Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınavı Geçtim !!! ( sinav tecrubem, cikan sorular )

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.315 görüntülenme
Selam arkadaşlar.

16/12/2009 tarihli sınavımın sonucu şuanda elime gelmiş bulunuyor..

Toets Kennis van de Nederlandse Samenleving: 100 punten

Toest Gesproken Nederlands: 65 punten

5 haftalık kurs eğitiminden geçtim. Gecemi gündüzüme kattım ama sınava girince tüm hayallerim yıkıldı. İlk bölümde resimli kıtabı full yaptım ama diğer bölümdeki Tekrar sorular ve zıtlar berbattı çünki telefon hışırdamasından hiç birşey anlamadım. 3 tane tekrar yapabildim geri kalan herşeye "ik begrijp het niet" .. dedim. Son olarak hikayeyi ise şöyle konuştum..

1. Hikaye

ik ben ferhat

ik ben drie en twintig jaar oud.

ik woon in kayseri.

mijn hobby's zijn voetballen, zwemmen en wandelen.

mijn vrouw heet (eşinizin ismi)

zij werkt in een fabriek

zij wont in Amsterdam

Als ik slaag voor mijn examen dan ga ik Naar Nederland.

2. Hikaye

Nederland ligt in Europa

De buurlanden van Nederland zijn Duistland en Belgie.

De koningin heet Beatrix.

De prins heet Willem Alexander en zijn vrouw heet Maxima.

De vier grote steden van Nederland zijn Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht

Deze worden samen de ranstad genoemd.

Hıkayeyi ezberlediğim için hızlı okudum ve 1. hıkayenın sonunda ayları ve günleri saydım.

2. hikayeyıde okudukdan sonra Sayıları ve bildiğim diğer kelimeleri saydım.. Gelen sonuç bu

Herkese Allah Yardım etsin..
tebrikler kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
egeman38 yazdı:
Selam arkadaşlar.

16/12/2009 tarihli sınavımın sonucu şuanda elime gelmiş bulunuyor..

Toets Kennis van de Nederlandse Samenleving: 100 punten

Toest Gesproken Nederlands: 65 punten

5 haftalık kurs eğitiminden geçtim. Gecemi gündüzüme kattım ama sınava girince tüm hayallerim yıkıldı. İlk bölümde resimli kıtabı full yaptım ama diğer bölümdeki Tekrar sorular ve zıtlar berbattı çünki telefon hışırdamasından hiç birşey anlamadım. 3 tane tekrar yapabildim geri kalan herşeye "ik begrijp het niet" .. dedim. Son olarak hikayeyi ise şöyle konuştum..

1. Hikaye

ik ben ferhat

ik ben drie en twintig jaar oud.

ik woon in kayseri.

mijn hobby's zijn voetballen, zwemmen en wandelen.

mijn vrouw heet (eşinizin ismi)

zij werkt in een fabriek

zij wont in Amsterdam

Als ik slaag voor mijn examen dan ga ik Naar Nederland.

2. Hikaye

Nederland ligt in Europa

De buurlanden van Nederland zijn Duistland en Belgie.

De koningin heet Beatrix.

De prins heet Willem Alexander en zijn vrouw heet Maxima.

De vier grote steden van Nederland zijn Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht

Deze worden samen de ranstad genoemd.

Hıkayeyi ezberlediğim için hızlı okudum ve 1. hıkayenın sonunda ayları ve günleri saydım.

2. hikayeyıde okudukdan sonra Sayıları ve bildiğim diğer kelimeleri saydım.. Gelen sonuç bu

Herkese Allah Yardım etsin..

tebrikler allah vizende yardımcı olsun kardes....
tebrikler arkadasım darısı vizenin başına inşallah.
Hemşo gözün aydın olsun :) Aramızda tam 10 gün var, bende 9 aralıkta geldi sonucum bende kazanmıstım hadi hayırlı olsun. Allah vizende yardımcı olsun.. :geek:
tebrikler arkadasim darisi vizene arkadasim bu arada kursa kayseridemi gittin yoksa baska yerdemi gittin
Hepinize teşekkür ederim. Kursa Kayseride gittim.

Msn adresi vermek yasak değil ise tr@trwebdesign.com msn adresim her konuda yardımcı olabilirim.
benim bir akrabamda kayserideki kursa gidiyor ondan sormustum cvb tesekkurler
Tebrikler arkadasım.Darısı diger işlerine.Bana göre sınava girmek en kolay işlerden birisi.Vizeyi beklemek daha da stresli :) Rabbim kolaylık nasip etsin inşAllah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve Dua ile.
Tebriklerr, bende 15 gün sonra sınava giricem, böyle kazananların tecrübelerini okuyunca kendime güvenim artıyo.. İnşallah bende kaazanırım ve tecrübemi yazarım böyle inşallahhh..

Tekrardan tebrikler..
tebrikler arkdsm cok sevindim darisi vizene ins ins ins,,,
Kursa gittin stres yapdin :)) ilk buraya gelseydin bizde soylerdik :)) orda ogrettiklerinden kac tane cikdi yada hangisini yapdin :)

hayirli olsun cok sevindim . darisi diger arkdaslarin basina ...
arkadaşım hayırlı olsun 1. adım tamam inşallah vizenide çabucak alırsın... :ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol