arkadaşlar sınavı geçtim.ikinci kez giriyorum ilk sınavda ilk bölümü bir sorudan kaybettim ama bir kaçkez bakmayla bu kez 97aldım ikinci bölümdende 53 alarak sınavı geçtim.hollandacam biraz vardı ama barajı bilmediğimden lk bölüme ilk sınavda çalışmamıştım.sonra öğrendimki ilk bölümün barajı 70 ikinci bölümün ki ise 16.herkese tavsiyem yüzlerce zıt kelime ezberlemeyin sadece ilk bölüme bakın tekrarlarda bir kaç şey söyleyin ve sondada iki hikayeden birşeyler söyledinizmi yeter geçmeniz için.inanın büyütülecek birşey yok.allah herkesin yar ve yardımcısı oslun.bu siteyi kuran ve destek olanlardan da allah razı olsun
sınavı geçtim şükürler olsun
tbr ederim . vize işlemlerinde kısa sürede çıkar inşallah..
arkadaşlar sınavı geçtim.ikinci kez giriyorum ilk sınavda ilk bölümü bir sorudan kaybettim ama bir kaçkez bakmayla bu kez 97aldım ikinci bölümdende 53 alarak sınavı geçtim.hollandacam biraz vardı ama barajı bilmediğimden lk bölüme ilk sınavda çalışmamıştım.sonra öğrendimki ilk bölümün barajı 70 ikinci bölümün ki ise 16.herkese tavsiyem yüzlerce zıt kelime ezberlemeyin sadece ilk bölüme bakın tekrarlarda bir kaç şey söyleyin ve sondada iki hikayeden birşeyler söyledinizmi yeter geçmeniz için.inanın büyütülecek birşey yok.allah herkesin yar ve yardımcısı oslun.bu siteyi kuran ve destek olanlardan da allah razı olsun
aaa cook guzel bi puanla gecmissin cok guzel tebrik ederim arkdsm cok sevindim inanki...bu arada 53 puan alarak burdaki toetsgesproken dende muaf olma hakkini kazanmis oldun onun icinde ayrica tebrikler...umarim vize islerinde en kisa zamanda hallolur ve esine kavusabilirsin...
hadi geçmiş olsun arkadaşım darısı vizeye..
tebrikler pasakurt sana bir sorum olcaktı yardımcı olursan çok sevinirim ikinci bölümde oflu suruda yani vrage da nasıl cevap verdin ben kursa gittim hocam bana sana bir bayan bir erkek sorcak sen ondan sonra ikisinin cevabını birlikte verceksin dedi ama ben gene de sana sormak istedim tekrar geçmiş olsun sana soruma cevap yazarsan çok sevinirim
Allah vize islemlerinde kolaylik versin :geek:
Tebrikler :ugeek:
Tebrikler :ugeek:
tebrikler pasakurt sana bir sorum olcaktı yardımcı olursan çok sevinirim ikinci bölümde oflu suruda yani vrage da nasıl cevap verdin ben kursa gittim hocam bana sana bir bayan bir erkek sorcak sen ondan sonra ikisinin cevabını birlikte verceksin dedi ama ben gene de sana sormak istedim tekrar geçmiş olsun sana soruma cevap yazarsan çok sevinirim
bahsetiğin kısa sorularsa orda bazen erkek soruyor bazen bayan ama farketmiyor biliyorsan cevap verirsin fakat iki tane sorma diye birşey yok eğer tekrar bölümünü diyorsan ordada karışık olabiliyor yani bazen kadın bazen erkek sorabiliyor anladığını söyle yeter.öyle ikisini birden diye birşey yok ayrıca rahjat ol sınava girmeden ordaki görevliler sınavı anlatıyor sana naslı olup biteceğini ayrıntısıyla.keşke kursada gitmeseydin.sanada başarılar
merhaba pasakurt sana bir sorum olcaktı ben salı günü sınava girdim ve daha kagıdım gelmedi senin sınav kagıdın sınavdan sonra ne zaman gelmişti onu ogrenebilir miyim yardımcı olursan sevinirim
ben sınava cuma günü girmiştim pazartesi kendim gidip aldım ama onlar gönderdiğin yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gün sürüyormuş üç yada beş gün civarı sanırsam.verdiğinde adreste devamlı biri olduğundan emin ol yada istersen bir telefon aç
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol