bugün saat 14:30 da sınava girdim istanbulda ve birici bölüm çok iyi ama kinci bölüm inanılmaz boğuk sesliydi ve ben çok bunaldım elimden geldiği kaar cevap vermeye çalıştım ama inananın hatırlamıyorum hiçbirşeyi ve dikkatimi çeken bişiy oldu bu sitede bir çok kişini sonucu söylenmiş ancak görevli bilgisayardan hollandada dinleneceğini ve öyle puanın verileceğini ve yarın saat 14 :00 gel dedi ve ben çok heyecanlıyım kazanamadığımı düşünüyorum...ne yaptığımı bile hatırlamıyorum ikinci bölümde işallah geçmişimdir.görevli hiçte ümitli konuşmadı benimle vede...:(
sınava girdim:((((
sonucu elden veriyolar mı?
benim sınavım bitince kesin kaldım diye söyleniyodum görevlide niye üzülüyosun kalman dünyanın sonu değilki dedi ben de kaldım demi deyince yok yok geçtin ama puanını mektup gelince öğrenirsin demişti.
siz de inşaallah geçmişsinizdir.
benim sınavım bitince kesin kaldım diye söyleniyodum görevlide niye üzülüyosun kalman dünyanın sonu değilki dedi ben de kaldım demi deyince yok yok geçtin ama puanını mektup gelince öğrenirsin demişti.
sonucu elden veriyolar mı?
Ben istanbulda oturuyorum bu yüzden elden alabilirim. ama uzakta oturanlara kargo ile yollama yapılıyor benim gözetmenim ben bilemem dedi. sen kendine güveniyosan geti dedi ve banada aynı şeyi söyledi dünyanın sonu deil bir daha girersin dedi.Ama işallah geçmişimdir...
bugün saat 14:30 da sınava girdim istanbulda ve birici bölüm çok iyi ama kinci bölüm inanılmaz boğuk sesliydi ve ben çok bunaldım elimden geldiği kaar cevap vermeye çalıştım ama inananın hatırlamıyorum hiçbirşeyi ve dikkatimi çeken bişiy oldu bu sitede bir çok kişini sonucu söylenmiş ancak görevli bilgisayardan hollandada dinleneceğini ve öyle puanın verileceğini ve yarın saat 14 :00 gel dedi ve ben çok heyecanlıyım kazanamadığımı düşünüyorum...ne yaptığımı bile hatırlamıyorum ikinci bölümde işallah geçmişimdir.görevli hiçte ümitli konuşmadı benimle vede...:(
Uzulme arkadasim ayni sey benimde basima geldi turkiyede istanbul konsoloslugunda Gorevli ye sordum nasil gecti diye tursu suratli adam bi sey demedi sonuc dedim ben bilmiyorum dedi yani moral bozdukca bozdu hatta kaldim sandim ertesi gun bi baktim 100 ikinci bolum 44 almisim-Sen kesme umudunu.Bunlar bize gucluk cikartiyo bak ben 6 aydir burdayim inburgering sinavini bile aldim bunlar sadece moral bozma isleri.Allah yardimcimiz olsun.
Uzulme arkadasim ayni sey benimde basima geldi turkiyede istanbul konsoloslugunda Gorevli ye sordum nasil gecti diye tursu suratli adam bi sey demedi sonuc dedim ben bilmiyorum dedi yani moral bozdukca bozdu hatta kaldim sandim ertesi gun bi baktim 100 ikinci bolum 44 almisim-Sen kesme umudunu.Bunlar bize gucluk cikartiyo bak ben 6 aydir burdayim inburgering sinavini bile aldim bunlar sadece moral bozma isleri.Allah yardimcimiz olsun.
BENDE AYNEN O DURUMDAYIM KALDIM SANIYORUM VE UYUYAMIYORUM:)))YARINI BEKLİCEM VE TAKSİME GİDİCEM SANIRIM...
kardesım bak ben bugun taksımdeydım sınav sonucumu aldım aynı senın dedıklerını soyledım arkadaslarıma. için rahat olsun kazancaksın rahat ol. egere ılk 3o soruyu dogru yapıp ıkıncı bolumde salladıysan gecersın emın ol.
hani o şişman bi görevli varya kapida ondan olumlu cevabı alirsın yarn dert etme :P heralde o duruyordur iricene biri tasa etme burdaki kaynaklara calistysan olumlu olacaktr allahn izniyle ...gerisi vizene ben vize işlerinizde kolaylıklar dilemekten baska bişi diyemiyecem :lol: hadi kal saglıcakla ....
kardesım bak ben bugun taksımdeydım sınav sonucumu aldım aynı senın dedıklerını soyledım arkadaslarıma. için rahat olsun kazancaksın rahat ol. egere ılk 3o soruyu dogru yapıp ıkıncı bolumde salladıysan gecersın emın ol.
bugün esmer bir bey söyledi saolsun saat 4 gibi acaba o sizmiydiniz...saolun alla işalah dediğiniz gibi olur kardeşim...ama gözetmen bayağı moralimibozdu ümitsiz konuştu bayağı...
hani o şişman bi görevli varya kapida ondan olumlu cevabı alirsın yarn dert etme :P heralde o duruyordur iricene biri tasa etme burdaki kaynaklara calistysan olumlu olacaktr allahn izniyle ...gerisi vizene ben vize işlerinizde kolaylıklar dilemekten baska bişi diyemiyecem :lol: hadi kal saglıcakla ....
evet kapıdaki şişman beyefendi moral verdi saolsun yarın ondan öğrencem işallah ama bu gecede uyuyamıcam sanırım...:)))
hiç dert etme sen kavusacagınız günn hayalini kurup yat uyu valla dert edilecek bişey deil..allah kolaylık versn tüm işlerinizde,
hayrlı geceler salap slaap lekker :lol:
hayrlı geceler salap slaap lekker :lol:
hiç dert etme sen kavusacagınız günn hayalini kurup yat uyu valla dert edilecek bişey deil..allah kolaylık versn tüm işlerinizde,
hayrlı geceler salap lekker :lol:
işallah işallah....
bugün esmer bir bey söyledi saolsun saat 2 gibi acaba o sizmiydiniz...saolun alla işalah dediğiniz gibi olur kardeşim...ama gözetmen bayağı moralimibozdu ümitsiz konuştu bayağı...
Kardeş bukadar strese sokma kendini,
muhtemelen kazanmışsındır sınavı .çünkü elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım demişsin,
sınavda susmayanlar herzaman kazanmıştır ve sende kazandın diyorum.
Yarın çok daha iyi hissedeceksin umarım.
muhtemelen kazanmışsındır sınavı .çünkü elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım demişsin,
sınavda susmayanlar herzaman kazanmıştır ve sende kazandın diyorum.
Yarın çok daha iyi hissedeceksin umarım.
Kardeş inşallah kazanırsın da biter bu işkence :))))
Kardeş inşallah kazanırsın da biter bu işkence :))))
işallah gördüğünüz gibi sabahın köründe ayaktayım uyku tutmadı...
Merhaba Tutuba,
SAna ne kadar da stress yapma moralini bozmada da desek sonuç eline geçene kadar
aynı strese devam ediceksin. Haklısın insan sınavdan çıktıktan sonra bir ümitsizliğe
kapılaibiliyor sınavın stresinden işte. Sonuç eline geçip kazandığını görünce inşallah bütün
yük üzerinden kalkıcak ve bu kadar stress yapmaya deymezmiş diyeceksin.
İnşallah en kısa zamanda sonuç eline olumlu bir şekilde ulaşır. Allah sonunu daim etsin.
SAna ne kadar da stress yapma moralini bozmada da desek sonuç eline geçene kadar
aynı strese devam ediceksin. Haklısın insan sınavdan çıktıktan sonra bir ümitsizliğe
kapılaibiliyor sınavın stresinden işte. Sonuç eline geçip kazandığını görünce inşallah bütün
yük üzerinden kalkıcak ve bu kadar stress yapmaya deymezmiş diyeceksin.
İnşallah en kısa zamanda sonuç eline olumlu bir şekilde ulaşır. Allah sonunu daim etsin.
arkadaşlar ilk bölümden 97 ikinci bölümden 13 alarak kaldım... kapıda ağlamaktan bir hal oldum...3 puanla kaybettim...arkadaşlar lütfen bana nasıl çalıştığınızı anlatın yine başlıcam baştan bir ay iinde tekarar giricem bu sınavı gemem lazım:)
arkadaşlar ilk bölümden 97 ikinci bölümden 13 alarak kaldım... kapıda ağlamaktan bir hal oldum...3 puanla kaybettim...arkadaşlar lütfen bana nasıl çalıştığınızı anlatın yine başlıcam baştan bir ay iinde tekarar giricem bu sınavı gemem lazım:)
alıştığınız zıtları yazın yada lütfen siteden nelere çalıştınız yazın...çalışma sisteminiz yazın ikinci bölümde ne yaptınız yazın lütfen ihtiyacım var...
hmm üzüldüm arkadasm ya. tekrar girersn bende girecem tekrar gecmiş olmama ragmen ama sınav sürem bittigi için girecem ben..senn simdi yapacagn sey stres yapmadan rahat kafayla hazırlanman olmali.hiç bir sekilde kalıırım ben yine diye korkuya kapilma 1. bölümü ii ezberle kaçirma yani sitede hepsi var onlara caliş tekrarlama kısmına dikkat et zıtlar var bir sürü ama zıtlara bek kafayı takma yer edatlari varya üstünde altnda önünde arkasında sagında solunda bunlari bilş aylari sayılari günleri vb.. ama cok deil bunlar kısa sorularda zaten of tan önce ki yada sonraki ii dinle mutlaka anladgn bir kelime çıkabilir kacırma tabiki çıkarsa..hikaye bölümünde sen kendine 30 saniyede anlatacagn bi konu sec kendini tanit herkesn dediği gibi yani ben öyle yapmiştm kendimi anlattm gecen sınavım 1.bölüm 100 diyeri ise yanliş hatrlamiyosam 40 küsürdü. yani anlatmak istedgm stres yok yapma bunu kendi,ni terletme bile günde 2 saat az ama öz çaliş kendini harap etme öyle olunca zaten otomatkmen kendini kasarsın dünyanın sonu deil 1 ay sonra gir ve al alamadn yine sorun deil.düşün ne durumda olan insanlar var sonunda olacak işlerin de kolaylık diliyorum.
üzüldüm umarım bi dahakine kazanırsın.
ben eylül gibi girmeyi düşünüyorum şu anda sürekli olarak dinliyorum
temmuzdan sonra puan 26ya çıkacakmış başka bir değişiklik olup olmayacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
ben eylül gibi girmeyi düşünüyorum şu anda sürekli olarak dinliyorum
temmuzdan sonra puan 26ya çıkacakmış başka bir değişiklik olup olmayacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol