Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAVA GİRDİM KAZANDIM

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 5.862 görüntülenme
Arkadaşlar Allaha şükür ankarada sınava girdim kazandım darısı tüm sınava girecek olanların başına çok mutluyum artık benim nickimide yeşil yapsın sevgili site yöneticimiz allah herkesten razı olsun uğur abi katkılarında dolayı çok teşekkür ediyorum tüm üyelere http://www.hollandaca forumundaki arkadaşlara herkese teşekkür ediyorum

Ankara konsolosluğunda görevli olan görevli personeller hepsi nazik motive ediciydiler heyacanım hiç olmadı kimse heyacan yapmasın inanan emek eden herkes kazanır sınavın ikinci bölümü çok hızlıydı hiç susmadım duymadıklarıma bile cevpa vermeye çalıştım 93 puan aldım

herkese bol şanslar
reisbey2008 yazdı:
Arkadaşlar Allaha şükür ankarada sınava girdim kazandım darısı tüm sınava girecek olanların başına çok mutluyum artık benim nickimide yeşil yapsın sevgili site yöneticimiz allah herkesten razı olsun uğur abi katkılarında dolayı çok teşekkür ediyorum tüm üyelere http://www.hollandaca forumundaki arkadaşlara herkese teşekkür ediyorum

Ankara konsolosluğunda görevli olan görevli personeller hepsi nazik motive ediciydiler heyacanım hiç olmadı kimse heyacan yapmasın inanan emek eden herkes kazanır sınavın ikinci bölümü çok hızlıydı hiç susmadım duymadıklarıma bile cevpa vermeye çalıştım 93 puan aldım

herkese bol şanslar

hadi hayırlı olsun

vizende başarılar ;)
tebrik ederim böyle kazanan arkadaşları duyunca cok seviniyorum darısı bana ve sınava girecek arkadaşların başına :P
Tebrikler...

Allah vize islemlerinde utandirmasinnn
slm arkadaslar iki gun önce sınava girdim sonuc vermeiler yalniz kurula kaldığımı söledier ılk sınavım cok guzel gecti ikincide baya bir zor oldu sizce ne olur
merhaba brod sınav sonucunu 3 le 4 arası konsoloslugu arayınca ögreniyorsun

ben öyle yaptım

umarım kazanmışındır

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol