Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınavı geçtim.!

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.359 görüntülenme
arkadaslar kazandım emeği geçen herkese tşk........ artık yeşili hakettim:))
tebrikler arkadasim :)

insallah vize islemlerinde kisa surede hallolur ve sevdigine kauvusursun

sinav tecrubeni bizimle paylasirsan seviniriz..!

kolay gele
Tebrık ederım arkadasım,

Allah vıze ıslemlerınde kolaylıklar versın.
cok cok tebrikler arkdsm allah vize islemlerinde kolaylik versin ins ins ins vizende tez zamanda cikar da ailene kavusursun,,,darisi tum sinava girecek olan arkdslara ins ins ins,,,
tebrık ederım arkadaşım.darısı bekleyen dıgr arkadaşlara ve tabi bana.offfffffff :? :? :? gun geçtıkce yaklaşıyor.arkadaşım sen kaç puan aldın birde sınav tarıhını ne zaman aldın.15 mart öncesı mı 15 mart sonrası mı? şimdiden teşekkurler.......
arkadaslar özel ders falan almadım bu site sayesınde ve kendı emeğimin karsılığını aldım ama size önerim cıkmiş sorulara calişin ve usrekli kulagınız alıssınız ıkıncı sınav için buyuk avantaj ben 15 marttan sonra aldım sınava girdim sisitem aynı değişen birsey yok kulak cok önemli sölim dikkat buraya ilk sınavdan 100 ikinciden 48 aldım sınava girecek arkadaslara sölim heyecan yapmayın ve sakın olun kendınzıe guvenın kısa tekrarlara dıkkaet edın bana zıtlardan cıkan later altijd

fazla birsey aklımda kalamdı 9 nisanda girdim ve kaznadım insallah tum arkadaslarda sevdıklerınıze kavusur vizeniz tez zmanda cıkar yardımcı olduysam ne mutlu bana mutlakak kulalık calişin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol