Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınava ikinci girisimdi ve kazanamadım

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.439 görüntülenme
arkadaslar lütfen bilgisi olan bana cevap yazsın sınava ikinci kez girdim çok güzel geçmişti sadece beş puan almısım ilk girdigim sınav hiç güzel geçmemişti ve onu bir puanla kaybetmiştim on beş puan almıştım ben kesinlikle böyle bir puan beklemiyordum ben itiraz etmek istiyoeum ne yapmam lazım ve kagıdım üç hafta sonra geldi bunda bir hata olabilir mi
bu benim uyum sınavı hollandaca uyum sınavı
inci ulu yazdı:
arkadaslar lütfen bilgisi olan bana cevap yazsın sınava ikinci kez girdim çok güzel geçmişti sadece beş puan almısım ilk girdigim sınav hiç güzel geçmemişti ve onu bir puanla kaybetmiştim on beş puan almıştım ben kesinlikle böyle bir puan beklemiyordum ben itiraz etmek istiyoeum ne yapmam lazım ve kagıdım üç hafta sonra geldi bunda bir hata olabilir mi

arkdsm inan cok uzuldum egerki iyi gectgini dusunuyosan ve ona ragmen 5 puan almissan belki bi ihtimal yanlislik olabilir...bide sen turkiyedeki sinavdan bahsediyosun demi...
sınav esnasında sesiniz iyi duyulmamış da olabilir.
saol helin evet türkiyede ki sınav çok güzel geçmiti önceki sınavım hiç güzel geçmemişti onu bir puanla kaybettim bu sefer çeok güzel geçti ama sadece beş puan almışım nasıl oldu anlamadım

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol