Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınavı Geçtim beni de Yesillendirin (Çars Mart 25)

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.181 görüntülenme
Recozzz yazdı:
Mehaba Arkadaslar

Dün İstanbulda Sınava girdim we bugün sonucumu aldım

Nederland Samenleving 100 punten=Voldoende

Gesproken Nederlands 80 punten=Voldoende

Herkes gibi heyecanlı bir sekilde Sınav sonucu almak icin gittim Konsolosluğa saat 14.00 DE

15 dakika bekledikten sonra tek tek bizi ikinci katta yönlendirdiler.Önümdeki arkadas bir zarfın icindeki sınav sonucunu aldı,sıra tam bana gelmistiki,Memur bana zarf wermedi ve Hollandaca sorular sormaya basladı nerde ögrendiniz nerde dogdunuz bir kursa felan gittinizmi Müracatı nerde yapacaksınız burdan mı yoksa Hollandadan mı bir süre sohbet ettikten sonra arkaya gidip sınav sonucumu imzalatıp bana iyade etti.Gercekten cok heyecanladım acaba bir problem mi oldu diye sizin de basınızdan böyle bir sey gectimi?Neden Bana bu kadar soru sordular?

Acaba vise müracaatında bir sorun olurmu.

Tsk

He bir de Bu arada İstanbulda ki görevliler gercekten cok Nazik ve yardımcı oluyorlar hic heyecanlanmayın.Herkese Basarılar

cok sevindim arkdsm gozunuzaydin tebrikler...

rabbim vize islemlerinizde yar ve yardimciniz olsun :geek: :geek: :geek:

o sorularida ikinci bolumden yuksek not aldiginiz icin sormus olabilirler...
arkadaşlar recozzzun yaşadıklarına bende şahidim :) görevli sana sorular sorarken yanında bekleyen kişi bendim o kadar da sohbet ettik sana o kadar sorular sorunca görevli yüreğim ağzıma geldi banadamı soracaklar diye çok sevindim senin adına...
Tebrikler RECOZZ :ugeek: :ugeek: ...Darisi basimaaaa :geek:
helal olsun arkadaşım sana buradan da tebrik ediyorum. 41 kere maşallah diyorum. sınavı aldığına çok memnun oldum . verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim. bundan sonraki yolun açık olsun. en kısa zaman da hollanda daki sevdiklerine kavuşman dileğiyle. burada görüşemezsek bile seni hollanda da mutlaka evime eşinle beraber bekliyorum. darısı tüm sınava girecek olanlara....
bura arada recozzz kardeşi de tebrik ederim her ne kadar tanımıyor olsamda tebrikler...
tebrikler insallah vizenide alirsin bize boyle guzel haberler verirsin
maşallah arkadaşım sorarlar tabi..1. bölüm 100 üzerinden 2. bölüm 80 üzerinden değerlendiriliyo..hepsini yapmışın..kendi vatandaşları yapamaz böle tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim..orda bu derece çok işine yarayacak eminim..ayrıca sınav derecesi yüksek olanların vize işlemlerini daha çabuk hallaolduğunu duydum..inş hayırlısıyla kavuşursun sevdiğine.. :ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol