arkadaşlar ben sınava girmiştim kurs aracılığıyla parayı yatırık şimdi sınav süresi doldu tekrar sınava girmem gerekiyo parayı nereye yatırcaz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim
sinav ucretini nereye yatiriyoruz
arkadasim selam,esin parayi nl den yatiracak.www.minbuza.nl bu sitedeki formu doldurup gonderdigi zaman ona mail gelecek su hesaba parayi yatirin diye,parayi yatirdiktan sonra bir mail daha gelecek paraniz hesabimizda gorundu esiniz rendevu alabilir diye,sonra sen konsoloslugu arayacan alacan rendevunu,selametlee
Merhabalar,
350, 00 Euro sınav ücretini Hollandanın Dışişleri Bakanlığına ait bir banka hesap numarasına yatırmanız gerekmektedir. Ödeme işleminden önce başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunu aşağıdaki internet adresinde bulabilirsiniz: www.minbuza.nl/inburgering-aanmeldingsformulier .
Size başarılar diliyoruz.
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi
350, 00 Euro sınav ücretini Hollandanın Dışişleri Bakanlığına ait bir banka hesap numarasına yatırmanız gerekmektedir. Ödeme işleminden önce başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunu aşağıdaki internet adresinde bulabilirsiniz: www.minbuza.nl/inburgering-aanmeldingsformulier .
Size başarılar diliyoruz.
Lale Talengroep Ankara
Hollandaca Dil Eğitimi
teşekkür ederim saolun
gene sınav vakti mi geldi? bu ne plansızlık bu ne bohem hayat ya? şaşırdım...
keşke diğer şartları sağlamadan sınava girmeseydin. üzüldüm...hem zamana hem parana yazık olmuş.
selamlar...
keşke diğer şartları sağlamadan sınava girmeseydin. üzüldüm...hem zamana hem parana yazık olmuş.
selamlar...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol