Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav tecrubem

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.512 görüntülenme
arkadaşlar size diyecegim tek biisey var iyi calışın ve surekli dinleme yapın sınav esnasında da kesinlikle susmayn ben hic susmadım anladıklarımı soyledim ardından gunleri ayları sayıları saydım ama hic susmadım sınava girecek arkadaslara tek dıyecegım asla ama asla susmayın BİDE BİSEY DIYECEM SİZLERE KURSA GITMEYIN DUZENLI CALISIN OLUR INANIN BANA KURSA BOSU BOSUNA PARA KOYMAYINN DERİM BEN RABBIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
saol bacım bizde kursa gıtmıyoz evde calısıyoz insallah bizde sınavı kazanırız kurtuluruz bu dertten
Tekrardan hayirli ugurlu olsun ... :)) No kurs tabi ki :D oraya vereceginiz 1.500 lira yerine

sitemizin giderlerine birazcik yardim yapiniz yeter... ( EGER burdan yararlandiysaniz ) zorla degil tabi ...

ben ilk firsatta yapacam insALLAHCC ... Henuz musaid degilim.ZATEN burdayik ALLAHCC izin verirse ...
fikret yazdı:
arkadaşlar size diyecegim tek biisey var iyi calışın ve surekli dinleme yapın sınav esnasında da kesinlikle susmayn ben hic susmadım anladıklarımı soyledim ardından gunleri ayları sayıları saydım ama hic susmadım sınava girecek arkadaslara tek dıyecegım asla ama asla susmayın BİDE BİSEY DIYECEM SİZLERE KURSA GITMEYIN DUZENLI CALISIN OLUR INANIN BANA KURSA BOSU BOSUNA PARA KOYMAYINN DERİM BEN RABBIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşım aklında kaldığı kadarıyla bizlere daha detaylı bir sınav tecrubesi aktarırsan çok memnun olucağım. Mesala hangi sorular çıktı, aklında olduğu kadarıyla aktar lüffen. teşekkürler şimdiden.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol