Oncelikle bu siteye emegi gecen herkese tesekkuru bir borc biliyorum,sagolun varolun arkadaslar...
2006 yilindan beri surekli Hollandaya gidip geliyorum ve bu gune kadar hic negatif vize almadim.Hatta Hollandadan Turkiyeye esimin arabasi ile geldik tam 4000 km.Gerci Bulagaristan ve Sirbistan problem cikardi ama yinede gelmeyi basardik.Tekrar araba ile Hollanda ya donmek icin vize aldim ama Bulgar dalla...nin hismina ugradik ve esimi cesme-italya uzerinden hollandaya yanliz gondermek zorunda kaldim(uzun bir hikaye)
21.01.2008 de Hollanda da Samenwonen yaptirdik belediye onayli.Esim Hollanda vatandasi ve aylik 2500 € aliyor.
06.02.2008 de sinav randevumu aldim taaaa 01.04.2008'e.Siteyi inceledigim kadari ile benden sonra randevu alan arkadaslar benden once sinava giriyorlar.Neden bana bukadar uzun bir sure verildi halen anlamis degilim dogrusu.Heyecan yok stres yok hollandaca ile problemim yok ama gelgelelimki bazen oyle oluyorum ki sinirlenince herseyi oldugu gibi birakiyorum,sinav esnasinda sinirlenirsem sinavi birakip cikarim diye korkuyorum bende de boyle bir huy var iste napim :)
Herneyse,sinava girecek arkadaslara basarilar diliyorum.
Saygilar...
PS: Ha bu arada esim bana destek olmak icin Turkiyeye geliyor
( ik hou van jou mijn lieve schat - alles voor jou )
Sinav Tarihim ( samenwonen )
merhaba arkadasım,,eşinle birbirinize bağlı olmanıza sevındım,bende 2005 ten bu yana hep vize aldım be jıc bır sorun cıkarmadılar banada,,ve 04.01.2008 dede bız evlendık ve MVV ıcın tarıh aldım bana martın 20 sını verdıler tarıhı fakat sonra bana telefon geldı ve bana dedı vizen 11 marta alındı,ve nedenını sormadım cunku ben sevınmıstım bu ıse cunku bır an once gıtmem gerek hollandaya gerıye,cunku eşim hamile,hazıranda allahın ıznıyle dogum yapıcak,neyse ben ınanmadım tabı bu arayanlara ve arayan kıza sorular sordum :lol: dedımkı benım annemın kızlık soyadı ne,,ve pasaport numaramı soylermısınız bana..hepsını dogru soyledı..cunku benı aradıgı zaman özel nodan aramıstı neyse benım olayın boyle oldu ve DÜN sınava gırdım ve kazandım,,sınavı geçtım basarıyla.umarım sende sınavında gereken basarıyı gosterırsın arkadasım..ama o huyunu bence sınavda gosterme,bırak onu gosterıyo gıbı bıle yapma :D
Neyse dat is heel mooi man,dat je hou van jouw vrouw,,dus ik hoop heel veel succes met jouw examen..
groeten Emrah/dalyan
Neyse dat is heel mooi man,dat je hou van jouw vrouw,,dus ik hoop heel veel succes met jouw examen..
groeten Emrah/dalyan
Oncelikle bu siteye emegi gecen herkese tesekkuru bir borc biliyorum,sagolun varolun arkadaslar...
2006 yilindan beri surekli Hollandaya gidip geliyorum ve bu gune kadar hic negatif vize almadim.Hatta Hollandadan Turkiyeye esimin arabasi ile geldik tam 4000 km.Gerci Bulagaristan ve Sirbistan problem cikardi ama yinede gelmeyi basardik.Tekrar araba ile Hollanda ya donmek icin vize aldim ama Bulgar dalla...nin hismina ugradik ve esimi cesme-italya uzerinden hollandaya yanliz gondermek zorunda kaldim(uzun bir hikaye)
21.01.2008 de Hollanda da Samenwonen yaptirdik belediye onayli.Esim Hollanda vatandasi ve aylik 2500 € aliyor.
06.02.2008 de sinav randevumu aldim taaaa 01.04.2008'e.Siteyi inceledigim kadari ile benden sonra randevu alan arkadaslar benden once sinava giriyorlar.Neden bana bukadar uzun bir sure verildi halen anlamis degilim dogrusu.Heyecan yok stres yok hollandaca ile problemim yok ama gelgelelimki bazen oyle oluyorum ki sinirlenince herseyi oldugu gibi birakiyorum,sinav esnasinda sinirlenirsem sinavi birakip cikarim diye korkuyorum bende de boyle bir huy var iste napim :)
Herneyse,sinava girecek arkadaslara basarilar diliyorum.
Saygilar...
PS: Ha bu arada esim bana destek olmak icin Turkiyeye geliyor
( ik hou van jou mijn lieve schat - alles voor jou )
aramiza hosgeldin arkadasim
umarim sinavi kazanir ve sevdigine bi daha ayrilmamak uzere kavusursun
kolay gele
umarim sinavi kazanir ve sevdigine bi daha ayrilmamak uzere kavusursun
kolay gele
Allah mutlulugunuzu daim etsin... Ayrilmamacasina kavustursun insallah :geek:
Size sinav viz gelir anladigim kadari ile
Size sinav viz gelir anladigim kadari ile
Sınavında basarılar dılıyorum,tez zamanda sevdıgıne kavusman dılegıyle..
Siteye hoş geldin.
Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun.
cevap yazan butun herkese tesekkurler,Allah hepimizin yuzunu gudurur insallah.
1 Nisani iple cekiyorum inanin.
Saygilar...
1 Nisani iple cekiyorum inanin.
Saygilar...
inşallah sorun çıkmadan geçersin sınavını başarılar diliyorum şimdiden.
sınavda başarı göstermen dıleğiyle
arkadasım benım bıldıgım kadarıyla sen yenı sınava tabı tutulacaksın oyuzden gec olmus yenı sınav nasıl bılmıyorum
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol