10 EKİMDE GİRDİM SINAVA VE GEÇTİM.RABBİM HEPİNİZE YARDIM ETSİN.İNŞ.HERKES SEVDİKLERİNE KAVUŞUR.ŞUAN VİZEYE MÜRACAT OLDU ONUN SONUCUNU BEKLİYORUZ HAYIRLISI OLSUN...
lutfen iletilerinizi kucuk harflerle yaziniz
SINAVA GİRDİM VE KAZANDIM DARISI HERKESE (ÖZOM )
tebrik ederim arkadaşım inşallah herşey yolunda gider... :lol:
TŞKLER.UMARIM SİZİN İÇİNDE.HAYIRLI GECELER.
biraz geç bir haber fakat
hayırlı olsun arkadaşım ;)
hayırlı olsun arkadaşım ;)
Tebrik ederim arkadasim Allah yardimcin olsun..
10 EKİMDE GİRDİM SINAVA VE GEÇTİM.RABBİM HEPİNİZE YARDIM ETSİN.İNŞ.HERKES SEVDİKLERİNE KAVUŞUR.ŞUAN VİZEYE MÜRACAT OLDU ONUN SONUCUNU BEKLİYORUZ HAYIRLISI OLSUN...
Allah vize islemlerinde yardimciniz olsun... Tebrikler...
Lutfen kisada olsa sinav tecrubenizi paylasiniz
tebrikler arkadaşım. uğurun dediği gibi sınav tecrübelerini paylaşırsan iyi olur. ayrıca vizede yaşadığın şeyleri bizimle paylaşırsan daha iyi olur. başından geçen vize halleri. ayrıca ne zaman başvurdun ne zaman işleme alındı kağıdı geldi gibi.
kolay gelsin arkadaşım allah yardımcımız olsun
kolay gelsin arkadaşım allah yardımcımız olsun
ben 19 ekimde girdim aslında çalışıyorum ve sınav tarihini 12 nci aya düşünüyordu fakat kons aradıgımda 10 ekimden sonra sınav sisteminin degişecegini söyledir daha zor olacakmış ve bende hepem tarih aldım bu arada sınava girmeme 3 hafta vardı ve ben daha hiç birseye bakmamıştım hiç birşey bilmiyorum açıkçası pekte çalışmadım sadece kitabı ezberledim ama onun dışında hiç bişey bilmiyordum.hatta görevli kıza söyledigimde çok şaşırdı 3 haftalık bi çalışmayla nasıl girebiliyorsun diye.sınav iki bölümde oluşuyor ilk bölü kitaptaki 100 sorudan 30 onu cvbladım belki 2 3 tanesini bilemedim ama ikinci bölümde çok zorlandım açıkçası pekte bişey bilmiyodum tamamiyle diyebilirim hollandaca bildigim kelimeleri salladım.ama şunu farkettim onlar için önemli olan bişeyler bilmem yani tavsiyem anlamasanızda bilmesenizde hollandace kelimeler yada bildiginiz şeyleri söyleyin ama asla susmayın.ve sınavı geçtim açıkçası hiç beklemiyodum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
ÖNEMLİ.arkadaşlar özür dilerim sınav tarihimi yanlış yazmısım 10 ekimde girdim
Tebrikler arkadasim,
insallah vize islemlerinde kisa surer ve sevdigine kavusursun.
kolay gele
insallah vize islemlerinde kisa surer ve sevdigine kavusursun.
kolay gele
SAOLUN İNŞALLAH SİZDE.
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum
olsa seve seve verirdim ama bende bi ark aldım sınavdan sonrada verdim sen diger arkadaşlarada bi sor onlarda var ise eger muhakkak verirler kolay gelsin ark inşallah sende kazanırsın
ÇOK Teşekkür ederim saol yıne de sana basarılar dılerım ınsallah beyenırsın kitabı aramaya devam ediyorum daha halen bulamadım:)
ÇOK Teşekkür ederim saol yıne de sana basarılar dılerım ınsallah beyenırsın kitabı aramaya devam ediyorum daha halen bulamadım:)
arkadaşım sorunun yanıtı aşağıda verdiğim linkte cevaplamıştım.
link
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=9&t=446&start=30
arkadaslar ben 2008 4 ayinda sinava girmeyi dusunuyorum...
ama hollandaca bilmiyorum yani sifirdan baslamak istiyorum amacim sadece sinavi kazanmak....
bana yardim ederseniz coook sevinirim....
HERKESE SAYGILAR
Eğer Nisan 2008' de sınava girmeye planlar iseniz sınava yeni puanlama sistemi ile girmek zorunda kalırsınız ve dediğiniz gibi, sıfırdan Hollandaca' ya başlıyorsunuz ve kusura bakmayın sınavı zor başarırsınız arkadaşım.
Benden size tavsiye sınava 2008 Şubat ayından önce giriniz.
Şubat 2008' den itibaren sınav yeni puanlama sistemiyle hayata geçecektir dikkatinize !!!
Size aşağıda verecek olduğum tüm kaynaklara çalışın ve sınavınıza girin göreceksiniz sınavı geçmişsiniz ;)
Ben bu kaynaklara çalıştım ve kazandım :geek:
Naar Nederland kitabı 100 soru sesli slayt
http://www.filefactory.com/file/455c84/
Bunlarda 226 tane zıt anlamlı kelimeler, Kısa soru ve cevapları son olarak Tekrarlar !!!
http://www.sendspace.com/file/zsalrl
Tavsiye ;
Naar Nederland kitabı 100 sorusunun yanıtlarını iyi ezberleyin fotoğrafları ile birlikte !!
226 tane olan zıt kelimlerin hepsini ezberleyin !!!
Kısa soru ve cevapları ezberleyebiliyorsanız, ezberleyin eğer yapamıyorsanız kulak alışkanlığı yaptırınız kendinize !!!
Tekrarlarıda ise bol bol dilinizi ve kulak alışkanlığınızı pekiştirin !!!
Ve arkadaşım son olarak ise bayramdan sonra sınav müracaatı için işlemleri başlatın ve randevu alma zamanı geldiğinde ise randevu tarihinizide 25 Ocak ile 30 Ocak aralarında bir randevu tarihi belirleyin ve kendinize güvenin derslerinize iyi çalışınız ve korkmayınız!!
Göreceksiniz sınavı başarıcaksınız !!
Allah yolunuzu açık etsin
iyi bayramlar :)
selam kardes........
bana gonderdigin web sayfasini indiremiyorum.....
mumkunse eger o sayfayi nasil indirecegimi yazarmisin veya bana baska bir adres verebilirsen sevinirim...
sagulasin..
Filefactory : bu siteye girdiğinizde farenizin topuyla aşağıya doğru kaydırın sayfayı ve orada FREE DOWNLOAD yazan yazıya tıklayın.
sonra karşınıza harf olarak 4 basamaklı kodlar gelecek o kodları hemen altındaki boş kutucuğa yazdıktan sonra CONTUNIE tuşunu tıklıyorsunuz.
ve son olarak BEGIN DOWNLOAD yazısı gelecek onada tıkladıktan sonra bilgisayarınız indirme yöneticisini açacak ve nereye kaydetmek istiyorsanız indirecek olduğunuz kaynağı o yere download yapacaksınız.
SendSpace : Bu siteye girdiğinizde altta DOWNLOAD yazar ve hemen önünde indirecek olduğunuz kaynağın ismi yazar ona tıkladıktan sonra direkt bilgisayarınızın indirme yöneticisi çıkar ve bir önceki yazdığım yolu kullanarak indirebilirsiniz
hadi kolay gele ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol