arkadaşlar 5/2/2009 15:30 'da yani bu perşembe sınava yeniden giriyorum.. benimle aynı zamanda orda olacak arkadaşlar varsa yazabilir..
bu 2. sınavım ilkinde başarılı oldum ama süresi bitti. bu ikinci. korkmuyorum :) yinede bana şans dileyin olurmu.. herkese teşekkür ederim şimdiden..
sınava yeniden giriyorum.
Arkadasim insallah kazanirsin. dualarimiz seninle.
Iyi haberlerini bekliyoruz.
Insallah bizde iyi haber verebiliriz sizlere. Vizemizin cikmasini bekliyoruz.
Sizlerde bizler icin dua ederseniz cok seviniriz.
Saygilarla Gülüm05
Saygilarla Gülüm05
çok teşekkür ederim arkadaşım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. umarım vize haberini en yakın zamanda okuruz.. Allahım herkesi sevdiğine kavuştursun. yürüdüğü yolda utandırmasın..
zaten deneyiminiz varmış. inşallah geçersiniz sınavı.
bu defa süreniz bitmeden işlemleriniz biter inşallah. bol şanslar:))
bu defa süreniz bitmeden işlemleriniz biter inşallah. bol şanslar:))
arkadaşlar 5/2/2009 15:30 'da yani bu perşembe sınava yeniden giriyorum.. benimle aynı zamanda orda olacak arkadaşlar varsa yazabilir..
bu 2. sınavım ilkinde başarılı oldum ama süresi bitti. bu ikinci. korkmuyorum :) yinede bana şans dileyin olurmu.. herkese teşekkür ederim şimdiden..
korkma arkdsm yine gecersin,cesaretli ol,giricem kazanicam cikicam de:gir kazan ve cik,(buda sampuan reklami gibi oldu yika ve cik :D saka yapiyorum biraz moral olsun diye)ins ins ins iyi haberlerini bekliyoruz bu persembe yine geeeccctim arkdslarrrrr diye yazacaksin umarim,,,saana sinavinda bol bol bol sanslar ve tabiki rabbim yaninda ve yardimcin olsun amin amin amin :geek: :geek: :geek: ...
Arkadasim insallah kazanirsin. dualarimiz seninle.
Saygilarla Gülüm05
seninde vizeeeemmm cikti arkdslar yazini en kisa zamanda gormek istiyoruz rabbim nasip etsin ins ins ins,,,
amin amin amin :geek: :geek: :geek: dualarimiz sen ve tum vize bekleyen,tum sinava girecek olan arkdslarimiz icin,,,
(ya arkdsm bilmiyorum icimdeki ses beni yaniltiyoda olabilir senide heyecanlandirmak istemem ama icimden bi ses yakinlarda olumlu bi haber gelecekmis gibi oyle bisey geldi icime,,,umarim gercek olur icimdeki ses,,,cunku ne zaman siteye girsem senin rengine kayiyo gozum turkuaz oldumu acaba diye,,,ins ins ins en kisa zamanda gelsin bi olumlu haber allahimin izniyle,,,)
Sansli arkadasim,
Inan beni ole mutlu ettinki, gunum guzel basladi.
Icindeki ses insallah dedigin gibi cikar. Okadar heycanliyimki UBD 24 subat. yani en gec 24 subata kadar haber gelecek INDden, surda 3 hafta kaldi. Ama inan gunler cok zor geciyor...
Allahim butun bekliyene iyi haberler versin ins ins ins :geek: :geek: :geek:
Sansli arkadasim eger en kisa zamanda olumlu bi haber cikarsa ins :geek: hemen sana ve diger arkadaslarima haber edecem.
INSALLAH BIZDE TURKUAZ RENGI OLURUZ.....
Icindeki ses insallah dedigin gibi cikar. Okadar heycanliyimki UBD 24 subat. yani en gec 24 subata kadar haber gelecek INDden, surda 3 hafta kaldi. Ama inan gunler cok zor geciyor...
Sansli arkadasim eger en kisa zamanda olumlu bi haber cikarsa ins :geek: hemen sana ve diger arkadaslarima haber edecem.
Hadi hayirlisi
Allah utandirmasin :ugeek:
Basarilar :geek:
Allah utandirmasin :ugeek:
Basarilar :geek:
Sansli arkadasim,
ins ins ins arkdsm en kisa zamanda bi hhaber cikar olumlu bi sekilde.bide esiniz ind yi aradimi,en azindan ogrenebilirsiniz dosyaniz ne alemde eksik evrak vaarmi beklemedemi incelemedemi bence sorun arastirin ki onlarda bilsinki siz umursuyosunuz bu isi...yani gercekten ne bilim icimden bi ses oyle dedi umarim gercekten bunu samimiyetimle soyluyorum umarim en kisa zamanda rabbim sanada o guzel haberi duymayi nasip etsin ins ins ins...
Sansli arkadasim,
Adin gibi sansli oluruz. Ben kendim zaten NLdeyim. hep ariyorum. bugun siz ole hissedince tekrar aradim. Ve herzamanki dedikleri gibi inceleniyor ama bi guzel haber var olumsuz degilmis iki haftanin icinde haber gelir dediler. olumsuz olsaymis coktan haber alirmissim. yani ins ins ins dedikleri gibidir. Gec olsunda guc olmasin.
Evimizinde herseyi bitti, artik gelsin :cry: :cry: cok zorrrr.
Dualarinizi eksik etmeyin.
Saygilarimla
Adin gibi sansli oluruz. Ben kendim zaten NLdeyim. hep ariyorum. bugun siz ole hissedince tekrar aradim. Ve herzamanki dedikleri gibi inceleniyor ama bi guzel haber var olumsuz degilmis iki haftanin icinde haber gelir dediler. olumsuz olsaymis coktan haber alirmissim. yani ins ins ins dedikleri gibidir. Gec olsunda guc olmasin.
Saygilarimla
Sansli arkadasim,
Saygilarimla
ins ins ins arkdsm eger biraz sansim varsa sizede sans getirsin,ben seni yesil gorunce sen tr de sinava giren bekleyensin esin nl de sanmistim,,,aa bak buna cok sevindim en azindan kotu yada eksik bisey yokmus,ins ins ins bu haftasonuna kadar bi haber gelir olmassa obur hafta ici ins ins ins olumlu haber mektubu gelir elinize :geek: :geek: :geek: evet olumlu gelsinde varsin 1 -2 hafta icinde gelsin,,,cok sevindim evide dosemissiniz agiz tadiyla saglikla huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin esinle bebislerinizle ins ins ins...dualarimiz sizinle(tum bekleyen arkdslarimizla)saygilar...
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. bu site insana yalnız olmadığını okadar güzel hissettiriyoki.. ellerinize yüreklerinize sağlık. herkesin güzel gönüllerinin güzel dilekleri kabul olur umarım.. yarın yazıcam inşallah güzel haberleri..
tekrar teşekkür ederim :)
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. bu site insana yalnız olmadığını okadar güzel hissettiriyoki.. ellerinize yüreklerinize sağlık. herkesin güzel gönüllerinin güzel dilekleri kabul olur umarım.. yarın yazıcam inşallah güzel haberleri..
simdiden iyi yolculuklar ve bol bol sanslar arkdsm,,,rabbim yaninda ve yardimcin olsun...
Allah yardımcın olsun arkadasım benımde uc ay oldu vızeye basvuralı ses yok daha benımkıde 3.ayın 25 de gunu bıtıyo
hayırlısı umarım bitmeden olumlu cevap alırsın arkadaşım umarım butun bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız..
ben sınavı geçtim bu arada pek fazla bi değişiklik olmamış.. sadece hikaye bölümünü biraz hızlandırmışlar.. yada bana bu defa biraz zor hikayeler geldi.. neyse sonuçta bitti :) şimdi sıra vizede.. umarım bu kez herşey yolunda gider.. herkese sabır ve bol şans diliyorum..
umarım güzel haberler almaya devam ederiz.. Allah yardımcımız olsun..
ben sınavı geçtim bu arada pek fazla bi değişiklik olmamış.. sadece hikaye bölümünü biraz hızlandırmışlar.. yada bana bu defa biraz zor hikayeler geldi.. neyse sonuçta bitti :) şimdi sıra vizede.. umarım bu kez herşey yolunda gider.. herkese sabır ve bol şans diliyorum..
umarım güzel haberler almaya devam ederiz.. Allah yardımcımız olsun..
korkma arkadasım,,sana bol sans dilerim..
emrah
emrah
çok teşekkür ederim :)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol