arkadaşlar sınava burun girdim ilk bölüm bilindiği üzere resimler ve az bir çalışmayla geçilebilir.fakat ikinci bölümde cümle tekrarını anlamak mümkün değil belki bir iki kelime akılda kalıyor çünkü çok hızlı söyleniyor ama en azından ses net duyuluyor.ayrıca sınava girmeden önce verinlen kağıtta bip sesinden sonra cevap verin demişlerdi bende hiç bip sesi duymadım sonra diğer soruya geçtiğini anladım allahtan biraz hollandacam var ama ikinci bölüm pek iyi geçti denilemez.birde sorum olucak eşim beni istek etmesi için yaklaşık 1550 euro maaş alması gerekiyor sanırım fakat kontratın süreside önemliymiş bunda bilgisi olan varmı eşim bir yıllık kontrat veriyorlar demişti yardımcı olurmusunuz.sınava girecek herkese başarılar şimdiden allah yar ve yardımcımız olsun
sınava girdim cevap pazartesi
pasakurt kardesim,dilerim gecer not alirsin sinavdan.
maas bildigimiz o.fakat net maasi yinede ind nin sayfasindan
ogrenmek en dogrusu.kontrat konusuda,burda samimi oldugumuz arkadaslardan ogrendigimiz,
vize muraacatindan itibaren net 1 yillik kontrat ve
tam emin olmamakla birlikte 3 aylik maas bordrosu.
Not/maas bordrolari istenende oldu,istenmeyende.
Daha deneyimli bir arkadas kisa zamanda cevaplar.
Saygilar,sevgiler.
maas bildigimiz o.fakat net maasi yinede ind nin sayfasindan
ogrenmek en dogrusu.kontrat konusuda,burda samimi oldugumuz arkadaslardan ogrendigimiz,
vize muraacatindan itibaren net 1 yillik kontrat ve
tam emin olmamakla birlikte 3 aylik maas bordrosu.
Not/maas bordrolari istenende oldu,istenmeyende.
Daha deneyimli bir arkadas kisa zamanda cevaplar.
Saygilar,sevgiler.
arkadaşlar sınava burun girdim ilk bölüm bilindiği üzere resimler ve az bir çalışmayla geçilebilir.fakat ikinci bölümde cümle tekrarını anlamak mümkün değil belki bir iki kelime akılda kalıyor çünkü çok hızlı söyleniyor ama en azından ses net duyuluyor.ayrıca sınava girmeden önce verinlen kağıtta bip sesinden sonra cevap verin demişlerdi bende hiç bip sesi duymadım sonra diğer soruya geçtiğini anladım allahtan biraz hollandacam var ama ikinci bölüm pek iyi geçti denilemez.birde sorum olucak eşim beni istek etmesi için yaklaşık 1550 euro maaş alması gerekiyor sanırım fakat kontratın süreside önemliymiş bunda bilgisi olan varmı eşim bir yıllık kontrat veriyorlar demişti yardımcı olurmusunuz.sınava girecek herkese başarılar şimdiden allah yar ve yardımcımız olsun
oncelikle tebrik ederim arkdsm ins ins ins olumlu sonucuda alirsin yarin,kontrat soruna gelince vize basvurusu yaptiginiz gun itibariyle 1 yil olmasi gerek,mesela 20 mart 2009 da basvurdunuz diyelim 20 mart 2010 a kadar gecerli olmasi lazim,bazi basindan gecen arkdslar 20 mart 2009 da basvurulup 19 mart 2010 da biterse red yenmesi soz konusu demislerdi bilginize,,,ona gore esiniz kontratini yaptirsin,,,umarim vize islemlerinizde en kisa zamanda hallolurda esinize kavusursunuz...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol