Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sinavdan sonra ki islemler yardim lutfen

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.864 görüntülenme
arkadaslar biliyorum soyluyeceksiniz forumda hersey var diye ama ben cok arastirdim her yerde farki belgeler var kararsiz kaldim...

ben basuruyu hollandada yapmak istiyorum esim suan yanimda butun belgeleri topluyup esimle godermek istiyorum arkadaslar neler yaptiniz belgeleri sirayla yazsarsaniz cok sevinirim, hangi fotokobiler bende, hangisini esime veriyorum ayrintili bir sekilde yazsaniz sevinirim

ek olarak hangi belgeleri yolladiniz?

vizesi erken cikan arkadaslar yardim edin lutfen bekliyorum
Esin hollandadan yapıcaksa sadece senin sınav sonuc belgenin fotokopisi gerekiyo ve eger ORDA yaptıysanız evliliği evlilik cuzdanınızın fotokopisi gerekiyo...

senin evrakları senden konsolosluktan istendigi zaman gotureceksin....
Benim vizem henüz çıkmadı ama eşim ordan avukata sormuştu benden ewlilik cüzdanımızı pasaportumun bütün sayfalarının fotokopisini, formülA, formülB ve sınav sonuç belgemi almıştı ve hepsinide başvururken vermişti eşime de sorup buradan aldığı belgelerin hepsini tekrar sorup yazarım inş.
http://www.ind.nl/nl/Images/form_6004_tcm5-597.pdf

Verzoek om advies

voor afgifte machtiging

tot voorlopig verblijf (mvv)

buradaki formulleri printir-cikti yapip doldurup gereken bolumleri yanlissiz

,isdenilen belgeler belirtilmisdir,ki bunun la mvv islemleri icin on basvuru talebinde bulunursunuz,bundan sonra onay Evet verilmisse,ki bunun icin 830 euro yatirirsiniz

size ind ve de www.iks.com

devami icin bilgilendirir yonlendirir!

bu forumda mvv ve sertifika kazandikdan sonraki islemler icin

bilgiler verilmisdir bakiniz.ozellikle okuyunuz resimli dahi bilgiler verilmisdir!!
arar_55 yazdı:

http://www.ind.nl/nl/Images/form_6004_tcm5-597.pdf

Verzoek om advies

voor afgifte machtiging

tot voorlopig verblijf (mvv) basvuru yapacaginiz formulun adi

buradaki formulleri printir-cikti yapip doldurup gereken bolumleri yanlissiz

,isdenilen belgeler belirtilmisdir,ki bunun la mvv islemleri icin on basvuru talebinde bulunursunuz,

4. Basisexamen inburgering buitenland

n de vreemdeling heeft het basisexamen inburgering buitenland

behaald

Lever bij het verzoek om advies het volgende aanvullend bewijsstuk

mee:

– Een kopie van het bewijs dat de vreemdeling het basisexamen

inburgering buitenland heeft behaald

> Ga verder naar 5 op pagina14 ...NOT....UYARI.....

5 den 14 sayfalardaki belgeleri basvuru formulleri ile yollayiniz!!!

a=Hollanda daki esiniz le ilgile evrak ve belgeler(belediye )GBA(Is yeri)..psasaportunu id karti hollanda pasaportu kopyeleri ...........is kontrati...........

b=Turkiyedeki esinizin(IMTIHANI KAZANDIGINI)BELIRTEN BELGE(Sertifika) pasaportunun tum sayfalari(formule A)Formule B)Evlilik cuzdani Kopyleri

NOT her Ikinizin olmalidir!!Aile Toplum kayit ornegi orjinal olmalidir belgeler

kaseli Apostil(ayni tarihde)hazirlanmis........olmali(RECENT) guzel cekilmis resim 2 adet

esiniz hollan dadan yapacagi icin ordaki iyi bir dil bilen kisiye doldurtsun bu doldurulacak belgede IND icin Neler Gonderilmesi(Hazirlanmis)olmasi Yazilidir!

Not Kucuk cocugunuz varsa ki bunun icin de belgeleri birlik de yollayiniz! mvv icin

Kaselendikden Sonra Kopyelerini (Kendinizde)Saklayiniz IND Teahutlu(Posta)ups /aangetekend per post

olarak yollayiniz

bundan sonra onay Evet verilmisse,ki bunun icin 830 euro yatirirsiniz

size ind ve de www.iks.com

devami icin bilgilendirir yonlendirir!

bu forumda mvv ve sertifika kazandikdan sonraki islemler icin

bilgiler verilmisdir bakiniz.ozellikle okuyunuz resimli dahi bilgiler verilmisdir!!

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=148377

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol