreceksin

yardımcı olabileceğim birşey olursa yaz
selam mev-ner bende balıkesirdenim ve onumuzdeki hafta giricegim sınava tahmin ettigin gibi cok stresliyim insallah senin dedigin gibi bosuna oldugunu anlarim hep korkuyorum ya korkularım gercek olursa diye:S ama bir yandanda kendime ve birikimime guveniyorum...bana sınav hakkında özelden msj atarmısın nasıldı senin sınavın neler önerirsin???şimdien tşkler..
mev-ner yazdı:

ALLAH yardımcın olsun o sınava girdim stresini bilirim

ama inanki sonra boşuna stres yaptığını göreceksin

yardımcı olabileceğim birşey olursa yaz

Alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim. İnşaallah hayırlısıyla ben de kurtulurum bu sıkıntıdan bekleyen herkeste.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol