slm arkadaşlar ben türbanlı biriyim daha öncede bahsetmiştim bi kere girdim kaybettim şimdi ikincisine hazırlanıyorum cuma günü gircem ilk sınava başörtülü girdim ama benim pasapırtumdaki resmim açık bi etkisi olurmu şimdi açık mı girim türbanlı mı yardımm bide sınavda napcam yaa inanlımaz heycan var
sınava baş örtülü yoksa başörtüsüzmü giriyimmm
Hollandada Ayrimcilik yok lakin,kimlikde gorundugunuz gibi giriniz!!
normal yuzunuz,kulaginiz gorukmesi gerekir!!
Egitimde oldugu gibi sert Degildir!!
Basarili Yarinlar Kolay Gelsin!!
normal yuzunuz,kulaginiz gorukmesi gerekir!!
Egitimde oldugu gibi sert Degildir!!
Basarili Yarinlar Kolay Gelsin!!
Dua et kardeşim Allah yardımcın olsun.Bütün arkadaşlar duacıyız.Arar55 arkadaşımız tecrübeli dediğini yap bence.inşaallah muvaffak olursun. :geek:
çok teşekkür ederim yenibirhayat allah hepinizden razı olsun bende sizlere duacıyım inanın arar55 canım ya yanlız benim normal kimlikte türbanlı ama pasaportta saçlarım açık hangisini yapım dersinizz
çok teşekkür ederim yenibirhayat allah hepinizden razı olsun bende sizlere duacıyım inanın arar55 canım ya yanlız benim normal kimlikte türbanlı ama pasaportta saçlarım açık hangisini yapım dersinizz
arkdsm bence basortun olmasi sana arti veya eksi degil bunu unutma herseyden once,ilk girdigimde basortuluydum ve kaybettim demissin ben bunda acaba basortum oldugu icinmi kaybettim gibi bi ima anladim sanki,sakin bunu kafana takma daha once sitede bunu paylaasan 2 arkdsmz da basortusuyle girdi ve biri ilk seferde almisti diger arkdsmzi hatirlayamadim (o arkdsmzdan da ozur dilerim buarada),,,,yani eger basortun yuzunden duyma sorunu yasamiyosan sinavda ve basinida acmak istemiosan bunu icine dert etme,canin nasil istiyosa icinden nasil geliyosa o sekil git gir sinavina kazan gel,korkma stres yapma,heyecanlanma,,,umarim ikincide sinavini gecip geliceksin,,,kolay gelsin arkdsm,,,
bende turbanli bi bayanim
ve sinava iki kez girdim ikincide aldim
bikere ben sinava bes kezde girsem asla basimi acmam
zaten orda sana yardimci oluyolar
sadece turbanin ignesini cikarttim kulakligi taktim
ama acmadim yine basim kapaliydi bence sende oyle yap
pasaportta acikti resim diyosun hic bi sorun olmaz
dua et allah sana yardim eder ama asla tesetturunden odun verme
benim diyecegim bu kadar gerisi senin bilecegin is
allah yardimcin olsun
ve sinava iki kez girdim ikincide aldim
bikere ben sinava bes kezde girsem asla basimi acmam
zaten orda sana yardimci oluyolar
sadece turbanin ignesini cikarttim kulakligi taktim
ama acmadim yine basim kapaliydi bence sende oyle yap
pasaportta acikti resim diyosun hic bi sorun olmaz
dua et allah sana yardim eder ama asla tesetturunden odun verme
benim diyecegim bu kadar gerisi senin bilecegin is
allah yardimcin olsun
tavsiyelerinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım inanın bana büyük bi sorundu bu bikaç kişi başörtünden dolayıdır felan diye aklımı bulandırdı o yüzden sormak istedim benimde başımı açmak eeeeeennnnn son isteyeceğim şeydir ALLAHım yaşatmasın o anı bana neolur çok dua edin canlarım bu sefer geçiyim sınavııı hepinizin yüreğine sağlık
Hepimiz sana duacıyız yüreğini ferah tut.ALLAH yardımcın olsun.Olacaktır merak etme.Sadece dikkatli ol ve odaklan. :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol